Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) (/Temat-Vademecum-Snapchat-Instagram-ZAROBISZ-SPORO-HAJSU-2-tysiace-miesiecznie-153071) |
RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - fortyy - 13-01-2018 22:58 Jestem zainteresowany, napisałem na PW RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Golonn - 14-01-2018 22:10 Pw Poszło RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Krashai - 15-01-2018 17:25 Przedłużam promocje do końca wtorku ze względu na niektórych klientów! Zapraszam do skorzystania z niej! RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - stoki - 15-01-2018 18:06 Poradnik trochę chaotycznie napisany - styl podobny do mojego więc bez problemu go ogarnąłem. Jasno wyjaśnione co i jak i laik w social media jak ja spokojnie ogarnia. Laikom polecam a znając życie to i wyjadacz coś znajdzie dla siebie lub zostanie na coś nowego naprowadzony RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - broofie - 15-01-2018 18:30 Zalozmy, ze kupuje go osoba ktora nie ma bladego pojecia o zarabianiu przez internet. Czy wiedza i informacje w poradniku sa przedstawione w taki sposob, ze taki ktos kto pierwszy raz na oczy zobaczy slowo e whoring jest w stanie cos ugrac? RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Krashai - 16-01-2018 10:09 (15-01-2018 18:30)broofie napisał(a): Czy wiedza i informacje w poradniku sa przedstawione w taki sposob, ze taki ktos kto pierwszy raz na oczy zobaczy slowo e whoring jest w stanie cos ugrac? @[broofie] Jak widać w poprzednich opiniach! Poradnik jest napisany w bardzo jasny sposób i bez problemu nawet świeżak w tej kategorii spokojnie zarobi, tym bardziej ze pole do popisu jest ogromne i praktycznie nie robimy sobie konkurencji (ja sam nadal zarabiam swoje a nawet i więcej, na metodach pokazanych w poradniku). Pamiętajcie o promocji ktora konczy się już o północy. Wszystkie moje poradniki kupić można za 50zł, oszczędzasz okolo 100zł! RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Xanter98 - 16-01-2018 10:19 Nie zarobi bo nie zmonetyzuje snapa, bedzie potrzebowala pomocy od strony technicznej. RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - karol9919 - 16-01-2018 16:36 Kontaktowałem się z autorem w celu uzyskania zwrotu części płatności za poradniki, które otrzymałem. Minęło 4 dni a autor nadal nie odpowiada. Czekam.. RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Oliwa98 - 16-01-2018 17:50 Poradnik zakupiony w cenie promocyjnej 50 zł Bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedającym Co do samego poradnika, otworzył mi kilka nowych możliwości i myślę że przyda się każdemu kto chce zarobić na ww. social mediach Polecam ! RE: Vademecum - Snapchat/Instagram - ZAROBISZ SPORO HAJSU (2 tysiące miesięcznie) - Krashai - 17-01-2018 10:56 Karol odezwij się raz.jeszcze, nie mam Twojej wiadomości. Przedluzam.promocje do weekendu ze wzgeldow na brak.mojego odpisywania wczoraj nowym klientom oraz tym wcześniejszym. PROMOCJA PRZEDŁUŻANA OSTATECZNIE. |