![]() |
Babski dziennik [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Babski dziennik [MyPay, ankiety i wiele więcej] (/Temat-Babski-dziennik-MyPay-ankiety-i-wiele-wiecej-150486) |
RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Madri90 - 15-09-2017 11:17 Pięknie ci to idzie brawo i naprawdę mnie bardzo motywujesz. Ja zacząłem od wczoraj troszkę słabo ale może dlatego że to początki i nie ma co wypełniać. Narazie jestem na mypay marketagent neobux i parę innych ankiety. Swoją drogą pięknie wychodzisz na neobuxie ja klikam te reklamy to straszne centy żeby coś uzbierać to chyba z rok minie. Jak wchodzę w oferty mini job robię jakąś ankietę zbierają moje dane po czym już na koniec wyskakuje że nie pasuje, i nic mi nie dolicza do konta. A próbowałas na grach w neobux? RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 15-09-2017 16:07 (15-09-2017 11:17)Madri90 napisał(a): Pięknie ci to idzie brawo i naprawdę mnie bardzo motywujesz. Ja zacząłem od wczoraj troszkę słabo ale może dlatego że to początki i nie ma co wypełniać. Narazie jestem na mypay marketagent neobux i parę innych ankiety. Swoją drogą pięknie wychodzisz na neobuxie ja klikam te reklamy to straszne centy żeby coś uzbierać to chyba z rok minie. Jak wchodzę w oferty mini job robię jakąś ankietę zbierają moje dane po czym już na koniec wyskakuje że nie pasuje, i nic mi nie dolicza do konta. A próbowałas na grach w neobux? Cieszę się, że udało mi się kogoś zmotywować. ![]() Właśnie gry weszły niedawno i muszę je przetestować, ale z tego co widziałam można zarobić ponad dolar dziennie na samych grach, więc potencjał jest. Jak to sprawdzę, koniecznie napiszę. ![]() RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 15-09-2017 20:35 15.09.2017 Tak jak wspominałam, przetestowałam gry na Neobuxie. Teoretycznie można zarobić ponad dolara z samych gier, ale praktycznie wymagałoby to ośmiu godzin gry bez przerwy, więc jeśli ktoś nie układa w kółko puzzli, jest to gra niewarta świeczki. ![]() MyPay - 0,10 zł (fortuna) Neobux - 0,10$ ~0,35 zł Wypłata z panelu Ibis - 32 zł Do celu: 245,75 zł/500 zł Więc jest połowa miesiąca, a ja mam już prawie połowę celu. Czy to dobrze? Cóż, w obecnej sytuacji niestety nie. Będę musiała sprężyć się do końca miesiąca, by jakoś poszło. Trzymajcie kciuki. ![]() RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - wsite - 16-09-2017 20:16 Ciśnij mypay ![]() RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 17-09-2017 09:24 16.09.2017 Rozkłada mnie choróbsko, w dodatku z niewiadomych powodów nie chce mi zaliczać akcji na MyPay. Chyba rzeczywiście muszę się spiąć i przycisnąć MyPay, jak mówi wsite, bo inaczej będzie z tego wielkie g... Kilka najbliższych dni pewnie spędzę w łóżku z laptopem, więc zobaczymy, co z tego będzie. Póki co jest słabiutko, wchodzą grosze z Neobuxa i drobizna za copywriting, czego tutaj nawet nie zapisuję. Gdybym nie spadła z poziomu na Crowdflower, mogłabym dalej wykręcać porządne dniówki na taskach. Ale nie ma co gdybać, tylko brać się do roboty. ![]() Neobux - 0,14$ ~0,49zł Do celu: 246,24 zł/500 zł RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - pspsga - 17-09-2017 10:25 Z zaliczaniami z MyPaya się nie przejmuj. Od 3 dni admin prawie nic jeszcze nie zaliczył , więc możesz liczyć , że trochę groszy Ci wpadnie na konto jak zabierze się admin do roboty ![]() RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 17-09-2017 23:34 17.09.2017 Powoli do przodu... zaczęłam również brać się za PPI, ale jakoś w połowie uznałam, że to nie dla mnie. Chyba wynika to z braku mojej szczegółowej wiedzy, ale nie poddaję się, czytam na ten temat poradniki i myślę, że mimo wszystko wkrótce się za to wezmę. Za to z MyPay już lepiej, przyszło trochę zaliczeń i staram się też skupić na tym serwisie, bo chyba sobie uświadomiłam, że jeśli nie wezmę się do roboty, mój cel w życiu nie zostanie zrealizowany. MyPay - 1,38 zł Neobux - 0,10$ ~0,35 zł Do celu: 247,97 zł/500 zł RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - alienkuba - 18-09-2017 21:09 @Halavandrel Życze powodzenia na mypay!. Sam tam działam i stwierdzam, że idzie zarobic ;d. Trzymam kciuki ! Nie poddawaj sie ;d. Niech akcje będą z Tobą ! ;ddd RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 18-09-2017 21:46 18.09.2017 Powoli do przodu... przynajmniej jeśli chodzi o Neobuxa, bo MyPay nadal słabo zalicza, ale przede wszystkim staram skupić się na bonusie. ![]() MyPay - 0,96 zł Neobux - 0,20$ ~0,70 zł Do celu: 249,63 zł/500 zł RE: Przekroczyć granice [MyPay, ankiety i wiele więcej] - Halavandrel - 20-09-2017 09:28 19.09.2017 W końcu jaaakoś ruszyło. Szału nie ma, ale póki co cieszę się z każdego drobnego kroku naprzód. Wpadła ankieta z Clixsense za 2,5$, możliwe, że niedługo będzie kolejna wypłata. Nadal skupiam się na MyPay i bonusie za 200 akcji, do którego już niewiele brakuje. Wiem, że mam niewiele czasu na osiągnięcie celu i liczę się z tym, że w tym miesiącu może się nie udać, ale mimo wszystko jestem z siebie dumna, bo już wkrótce 300 zł, a to też swojego rodzaju sukces dla takiego początkującego jak ja. ![]() MyPay - 2,56 zł Neobux - 0,33$ ~1,15 zł Wypłata z MarketAgent - 8,51 zł Do celu: 261,85 zł/500 zł |