Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker (/Temat-MoneyClicker-progresywna-gra-typu-clicker-155790)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Caevar - 07-07-2018 13:29

Też mnie to zastanawia, ogólnie 15lv to od dawna ludzie już mają i wyżej nie przeskakują. Chyba faktycznie jest to jakiś top level, zobaczymy, jak sami do niego dojdziemy.

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 08-07-2018 10:43

Nie jest to top lvl tylko jak możecie zauważyć co 3 lvl chyba zwiększa bazową ilość Energi o 100 a normalnie 50 wiecej dostajemy . Sami sobie przeliczcie ile będziecie mieli energii na 15 lvl oraz dodajcie koszt rozbudowy kopalni oraz ulepszyć w cenie , szansie na wydobycie . Średnio rozwijając co drugą kopalnię wartość zainwestowanych MCC w aktualną rośnie 3x razy na następnej by dojść do takich samych zarobków dlatego to tak spowalnia .

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Caevar - 08-07-2018 11:14

Dlatego długo zastanawiałem się, czy jest sens kupowania kolejnych kopalni. Może bardziej opłaca się wydobywać stone, tylko podnieść jego cenę do konkretnej? Teraz za jednym zamachem mam 7 kamieni, każdy za 0,6 MCC.
Natomiast koszt uzupełnienia 100 energii to aktualnie 434 MCC, nie jestem w stanie tyle wykopać za to (być może mam za niskie szanse na wykopanie poszczególnych surowców). Nie wiem, jak bym musiał to rozwinąć, by mi się opłacało klikać bez przerwy.

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 08-07-2018 12:22

Odezwij sie na pw i podaj jakiś ts lub discord to ci odpowiem i wytłumaczę w ciągu 20 minut max . Nie musisz miec micro bo to ja będę mówił a jak będziesz miał pytania to możesz je zadać w trakcie objaśniania . Jutro będę w domu od 8.00 rano takze podaj czas i linka lub ip gdzie .

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Theheero - 08-07-2018 23:12

Ohh man, #8 w Tygodniowych, prawie 5k kliknięć grając od środy. Dziś udało mi się zaliczyć falę 500 kliknięć w 30 minut Big Grin
[Obrazek: nice.png]

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - mattxx - 09-07-2018 11:17

Interesujące, tylko zastanawia mnie ile to jeszcze pociągnie i ile można zarobić, bo jak grosze to chyba nie warto się w to bawić.

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Zmatus - 09-07-2018 14:29

Wygląda ciekawie Big Grin Jeżeli jest ktoś chętny pomóc zacząć w zamian za refa, pw Smile

Caevar już refa podesłał i pomógł w początkach.

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - loryn222 - 11-07-2018 04:20

(09-07-2018 14:29)Zmatus napisał(a):  Wygląda ciekawie Big Grin Jeżeli jest ktoś chętny pomóc zacząć w zamian za refa, pw Smile

Caevar już refa podesłał i pomógł w początkach.

Spoko , jak będziesz chcial wiecej porad to daj znać bo moja strategia się sprawdza najlepiej i dodam dzis nowe zdjęcia z mojego konta a sa spore zmiany . Wink

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Caevar - 11-07-2018 06:58

Pisałem na pw, daj znać jak byśmy mogli pogadać gdzieś o strategii. Też trochę zmieniam i widzę, że postęp jest Wink

RE: MoneyClicker - progresywna gra typu clicker - Theheero - 11-07-2018 21:39

Do końca miesiąca właściciele strony mają wolne, wypłaty będą zlecane z opóźnieniami. Czyli teraz żadnych wodotrysków nie będzie. Trzeba czekać do sierpnia