̶1̶7̶ ̶l̶a̶t̶ 22 lata i wielkie marzenia :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: ̶1̶7̶ ̶l̶a̶t̶ 22 lata i wielkie marzenia :) (/Temat-%CC%B61%CC%B67%CC%B6-%CC%B6l%CC%B6a%CC%B6t%CC%B6-22-lata-i-wielkie-marzenia-154130) |
RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - mklop111 - 30-08-2018 15:15 Aktualizacja... Minęło 5 dni, przez ten czas zajmowałem się ewhoringiem oraz wróciłem do PPI, co po dłuższym zastanowieniu - opłaciło się. Zakładając dziennik celem było 200 zł miesięcznie na drobne wydatki, dziś postanowiłem że założe nowy cel, coś bardziej ambitnego, a mianowicie, z pieniędzy zarobionych w internecie chcę zakupić nowy PC Wstępnie założyłem że 1000$ będzie wystarczającą kwotą, ponieważ zamierzam sprzedać stary, co da mi budżet na poziomie 5000 zł. Na coś sensownego powinno wystarczyć. A zatem podsumowując ten tydzień (który z resztą się jeszcze nie skończył ) EWH - 63,77$ PPI - 69,03$ RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - patrolpxd - 30-08-2018 16:17 Elegancko byku Teraz już z górki. Kibicuję mocno RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - mklop111 - 06-09-2018 17:50 Tydzień 2... Tak w sumie to nie wiem co napisać, szkoła się zaczęła więc nie mam czasu na e-whoring gdyż wymaga on czasu z potencjalnymi "klientami". Przez ten tydzien nie robiłem tak w zasadzie nic, metoda PPI działa na pełnym automacie więc tylko słucham jak coś wpada na ogads. No cóż cel wypełnia się coraz szybciej, miejmy nadzieję że z pozytywnym skutkiem Także ten, do następnego "Wstępnie założyłem że 1000$ będzie wystarczającą kwotą, ponieważ zamierzam sprzedać stary, co da mi budżet na poziomie 5000 zł. Na coś sensownego powinno wystarczyć." EWH - 0$ PPI - 218,29$ RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - mklop111 - 16-09-2018 21:32 Tydzień 3... Przyszła pora na kolejną i chyba ostanią aktalizacje w tej formie. Tydzień minął bardzo szybko i nastąpił przełom. Jako iż działam w blackhat muszę liczyć się z takimi momentami, ale przechodząc do sedna sprawy. Dostałem maila od Hamerykańskiego przedsiębiorstwa które postawiło jasną tezę: albo usuwasz stronę w ciągu tygodnia i nie było sprawy albo będziemy działać dalej i spotkamy się wiadomo gdzie. Jako że nie chciałem się zbytnio wystawiać zgodziłem się i pogodziłem się z usunięciem strony z hostingu. Teraz muszę się zastanowić co będę robił dalej, nie mam pomysłów ani zbytnio czasu także zobaczymy jak to będzie. Do następnego PPI - 201,05$ RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - Bartezx1997 - 16-09-2018 22:53 Naruszanie praw autorskich czy inny powód? Anyway powodzenia RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - mklop111 - 17-09-2018 11:02 (16-09-2018 22:53)Bartezx1997 napisał(a): Naruszanie praw autorskich czy inny powód? Tak, dokładnie 2 logotypy i postać z filmu do której mają prawa :/ Dzięki RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - MichaelOneDollar - 17-09-2018 12:46 To i tak załatwili delikatnie sprawę Nie ma co płakać tylko ogarniać co innego i dalej $$$$ będą wpadać. RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - Arczit - 17-09-2018 14:29 Szczęście, w nieszczęściu. Nie zwalniaj tempa, próbuj czegoś nowego RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - mklop111 - 25-01-2020 15:44 NOWY POCZĄTEK _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ To już 2 lata, 2 lata odkąd założyłem dziennik i zacząłem działać. Była to dobra decyzja, śmiem rzec, że najlepsza w moim 19 letnim już życiu. Od stycznia 2018 zmieniło się u mnie prawie wszystko, ale szczególnie nastawienie, podejście do pieniędzy i życia. Poznałem dzięki forum kilka zajebistych osób, dzięki którym jestem tu gdzie jestem i robię to co robię. Ale do rzeczy. Zacząłem studia, kierunek taki, że nie wymaga ode mnie zbytnio wysiłku, mam mnóstwo wolnego czasu, a same studia są ściśle powiązane z internetem i poznałem dzięki nim kilka naprawdę wartościowych osób. Ale kończąc i przechodząc do części właściwej wpisu. Przeszłość zostawiam daleko z tyłu i zaczynam z nowymi perspektywami, gdyż celem jest pół pasywny zarobek przez internet, gdyż do teraz cały czas zmagam się z kilkoma czynnikami, które sprawiają, że muszę praktycznie cały czas doglądać czy wszystko jest w porządku. Kilka dni temu zacząłem promocje pewnej niszy i sprawa ma się na ten moment tak: Wydatek: 242.00zł Zysk: 71.13zł Bilans: -170,87zł To byłoby na tyle, zostało mi kilka zaliczeń na studiach i czekam na Poradnik Lanserka. Do usłyszenia #LECIMY RE: 17 lat i wielkie marzenia :) - mklop111 - 16-02-2020 18:16 TRUDNY START
Miłe złego początki, lecz koniec żałosny - tak mogę podsumować działania w ostatnich tygodniach, zaczynało się ładnie, dużo wejść z FbAds, ale zwrot tylko 81,13zł i raczej już nic z tego, chyba że wpadnie coś organicznego. Wyszedłem troszkę na minus, ale to nauczka na przyszłość, jeszcze się zwróci milion razy Mentoring Lanserka wjechał aż miło, przeczytałem kilka razy, żeby zaznajomić się z tematem i zacząłem działać w zeszły czwartek, na początek wybrałem sobie niszę, w której jestem od dłuższego czasu, coś łatwego do wypozycjonowania - wcześniej nie miałem styczności z SEO - moją uwagę przykuło jak byłem w pracy w Anglii i przypadkiem wbiłem na OgAds a tam ponad 200$ do wypłaty na pełnym ruchu organicznym Mam przygotowaną stronę, dodałem SSL, kupiłem nowy hosting, przede wszystkim większy i z większymi możliwościami, mam prawie gotowe artykuły i w najbliższych dniach zaczynam linkować. Od ostatniego posta zarobiłem: $513,15 Łącznie: $513,15 Chciałbym aktualizować dziennik co dwa tygodnie, nie ma sensu częściej, nic ciekawego się po prostu nie dzieje |