![]() |
W drodze do wolności finansowej ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W drodze do wolności finansowej ;) (/Temat-W-drodze-do-wolnosci-finansowej-146725) |
RE: W drodze do wolności finansowej ;) - NeedDolar - 02-06-2017 09:59 Tak ciężko porównać, bo zupełnie inne światy ![]() ![]() ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - tomek7912 - 03-06-2017 21:07 Te blogi ppi pod jaką tematyke są? I pozycjonujesz je jakoś? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: W drodze do wolności finansowej ;) - adamcio99922 - 04-06-2017 10:12 @[NeedDolar] Dawaj Kuba podsumowanie bo nie wiem czy dziennik zakładać żeby Cie zmotywować ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - NeedDolar - 04-06-2017 10:48 Mówisz masz... Witam wszystkich serdecznie ![]() ![]() ![]() Zacznę od PPI które zrobiło mi bardzo ładną niespodziankę. Wpadły kolejne leady, a co najważniejsze pobrania warte powyżej 1$. @[tomek7912] blogi są tworzone pod download gier, dodaje do nich filmy na YT z opisem, dorzucam jakieś wyświetlenia filmu i sub kanały, do tego jakieś pakiety SEO z seoclerks. Nie mam zbyt dużej wiedzy o pozycjonowaniu dlatego też wolę kupić jakiś pakiet i z czasem zobaczyć czy to daje efekty czy nie. Na dzień dzisiejszy to wygląda tak: ![]() TheAdsTeam idzie do przodu, program po wielu zmianach, aczkolwiek to chyba nie jest mój sposób działania. Bardziej PPI mi podkręca, ponieważ jak stworze blogi itp to jest to moje i raczej nie boję się o to... Tutaj nie działała kilka dni strona i naliczeń nie mam... No i trzeba wpłacać a zdecydowanie bardziej wolę biznes gdzie mało kasy wkładam, poświęcam czas i zarabiam ![]() ![]() Za to sprzedaż na Allegro idzie jak szalona. W poniedziałek podsumuję zarobki z Allegro, bo wszystkie zamówienia zrealizuję i bd good ![]() ![]() ![]() Hmm sprzedaż się buja, znalazłem dość popularną niszę i lecę z tematem. W najbliższych dniach powiększę asortyment i zobaczymy efekty ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - adamcio99922 - 04-06-2017 13:22 @[NeedDolar] no to muszę założyć dziennik ![]() ![]() ładnie, ładnie ![]() RE: W drodze do wolności finansowej ;) - NeedDolar - 05-06-2017 00:25 Mała aktualizacja ![]() ![]() |