Neworklead - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Neworklead (/Temat-Neworklead-157417) |
RE: Neworklead - Surival7 - 30-10-2021 01:52 Dzięki, tomi654 za ocenę Robimy, co możemy. Przyjmujemy nowe osoby, bardzo ostrożnie i po raz pierwszy od niemal roku, otworzyliśmy w ogóle rejestrację i to też tylko na tydzień czasu. Nasza ostrożność, ma swoje powody. Jeżeli ktoś jeszcze tego nie wie, ten serwis istnieje od 2014 roku i są osoby, które są nadal od początku z nami Kto chce zarobić, ten zarobi, ale rozumiem, że nie każdy wierzy, że taki zarobek istnieje. Długo działamy, nie jedne problemy przechodziliśmy, ale dzięki Panu Bogu już tyle lat wytrwaliśmy, prowadząc naszą firmę i naprawdę jesteśmy otwarci dać każdemu pracę, każdemu, kto chce uczciwie pracować. Chciałbym też wrócić do przeszłości. W przeszłości, tak 2-3 lata temu zdecydowaliśmy się zawieszać/banować kilka kont, które są nieaktywne na serwisie. Wiem, że parę osób miało o to żal po czasie, dlatego jeśli tamta sytuacja kogoś uraziła, to Przepraszam. Z perspektywy czasu wydaje mi się, że mogłem poczekać, wstrzymać się z takimi decyzjami, jeśli chodzi o nieaktywność. Nie zawsze jest łatwo, często też jesteśmy narażeni, na wiele problemów, jako serwis, jako firma. Póki, co dajemy radę, Chwała Panu Bogu za to To tylko, tak chciałem, krótko wyjaśnić tą sytuację, jeśli ktoś by chciał porozmawiać na temat serwisu, zapraszam na PW RE: Neworklead - R0gaL20 - 04-02-2022 23:16 Witam, jestem zainteresowany pracą w Państwa serwisie Robienie tego typu akcji nie jest mi obce, działałem już na takich typu portalach. Wykonuję akcje rzetelnie i tak jak należy. Pozdrawiam RE: Neworklead - rgonera - 08-02-2022 00:06 Witam, jakieś 10 lat temu należałem do tego forum. Dodatkowo dorabiałem sobie wykonując akcje na MyPay. Państwa serwis działa na podobnej zasadzie więc wiem o co chodzi. Czy mogą Państwo przybliżyć stawki jakie się otrzymuje za wykonaną akcję? Zdaję sobie sprawę, że różne są akcje więc pewnie różne stawki. ale bardzo proszę przybliżyć temat bo w regulaminie nic nie wyczytałem. I po jakim czasie lub po osiągnięciu jakiej kwoty można wypłacić pieniądze ? Czy tego typu pytania mam kierować na gg? No i jeszcze pytanie czy prowadzą Państwo rekrutację ? RE: Neworklead - Surival7 - 10-02-2022 14:49 Chwilowo brak miejsc wolnych, ale dziękujemy za zainteresowanie (04-02-2022 23:16)R0gaL20 napisał(a): Witam, jestem zainteresowany pracą w Państwa serwisie Robienie tego typu akcji nie jest mi obce, działałem już na takich typu portalach. Wykonuję akcje rzetelnie i tak jak należy. Pozdrawiam Na jakich serwisach działasz, jak mogę zapytać ? RE: Neworklead - wysoki01 - 16-02-2022 11:04 (30-10-2021 01:52)Surival7 napisał(a): Dzięki, tomi654 za ocenę Czy serwis nadal działa? Wczoraj założyłem konto, ale do tej pory nie dostałem wiadomości do potwierdzenia adresu mailowego. Wysłałem maila na [email protected], ale dostałem zwrotkę z informacją, że nie może być dostarczony. RE: Neworklead - pkulma301 - 16-02-2022 11:11 Selekcja jak do pracy za kilka tys.A tu widzę ze wymagają a tak naprawdę g...... daja RE: Neworklead - fusek - 16-02-2022 18:34 (16-02-2022 11:11)pkulma301 napisał(a): Selekcja jak do pracy za kilka tys.A tu widzę ze wymagają a tak naprawdę g...... daja wiesz, ale sa ludzie ktorym tyle wystarczy RE: Neworklead - Surival7 - 27-02-2022 14:57 (16-02-2022 11:11)pkulma301 napisał(a): Selekcja jak do pracy za kilka tys.A tu widzę ze wymagają a tak naprawdę g...... daja Wiele osób zarabia, nie nazwałbym tego gównem z szacunku do każdej pracy, jaką się wykonuje. Każdy zarabia tyle, na ile ma czasu i jakie ma możliwości. RE: Neworklead - Surival7 - 28-02-2022 01:35 (16-02-2022 11:04)wysoki01 napisał(a):(30-10-2021 01:52)Surival7 napisał(a): Dzięki, tomi654 za ocenę Obecnie nie przyjmujemy nowych osób, bo mamy ich dużo, ale jak będzie wolne miejsce odezwiemy się , a to nasz aktualny kontakt : gg : 73823908 , lub meil : [email protected] RE: Neworklead - lili3 - 10-06-2022 19:26 Witam a ja nie mogę się zalogować od kiedy przeszliście na nową stronę wysłaliście linki aby przejść na nową stronę ale ja nie wcisnęłam a był chyba na to jeden dzień należałam do strefa VIP eko-szuracze i neworklead a przez to że nie wcisnęłam linku pojawia się komunikat konto nie zostało jeszcze zaakceptowane przez administratora |