Do Kosza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Do Kosza (/Temat-Do-Kosza-141540) |
RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - rafi213 - 23-01-2017 22:11 Wiesz co nie wiem, trzeba by było zapytać Hanza na czacie, ale uważam że wprowadzenie j. polskiego nie jest aż takie ważne wolałbym aby lepiej procesor Payza dodali a o tym jakoś ostatnio ucichło RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 23-01-2017 22:24 a jest taka potrzeba ? nie sądzę ... wprowadzanie j. polskiego będzie swego rodzaju ukłonem dla nas Polaków RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Diabełek - 24-01-2017 14:44 Wiem, wiem że strona jest prosta jak budowa cepa, ale myślę, strona w PL przyciąga większą ilość potencjalnych użytkowników z naszego kraju RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - rafi213 - 24-01-2017 18:04 Mam odpowiedź od Hansa taką że jeśli chodzi o jezyk polski to szukaja tłumacza, a jeśli chodzi o Payza to jest dopiero faza rozwojowa i przybliżona data wprowadzenia to przełom lutego i marca. RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 24-01-2017 19:17 z tym Payza to ze wiele programów ma problem, a ułatwiło by wielu ludziom używanie tego procesora RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - bialy88 - 24-01-2017 19:35 (24-01-2017 19:17)Makabrycy napisał(a): z tym Payza to ze wiele programów ma problem, a ułatwiło by wielu ludziom używanie tego procesora Co rozumiesz przez to ? Wedlug mnie to uzywanie payza stanowi wieksze "bezpieczenstow" dla uzytkownikow . RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 24-01-2017 19:53 chodzi mi o to ze dużo programów obiecuje ze payza będzie dostępny a potem okazuje się ze są jakieś problemy to mialem na myśli RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 25-01-2017 16:03 lucas939 za takie numery są konsekwencje. Liczę ze Moderator zajmie się tym bowiem to nie pierwszy raz taki spam. RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - rafi213 - 25-01-2017 16:37 On spamuje prawie w każdym temacie linkiem do swojej strony, jest na tyle leniem że nie potrafi nawet napisać jednego sensownego zdania, no a potem takie osoby narzekają że nikt się u nich nie rejestruje PS. A tymczasem skończyłem póki co reinwestycję Myślę że wypłacę z 50% wkładu na wszelki wypadek i potem dobijam do 1 k $, firma na obecną chwilę wygląda wyśmienicie RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - maros88 - 25-01-2017 18:57 Ja tam ludziom polecam przede wszystkim płatność bitcoinem, najłatwiej i najszybciej |