![]() |
[PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [PROGRAM] socialbyte - nowy program do facebooka (/Temat-PROGRAM-socialbyte-nowy-program-do-facebooka-138537) |
RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 28-09-2016 13:48 (28-09-2016 13:43)milosz998 napisał(a): Przy próbie pobrania grup mam coś takiego: Spróbuj konto z mniejszą ilościa grup. W dzisiejszej aktualizacji postaram, się coś zrobić z tym błędem EDIT Dostępna jest nowa wersja: 1.0.0.5 Poprawione zostały między innymi błędy z wyszukiwaniem grup oraz jeśli na koncie jest ich zbyt duża ilość, można ograniczyć ich liczbę w ustawieniach, dzięki czemu zostaną pobrane szybciej. Wprowadziłem, także kilka zmian o które prosili użytkownicy. Niebawem kolejne aktualziacje. Między innymi dodawani postów na fanpagach i wydarzeniach. Dla leniwych dodaje listę zmian też tutaj: Changelog
EDIT #2 Kolejna aktualizacja będzie jutro. Postarm się usprawnić wczytywanie grup, ponieważ teraz jest zbyt wolne. Dodam także opcję odrzucania grup, w których post został dodany niedawno. RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - ljkuba - 29-09-2016 16:52 Ogólnie to zauważyłem: Gdy wyszukuje grupy to tam gdzie mam wybór: "Wszytskie", Zamknięte i Publiczne. Dodałem nowe konta, szukam grup pod hasło "sprzedam" i na każdym koncie wyświetlają mi inne grupy, od czegoś zależy wyszukanie grup? RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - Lanserek - 29-09-2016 17:22 Chętnie przerzucę się z Mass Plannera na Twojego bota, jeśli odpowiednio go rozbudujesz ![]() Możesz podpatrzeć jakie MP ma funkcje dla facebooka i popracować by dodać te ważniejsze. Taka moja sugestia. RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 29-09-2016 21:36 (29-09-2016 16:52)ljkuba napisał(a): Ogólnie to zauważyłem:To jakie grupy zależy od Facebooka. Jak wejdziesz na konta ręcznie i wpiszesz to slowo w wyszukiwanie to tez znajdzie inne grupy. (29-09-2016 17:22)Lanserek napisał(a): Chętnie przerzucę się z Mass Plannera na Twojego bota, jeśli odpowiednio go rozbudujeszProgram na pewno będzie mial jeszcze dużo wiecej funkcji niz obecnie. Narazie jednak chciałem wylapac jak najwiecej błędów zeby pozniej nowe funkcje chodziły bezproblemowo. Jakbyś mial jakies ulubione z MP to daj znać to upewnie się, ze znajdą sie w tym programie. Chciałbym jeszcze spytać czy obecne dodawanie wiadomości do każdego konta wam odpowiada czy lepiej, jakby wiadomości były dodawane globalnie? Tzn dla wsztskich kont te same, a później w zakładce z dodawaniem postów w grupach byłaby opcja do wyboru, które wiadomości użyć? RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - zawi3j - 01-10-2016 14:01 Cytat:Chciałbym jeszcze spytać czy obecne dodawanie wiadomości do każdego konta wam odpowiada czy lepiej, jakby wiadomości były dodawane globalnie? Tzn dla wsztskich kont te same, a później w zakładce z dodawaniem postów w grupach byłaby opcja do wyboru, które wiadomości użyć? Popieram, opcja tworzenia własnej bazy wiadomości i pozniej wybieranie jakimi chcemy postować. Super pomysł ![]() RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 01-10-2016 16:09 Przypominam, że jutro kończy się okres testowania programu, także chciałbym podziękować wszytskim za zgłaszanie swoich propozycji i błędów. Biorąc pod uwagę wszytskie zgłoszone informację, postaram się udoskonalić program, aby korzystanie z niego było przyjemne i łatwe. Wszytskie osoby, które chciałyby wziąć udział w kolejnych testach, za jakiś czas, proszę o kontakt PW (wymagany aktywny udział w obecnych testach). Dokładnej daty kolejnych prób nie mogę podać, bo nie jestem w stanie przewidzieć ile czasu zajmie mi wprowadzenie wszystkich zmian, które zaplanowałem. Jednak mogę obiecać, że wiele się zmieni oraz pojawi wiele nowych funkcji do testowania. RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - GaCeL - 03-10-2016 18:41 Jestem zainteresowany, tylko token ten z maila mi wygasł ![]() RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 03-10-2016 21:10 (03-10-2016 18:41)GaCeL napisał(a): Jestem zainteresowany, tylko token ten z maila mi wygasł Ponieważ okres testowy był do 2 pażdziernika. Obecnie trwają prace nad ulepszona wersja i wtedy ukaże się ponownie informacja RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - rekki - 04-10-2016 15:20 Testowałem program przez 2 ostatnie dni i powiem szczerze, ze żałuję, ze nie zrobiłem tego wcześniej.. Program w pełni zdaje egzamin przy moich metodach działania, jest przejrzysty, prosty w obsłudze i działa jak należy. Jestem bardzo zainteresowany zakupem programu (nawet obecnej wersji, bez dodatkowych zmian), bądź dalszym testowaniem programu (niestety się nie udzielalem, gdyż za późno zacząłem testy i wszystko mi odpowiada ![]() Jeśli istnieje możliwość zakupu programu w obecnym momencie, to proszę o wiadomość wiadomość temacie, bądź wiadomości prywatnej. Pozdrawiam! RE: [BETA] socialbyte - testy nowego programu - TechByte - 04-10-2016 16:13 (04-10-2016 15:20)rekki napisał(a): Testowałem program przez 2 ostatnie dni i powiem szczerze, ze żałuję, ze nie zrobiłem tego wcześniej.. Program w pełni zdaje egzamin przy moich metodach działania, jest przejrzysty, prosty w obsłudze i działa jak należy. Jestem bardzo zainteresowany zakupem programu (nawet obecnej wersji, bez dodatkowych zmian), bądź dalszym testowaniem programu (niestety się nie udzielalem, gdyż za późno zacząłem testy i wszystko mi odpowiada Dziękuje za dobrą opinie na temat aplikacji. Obecnie jednak nie ma możliwości zakupu, a kolejne testy odbędą się po wprowadzeniu wielu udogodnień i modyfikacji, aby korzystanie z programu było jeszcze prostsze. |