![]() |
Dziennik Konkursowy -SUB SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Konkursowy -SUB SMS (/Temat-Dziennik-Konkursowy-SUB-SMS-140567) |
RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 11-12-2016 09:14 Witam 11.12.2016 Ok jest prawie 9 rano.Poki nie pada szybko uciekam na rower. Wczorajszy wynik bardzo przyzwoity jak dla mnie (ah tez automat ![]() Do wczorajszego dnia dorzucam: ![]() OCZYWISCIE KUPON WYGRANY WSTYD ZE NIE POSTAWILEM NA MOJA DRUZYNE ALE WIARA W NICH NIC BY NIE DALA TYLKO BYM PRZEGRAL.DLATEGO Z KASY SIE CIESZE ALE Z WYNIKU JUZ NIE ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 12-12-2016 15:05 Witam 12.12.2016 Witam w piekny poniedzialek ![]() Dorzucam wczorajszy wygrany kupon: ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 13-12-2016 18:42 Witam 13.12.2016 NIE LUBIE PONIEDZIALKOW!! Ale jak tak patrze na ten wtorek to chyba i tego dnia juz nie bede lubial ![]() Konwersja ok ale wyswietlen malo wiec i kasy malo. JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 14-12-2016 16:14 Witam 14.12.2016 Wtorkowy wynik to jakas kontynuacja nadchodzacych czarnych dni dla mnie i mojego portfela.Co mam powiedziec jak nie:NIE PODDAJE SIE!!! Co do mojej drugiej strony to postanowilem kupic na Allegro usluge pozycjonowania.Nie oczekuje cudow ale chce poprostu sprawdzic jakie da efekty i czy wogle warto w cos takiego inwestowac.Za okolo tydzien czasu dam znac co i jak.Moze sie komus przyda taka wiedza.Pozdro JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - unforgivable - 14-12-2016 16:32 Dobrze idziesz, powodzenia :-) Wysłane z mojego HONOR 8 przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - notentego - 14-12-2016 17:37 Może kwoty nie są ogromne, ale widzę systematyczność jest - powodzenia i wysokich zarobków życzę ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 15-12-2016 18:36 Dziekuje za mile slowa wsparcia!! Witam 15.12.2016 No i mamy juz polowe miesiaca za soba.Jak narazie jest dostatecznie jezeli chodzi o moj cel na ten miesiac...no wlasnie!! Kazdy w dzienniku deklaruje sobie jakis cel a ja jestem jakis dziwny bo tego nie robie hehe!! ![]() JAK JA JUZ CZEKAM NA SWOJ SWIATECZNY URLOP!!!!!!! NALEZY MI SIE BO POPROSTU PADAM JUZ!!!! DOZUCAM WCZORAJSZY WYGRANY KUPON ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 16-12-2016 14:51 Witam 16.12.2016 Nie wiem co wczorajszy wynik ma znaczyc? ![]() ![]() Musze cos wygrac w ten weekend i sobie odbic ten szalony czwartek ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 17-12-2016 09:42 Witam 17.12.2016 Wczoraj to samo.Musze sie chyba pogodzic z tym ze moja nisza juz sie wypalila.A kiedys bylo po 1k dziennie w dwoch serwisach. ![]() JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() RE: Dziennik Konkursowy -SUB SMS - karbow - 18-12-2016 11:14 Witam 18.12.2016 Coz za wyrownana stawka! ![]() Jeszcze 4 dni do roboty i dopiero 2 Stycznia pierwsza szychta!!! JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO: OCZYWISCIE FireSub ###BADZ KROLEM SUBOW### ![]() |