![]() |
Kryptowalutowe zarobki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kryptowalutowe zarobki (/Temat-Kryptowalutowe-zarobki-152656) |
RE: Kryptowalutowe zarobki - Darken - 09-01-2018 14:12 Gratulacje 10x ![]() Co myslisz o GUP i XLM? RE: Kryptowalutowe zarobki - xNoName - 09-01-2018 15:10 Chciałbym już te 1 BTC - wtedy mógłbym zacząć wypłacać część kolejnych zysków ![]() O GUP nie mam opinii - bo nie jestem nim w ogóle zainteresowany - nie ma jej na mojej ulubionej giełdzie. Co do XLM -z tego co kojarze to wczoraj był meetup - chyba konkretów żadnych nie było - bo kurs wisi w powietrzu. Kalendarz też pusty był ostatnio, ja wszedłbym tylko jakby kurs teraz poleciał w dół. Ale przypuszczam, że kurs może iść przez pewien czas boczniakiem - bo w sumie nie ma żadnych większych przesłanek w którąkolwiek ze stron. Także w tym momencie to według mnie loteria. BUY: IOTA - 24846 SAT - 0.4049898 BTC Jak coś jeszcze dokupię - dorzucę tutaj. PS. jest dopiero 9 styczeń, wiem - ale wydaje mi się, że będzie warto śledzić VEN - 15 stycznia rebranding. RE: Kryptowalutowe zarobki - Snaggy - 09-01-2018 15:25 (09-01-2018 14:12)Darken napisał(a): Gratulacje 10xJa wyszedłem na 93centach, zaczynalem od 0.03$. XRP i XLM zmroziło ostatnio i ciesze sie ze wysiadłem. Teraz siedze w TRX i holduje, zobaczymy co bedzie grane po newsach. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka RE: Kryptowalutowe zarobki - ~eL - 09-01-2018 18:14 (09-01-2018 15:25)Snaggy napisał(a): Ja wyszedłem na 93centach, zaczynalem od 0.03$. XRP i XLM zmroziło ostatnio i ciesze sie ze wysiadłem. Zazdroszcze. Ja zdecydowanie się holdować i póki co giełda i me serce krwawi ![]() @xNoName - gratuluję wyników! RE: Kryptowalutowe zarobki - xNoName - 09-01-2018 18:46 Spokojnie, krypto odbiją lub już odbijają, jak BTC się uspokoi wszystko wróci do normy. A co masz w porfelu - jeśli mogę się zapytać? BUY: XVG - 1393 SAT - 0.40397 BTC - powinno jeszcze odpalić - celuje w okolice 2000 sat, chociaż pewnie sprzedam taniej (lepszy wróbel w garści..). SELL WINGS - 13895 SAT - 0.461314 BTC (15.3% - +0.00600157 BTC) - fajny procencik w szybkim czasie, czego chcieć więcej ![]() zostało jeszcze 0.13 BTC, szukam czegoś ciekawego na niedługi termin, ale nic nie wpada mi w oko i mnie nie przekonuje. Jak coś znajdę i kupię - dam znać. RE: Kryptowalutowe zarobki - ~eL - 09-01-2018 19:01 (09-01-2018 18:46)xNoName napisał(a): A co masz w porfelu - jeśli mogę się zapytać? ![]() Plus drobne około 0.008 ETH zostawiłem sobie na potrenowanie tradingu na shortach. RE: Kryptowalutowe zarobki - xNoName - 09-01-2018 19:12 Nie wiem po jakich cenach wszedłeś, ale według mnie TRX to świetny long term, jak nie wejdzie Ci + 30-40% w ciągu kilku dni to możesz zatrzymać na dłuzej, XLM może postac chwilę dłużej na prostej linii idąc boczniakiem, XRP - nie lubię tego projektu, - według mnie może jeszcze delikatnie spaść i znów odbije w okolice 20tyś sat. ADA ostatnio była dość wysoko, tutaj mogą być różne scenariusze, ale projekt fajny, także warto go trzymać. RE: Kryptowalutowe zarobki - ~eL - 09-01-2018 19:19 Dlatego trochę eksperymentuje. TRX miał duży hype dlatego skusiłem się i zainwestowałem licząc na zyski w dłuższej perspektywie. Myślę że spokojnie odbije a przynajmniej wróci do normy do konca miesiąca. Co do ADA, XLM i XRP myślę że też poodbija tylko wszedłem na górce licząc na dodatkowe wzrosty i trochę się przeliczyłem. BTC zaczął swój szaleńczy rajd i wszystko zaczęło spadać więc stwierdziłem że nie ma póki co sensu sprzedawać (straty już około 20% na każdej parze) i po prostu trzymam licząc na lepsze dni. RE: Kryptowalutowe zarobki - xNoName - 09-01-2018 20:37 jeśli inwestycja to nie Long term to staraj się omijać górki, a szukaj dołków, szczególnie na większych interwalach na których widać chociaż kilka dni. jest pewna złota zasada na każdym rynku - kupuj panikę, a sprzedawaj euforię. Dlatego warto zostawić sobie cześć budżetu na ewentualne zakupy w razie krwawienia ![]() ps. polecam wszystkim zainteresowanym tematem krypto jak i podobnych rynków książkę "analiza techniczna rynków finansowych" Murphego. Bardzo dobra, ciekawa pozycja, która na prawdę pozwala poszerzyć swoje horyzonty. RE: Kryptowalutowe zarobki - ~eL - 10-01-2018 08:18 (09-01-2018 20:37)xNoName napisał(a): jeśli inwestycja to nie Long term to staraj się omijać górki, a szukaj dołków, szczególnie na większych interwalach na których widać chociaż kilka dni. jest pewna złota zasada na każdym rynku - kupuj panikę, a sprzedawaj euforię. Zgadza się. Ja jednak jestem jeszcze niedoświadczony i liczyłem że skoro rośnie to jeszcze trochę podskoczy (bo np. na TRX był duzy hype). Przeliczyłem się ![]() ![]() (09-01-2018 20:37)xNoName napisał(a): polecam wszystkim zainteresowanym tematem krypto jak i podobnych rynków książkę "analiza techniczna rynków finansowych" MurphegoJakąś wiedzę już trzeba mieć żeby się za nią zabrać czy dużo zagadnień poruszanych jest od podstaw ? |