![]() |
Marzenia? Raczej cele! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Marzenia? Raczej cele! (/Temat-Marzenia-Raczej-cele-153243) |
RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - dom3lek - 04-02-2018 11:52 Ja zarejestrowałem już z 100 expired tumblrów na swoim IP i nic się z nimi nie dzieję, więc to bujda z tym, że usuwają. ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 04-02-2018 12:29 (04-02-2018 11:39)Lerum napisał(a):Bardziej chodzi mi o sytuację:(04-02-2018 11:21)patrolpxd napisał(a): Wie ktoś może czy przy zakładaniu Tumblerów z telefonu (inne IP) i zalogowaniu się na nie z trybu incognito (Jedno IP) te Tumblery mają prawo się utrzymać czy pozostaje mi robienie wszystkiego z poziomu telefonu? na komputerze mam stałe IP przyjmijmy 123.123.123 Na telefonie mam zmienne IP (LTE) przyjmijmy I teraz zakładam sobie x kont z telefonu (każde IP jest inne, albo prawie każde ![]() I teraz pytanie czy uzupełniając te x kont z komputera mogę "podpaść" pod jakieś usuwanie tych kont czy inne ograniczenia ![]() I dzięki ![]() (04-02-2018 11:52)dom3lek napisał(a): Ja zarejestrowałem już z 100 expired tumblrów na swoim IP i nic się z nimi nie dzieję, więc to bujda z tym, że usuwają. O dzięki za odpowiedź ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Lerum - 04-02-2018 12:58 (04-02-2018 12:29)patrolpxd napisał(a): Bardziej chodzi mi o sytuację: Właśnie na to pytanie Ci odpowiedziałem, tylko chyba się nie zrozumieliśmy ![]() Mają prawo się utrzymać, czego przykładem jest dom3lek. Powtórzę się jednak, że radzę zainwestować w VPN, bo przy robieniu dużej ilości Tumblr zawsze to mniejsze ryzyko, że coś się niedobrego stanie. Znam takie pojedyncze przypadki i sam (niestety) do nich należę, gdy expired tumblr padały przy założeniu kilkunastu kont z tego samego IP ^^ RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 04-02-2018 13:03 (04-02-2018 12:58)Lerum napisał(a): Właśnie na to pytanie Ci odpowiedziałem, tylko chyba się nie zrozumieliśmy A to faktycznie się nie zrozumieliśmy (albo raczej ja nie zrozumiałem ![]() Dzięki wielkie za rozjaśnienie sytuacji ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - dom3lek - 04-02-2018 13:15 Aczkolwiek jeśli masz możliwość selekcji expiredów według linkowania od najlepszych do najgorszych to wykorzystaj mniejszą ilość, ale za to naprawdę wysokiej jakości z dobrym contentem. Na pewno da większego kopa niż masówka. ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - PremAccHack - 04-02-2018 13:22 @[Lerum] Jaki masz VPN co po rozłączeniu ma inne IP? Dzisaj w vpenach masz pule może z 15 ip nawet mniej. Zmienia się co jakiś czas... LTE najlepsze rozwiązanie lepsze niż VPN. RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - Lerum - 04-02-2018 16:50 (04-02-2018 13:22)PremAccHack napisał(a): @[Lerum] Jaki masz VPN co po rozłączeniu ma inne IP? Dzisaj w vpenach masz pule może z 15 ip nawet mniej. Zmienia się co jakiś czas... LTE najlepsze rozwiązanie lepsze niż VPN. Aktualnie korzystam na zmianę z routera LTE od Plusa oraz z VPN Online. Ci drudzy mają w Polsce 25 serwerów i ponad 800 polskich adresów IP, śmiga mi bez zarzutów już prawie rok ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - smagalaz - 07-02-2018 12:24 Cyberghost też ma spoko pulę IP, tyle że z całego świata - z Polski jest zaledwie garstka. No i Cyberghosta musicie używać ze świadomością, że ja także to robię ![]() RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - patrolpxd - 11-02-2018 18:30 Aktualizacja #9 Co zrobiłem? Otóż tej tydzień był raczej leniwy. Znowu dopadł mnie jakiś paskudny dołek, chociaż rozmowy z osobą z forum wiele mi dają ![]() ![]() Ale wracając: Stworzyłem po 2 blogi/strona z kilkoma linkami w każdym z blogów (około 20-25 z tumblra) Tylko nie wrzuciłem ich jeszcze do żadnego indeksera. Macie coś godnego polecenia? Tumblery szukają się jak tylko mam dostęp do komputera. Wyszukane mam już kolejnych 20-30 więc zaraz biorę się za ich rejestrowanie Strony nie postawiłem, po prostu mi się nie chciało. Szablon mam gotowy, więc pozostaje mi tylko wykupić domenę dobrać keywordy i zoptymalizować całą stronę więc może zaraz to zrobię ![]() ![]() ![]() Co mam zamiar zrobić? Jako że zaczęły mi się ferie, chciałbym powiedzieć że będę pracować regularnie po 6h dziennie. Ale jednak praktycznie całe ferie mam gdzieś wyjazdy ![]() Dodatkowo chcę dostawić jeszcze jedną stronę ![]() No i postawić VPS wreszcie do softu szukające te tumblere ![]() Dodatkowo wykupiłem dostęp do grupy @[Krashai] więc jestem w trakcie rozwijania konta na snapie ![]() ![]() Pytania/Propozycje? Hmm w sumie nie wiem czy nie dotknął mnie ten filtr od G bo serplab nie pokazuje mi serpów ![]() ![]() Jestem spełniony! To żeby nie było że ciągle tylko tekst to wrzucę serpy z 2 stron (po przeanalizowaniu konkurencji odpuściłem 3 stronę ![]() NR 1 ![]() Nr2 ![]() Znowu nie ma się bardzo czym chwalić ![]() Dobra to żeby było czym się pochwalić to dziś mi takie sztosik zdjęcie wyszło: ![]() Jeszcze nutka na dobranoc ![]() I miłego wieczorku mordeczki! ![]() (w przyszłym tygodniu prawdopodobnie nie ukaże się aktualizacja) RE: 200 zarabiających stron w ROK? Czy to możliwe?! - pspsga - 11-02-2018 18:38 Jakie województwo , że też ferie zaczynasz? ![]() Powodzenia! |