Wielki FAIL na restocku SHOPowo-Tapetowym! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Wielki FAIL na restocku SHOPowo-Tapetowym! (/Temat-Wielki-FAIL-na-restocku-SHOPowo-Tapetowym-15050) |
RE: Wielki FAIL na restocku SHOPowo-Tapetowym! - Lookso - 16-10-2010 00:02 Znowu FAIL!!! Extrime Redeemer do dupy, bo zablokował mi dostęp do logowania, wypełnił dane skryptem, przepisałem captchę i czekałem aż się zaloguje. Ale nic (w tle słyszę zamówiłem iPoda), więc ręcznie zacząłem pisać login, hasło i captchę Jak mnie zalogowało to nic już dla Polski praktycznie nie było ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcemy w tym miesiącu dużo ciekawych rozwiązań 24/7 i oby były nie za drogie nagrody, bo zrobił by się shop...... RE: Wielki FAIL na restocku SHOPowo-Tapetowym! - DonHoracy - 16-10-2010 02:08 Kolego wyżej trochę nie ten temat. Ps. W tle słyszałeś mnie z tym ipodem |