Zlicz swój czas zamawiania nagród! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Zlicz swój czas zamawiania nagród! (/Temat-Zlicz-swoj-czas-zamawiania-nagrod-1495) |
RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - Alcor - 08-02-2010 16:11 johhny, ostatnio stronka w czasie restocku śmigała aż miło było patrzeć. RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - krystian__ - 08-02-2010 18:21 ja bez autofilla najmniej 46s a z 11s mam nadziej ze bedzie smigala na restockach bo kurde stosunkowo slabego neta mam....czyli w dzien restocku wysylaja esa ze dzisiaj restock ta? RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - 0g0r - 08-02-2010 18:24 Racja.. stronka śmigała szybciutko. Co do sms-ów, kupiłem serwer, mam pakiety zakupione. Dzisiaj rozpocząłem testować, jednak okazało się, że nie mam na obecnym hoście 1 opcji, przez co poszły same maile. Na zew. serwerze udostępnionym przez znajomego wszystko już śmigało. Także, gdy serwer otrzymam, ustawie to i owo i otworze zapisy. RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - Qbashon - 09-02-2010 22:08 W jaki sposób otrzymać sms o Restocku? wystarczy wpisać telefon podczas rejestracji?? RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - DJAd1 - 09-02-2010 23:04 "Złożenie zamówienia, zajęło Ci 52 sekund." mój wynik RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - 0g0r - 09-02-2010 23:56 Wszystko będzie opisane na stronce . 25s z autofillem czy bez? RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - Luinehil - 10-02-2010 09:05 A mi pokazuje, że wystąpił błąd... O_o RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - Zythus - 10-02-2010 13:23 Nawet jakbyście wpisali w 20 sekund, to i tak nie zdążylibyście zamówić Wii. Wiem, bo wbiłem na restock, gdy wszystko było "dostępne", a i tak Wii mi sprzątneli CO do szybkości: "Złożenie zamówienia, zajęło Ci 42 sekund." Jak był prawdziwy restock, to zajęło mi to jakieś 20 sekund, niby panika, strach, łapy się trzęsą, a szybkość wzrasta RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - Daminn - 10-02-2010 16:00 Ja mam z tym jakiś problem. Wpisuje dane przez autofilla i kod z obrazka i wyskakuje "Wypełnij prawidłowo wszystkie pola!" Próbowałem kilkanaście razy, wszystkie dane są ok i kod z obrazka na pewno dobrze przepisuje. Wczoraj jeszcze było ok. Możliwe że to wina strony i podczas restocku będzie ok? RE: Zlicz swój czas zamawiania nagród! - Kilol - 10-02-2010 16:58 @Daminn Mam to samo, ale wcześniej wszystko było dobrze. Coś musi być nie tak z tą stronką. |