![]() |
[ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com (/Temat-ZAPISY-Czwarty-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-155496) |
RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 13-05-2018 10:53 Mały spoiler mający na celu pozwolić Wam na odpowiednie przygotowanie (wygodne buty, nie szpilki czy klapki, a jak już ktoś chce szpilki lub kuboty to niech adidasy lub tenisówki zabierze ![]() Poligon paintballowy w Brudzowie k. Kielc Brudzów ul. Wichrowa, 26-026 Morawica Dwa niezależne pola - ponad 40 000m^2 powierzchni. Największy obiekt, od 7 lat ciągle rozwijany. Gościom oddają do dyspozycji dwa pola, na których mogą toczyć się niezależne rozgrywki oraz zabezpieczoną altankę wraz z grillem: poligon pełen drewnianych przeszkód, okopów oraz opon pole leśne, gdzie osłonę stanowią drzewa, a za każdym pniem może kryć się przeciwnik http://paintballhardcore.pl/brudzow.html ![]() ![]() ![]() Atrakcja będzie w pełni darmowa dla wszystkich uczestników zlotu, tu jeszcze raz ukłony i podziękowania w stronę sponsorów ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - PawelC - 14-05-2018 09:50 Ja nie dam Rady przyjechać Więc moge komuś oddać miejscówke ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 14-05-2018 10:09 (14-05-2018 09:50)PawelC napisał(a): Ja nie dam Rady przyjechać Więc moge komuś oddać miejscówke (08-05-2018 13:28)robinhood666 napisał(a):(08-05-2018 11:43)Admin napisał(a): Jeśli mylead przygarnie kogoś do domku który zamówili to myślę że jeszcze się pomieścimy @[robinhood666] idealna okazja dla Ciebie, wyślij Pawłowi stówkę i podmienię jego na Ciebie na liscie, nie będzie przez to stratny i każdy skorzysta ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - yazir - 14-05-2018 12:47 Jest paintball a nie będzie @[Kiljan] ehh jestem zawiedziony ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - robinhood666 - 14-05-2018 13:50 (14-05-2018 10:09)Admin napisał(a):(14-05-2018 09:50)PawelC napisał(a): Ja nie dam Rady przyjechać Więc moge komuś oddać miejscówke dzięki za info ale jednak się nie wybiorę, wpadł mi inny plan w tym terminie RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Karczu - 14-05-2018 15:20 (11-05-2018 14:34)Admin napisał(a): Wybacz, że dalej nie masz informacji, ale po rozmowie z myleadem skończyło się na wiadomości "dam Ci znać" i od 3 dni już cisza. Generalnie to już żałuje że w ogóle godziłem się na możliwość, aby można było zapłacić prywatnie za domek bo komiczne sytuacje wychodzą, gdzie czuje się zobowiązany spytać czy będzie dla nich to jakikolwiek problem aby ktokolwiek z zapisanych przenocował w tym domku, a oni sami decyzji z miejsca nie potrafią podjąć i potrzebują na to czasu... Na pierwszym zlocie z.com z dwóch na których byłem, wylądowaliśmy chyba 7-8 osób w domku 4-osobowym (2 łoża małżeńskie). Jedno zajęła para, na drugim leżało najebanych 4 chłopa, z czego jeden w nogach. Ja obok na plażowym leżaku wygięty w taki sposób, że do dziś mnie w plecach łupie na zmianę pogody. I to był zlot i integracja ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Mauorycy - 14-05-2018 20:47 (14-05-2018 15:20)Karczu napisał(a):(11-05-2018 14:34)Admin napisał(a): Wybacz, że dalej nie masz informacji, ale po rozmowie z myleadem skończyło się na wiadomości "dam Ci znać" i od 3 dni już cisza. Generalnie to już żałuje że w ogóle godziłem się na możliwość, aby można było zapłacić prywatnie za domek bo komiczne sytuacje wychodzą, gdzie czuje się zobowiązany spytać czy będzie dla nich to jakikolwiek problem aby ktokolwiek z zapisanych przenocował w tym domku, a oni sami decyzji z miejsca nie potrafią podjąć i potrzebują na to czasu... ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 16-05-2018 10:17 Przyklepałem ten paintball na 12:00 na sobotę jakieś 40 min drogi tam jest, liro - nie pośpisz niedźwiedziu ![]() ![]() Myślę że czas odpowiedni, wcześniej nie rezerwowałem bo już na pewno część nie wstałaby, a później też by się nie dało bo już też porezerwowane terminy ![]() ![]() Cześć budżetu przeznaczyłem też na śniadanie dla Was w ośrodku (2 czerwiec), aby przed paintballem można było zregenerować siły, oczywiście nasze słynne najlepsze na świecie tosty które są nierozłącznym elementem każdego zlotu również będą serwowane ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - MyLead.pl - 16-05-2018 14:34 (11-05-2018 14:34)Admin napisał(a): Wybacz, że dalej nie masz informacji, ale po rozmowie z myleadem skończyło się na wiadomości "dam Ci znać" i od 3 dni już cisza. Generalnie to już żałuje że w ogóle godziłem się na możliwość, aby można było zapłacić prywatnie za domek bo komiczne sytuacje wychodzą, gdzie czuje się zobowiązany spytać czy będzie dla nich to jakikolwiek problem aby ktokolwiek z zapisanych przenocował w tym domku, a oni sami decyzji z miejsca nie potrafią podjąć i potrzebują na to czasu... Przepraszamy za opóźnienie w odpowiedzi, lecz czekaliśmy na sygnał od osób, które uczestniczyły w konkursie i były zainteresowane obecnością na zlocie. Jednocześnie nie chcieliśmy rzucać słów na wiatr ![]() Najważniejsze jest jednak to, że mamy w domku jeszcze miejsce, także gorąco zapraszamy - wszyscy się pomieścimy ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - PawelC - 16-05-2018 15:16 No nic ![]() ![]() |