![]() |
Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] (/Temat-Produkcja-gry-w-ktorej-kazdy-moze-zarabiac-Dziennik-140922) |
RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - olekn1 - 07-12-2016 00:22 Wiem, że na razie to ma nie wyglądać, tylko funkcjonować, ale możesz obczaić sobie też jakieś lepsze kolory (nie żeby te były jakieś złe, ale są po prostu średnie ;p) Jak to ma być green knight, to tło, ramki i przyciski możesz wymienić na kolory #1abc9c i #16a085 (takie fajne, że tak to nazwę, emeraldowe kolory popularne w ostatnim czasie, więcej kolorów: https://flatuicolors.com) RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 07-12-2016 00:26 (07-12-2016 00:22)olekn1 napisał(a): Wiem, że na razie to ma nie wyglądać, tylko funkcjonować, ale możesz obczaić sobie też jakieś lepsze kolory (nie żeby te były jakieś złe, ale są po prostu średnie ;p) Kolory zostaną te, które są jednak dzięki za propozycje. Bardzo mi miło że tyle osób zainteresowało się projektem, a w dodatku część z was stara się pomóc. RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - olekn1 - 07-12-2016 07:38 Masz zainteresowanie, bo to coś innego niż kolejny dziennik o zarabianiu w revshare czy na subach ![]() Też czasami tworzę jakieś aplikacje internetowe i jak coś mi się nie podoba, np. Tekst w przycisku ma odstęp 4px z góry i 6px z dołu, to mam taką manię, że muszę to natychmiast poprawić (a nie zrobię niczego innego, bo co chwilę na to patrzę zamiast się skupić na właściwej rzeczy) ![]() ![]() RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - tomaszo704 - 07-12-2016 13:49 Gdybyś planował zastosować grafiki, daj znać. Grafikiem komputerowym nie jestem, ale gdyby były jakieś pomysły grafik to bym mógł się pobawić w wolnym czasie RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 07-12-2016 15:32 (07-12-2016 13:49)tomaszo704 napisał(a): Gdybyś planował zastosować grafiki, daj znać. Grafikiem komputerowym nie jestem, ale gdyby były jakieś pomysły grafik to bym mógł się pobawić w wolnym czasie Na pewno będę, więc jeśli masz ochotę to wyślij mi jakieś "demo". RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Styler - 07-12-2016 20:23 Dzień 10/40
Wykonano:Tym razem trochę później, ale lepiej późno niż wcale, a więc podsumowanie dnia. Cały plan na dzisiaj wykonany, jednak pokażę tutaj tylko hazardzistę, ponieważ handlarz bursztynem zdradza już zasady testów gry. Stół hazardzisty: ![]() - hazard w karczmie - handlarz bursztynem Plany: - misje RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - Samurai - 07-12-2016 21:21 Bardzo fajny pomysł ![]() Powodzenia RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - bolo9797 - 07-12-2016 21:22 Warto by dodac margines zewnetrzny do przycisku zaklad ![]() Input z buttonem nachodza na siebie. RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - RoyMaster - 07-12-2016 21:28 (07-12-2016 07:38)olekn1 napisał(a): Masz zainteresowanie, bo to coś innego niż kolejny dziennik o zarabianiu w revshare czy na subach Heh myślałem, że tylko ja mam taki 'fetysz' perfekcjonisty, że jak coś jest nierówne o nawet 2px to muszę to poprawić ![]() Co do dziennika to muszę rzeczywiście przyznać, że jest inny niż wszystkie. Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy to pisz śmiało. Też hobbistycznie siedzę w pisaniu stron ![]() RE: Produkcja gry, w której każdy może zarabiać [Dziennik] - xdax1 - 07-12-2016 21:50 Wreszcie coś innego niż dziennik z subami ![]() Przejrzałem wszystkie posty i bardzo szybko Ci idzie tworzenie, oby tak dalej! Zastawia mnie jednak czy masz już plan w jaki sposób "pogodzić" zarabianie użytkowników jak i Twoje (by każdy był zadowolony), bo w końcu po to tworzysz tą grę, no i dajesz opcje zarobku użytkownikowi. |