![]() |
Dorabiamy do wypłaty! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dorabiamy do wypłaty! (/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641) |
RE: Dorabiamy do wypłaty! - Pallado - 19-01-2017 00:41 Bukmacherka: Wczorajszy i dzisiejszy dzień to dla mnie czarny okres w bukmacherce ![]() ![]() ![]() Clixsense: W te dwa dni udało mi się zarobić 10,54$. Wpadły dwie ankiety, jedna od motoroli, a druga o chorobach genetycznych. Oprócz tego standardowo taski. Martwi mnie jednak, że wszystkie moje ulubione powoli znikają. Ogólny czas spędzony przy komputerze w clixsense przez te dwa dni? Godzinka na taskach, nie więcej ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - mati3127 - 19-01-2017 00:52 Czy masz już jakieś typy na jutro? RE: Dorabiamy do wypłaty! - Fox90 - 19-01-2017 14:36 (19-01-2017 00:41)Pallado napisał(a): W te dwa dni udało mi się zarobić 10,54$. Wpadły dwie ankiety, jedna od motoroli, a druga o chorobach genetycznych. Oprócz tego standardowo taski. Martwi mnie jednak, że wszystkie moje ulubione powoli znikają. Ogólny czas spędzony przy komputerze w clixsense przez te dwa dni? Godzinka na taskach, nie więcejTo i tak spoko, bo ja dla siebie nie znalazłem żadnego taska ![]() ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - Pallado - 19-01-2017 14:42 Też robię czasami tego taska ![]() ![]() Co do typów to pójdę chyba w stronę jakiegoś handi w meczu Polska-Fancja, coś z pucharu Króla ( myślę, że Barca btts) i wygraną Hiszpanii w ręcznej. RE: Dorabiamy do wypłaty! - Fox90 - 19-01-2017 15:07 Kurde mnie to obstawianie kusi, tyle że ja bym był za obraniem jakiegoś typera i lecieć wg jego typów, bo samemu to ciężko w końcu nie wyjść na minus. Masz jakichś dobrych typerów albo grupy? Można by się zrzucić, tylko nie na takie badziewne które kopiują jedne od drugich i robione przez jakichś anonimów. Korzystałeś może z blogabet? RE: Dorabiamy do wypłaty! - Pallado - 19-01-2017 15:27 O blogabet pierwsze słyszę. Ja obserwuję parę grup na fb + forum bukmacherskie gdzie jednym z tematów są własnie typy dnia. Najlepiej ustalić sobie jakiś plan działania np. grania codziennie jednego meczu o kursie ~1.50. Grasz za 200 zł, wygrywasz 300zł. Odkładasz 50zł do ,,depozytu" i grasz za 250zł itd. itd. itd.. Wiadomo ryzyko jest, bo nie zawsze te ,,pewniaki" za 1.5 wejdą, ale gdy się dobrze poszuka można wytypować ten jeden najpewniejszy z potencjalnych pewniaków ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - Fox90 - 19-01-2017 16:48 No sposobów i taktyk jest mnóstwo, ale ja zawsze i tak wychodzę na tym w plecy ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - ged321 - 19-01-2017 19:05 Mam dość mało ankiet na Clicksense. Rozkręci się? RE: Dorabiamy do wypłaty! - Pallado - 19-01-2017 19:10 Od początku roku jest trochę mniej. Myślę, że w najbliższym czasie się wszystko rozkręci. Ostatnio przez dwa dni nie miałem żadnej, ale dzisiaj już dwie, jedna o piwach, a druga o batonach ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - ged321 - 19-01-2017 19:18 To ja miałem tą o piwach i jakąś do której się nie zakwalifikowałem chyba. |