![]() |
FAIl restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: FAIl restock (/Temat-FAIl-restock-13712) |
RE: FAIl restock - Kalis - 18-09-2010 13:41 He He ja wiedziałem ze tak będzie wiec nie czekałem :0 RE: FAIl restock - Tech - 18-09-2010 13:46 Mi tam się udało dotrzeć do formularza PP 25$, ale jak chciałem kliknąć "redeem now" to niestety już się nie załadowało potwierdzenie ![]() RE: FAIl restock - sparkyfx - 18-09-2010 14:37 Mój pierwszy post (witam wszystkich ![]() Nawet udało mi się szybko zalogować i zgadzam się - laga na początku nie było. Jak wszedłem był jeszcze ipod touch 8gb ale jak na niego kliknąłem to już mnie cofnęło do poprzedniego okienka a później to już wielki lag ![]() ![]() Troszkę się rozpisałem, ale to przez te emocje związane z pierwszym restock' iem, wybaczcie ![]() RE: FAIl restock - Lookso - 18-09-2010 15:08 Ja czekałem do około godziny 01:20 (nie pamiętam dokładnie), a potem mama kazała wyłączyć kompa, jak otwierali i zamykali Redeem! Potem wszedłem z komórki na ptzplace, ale strasznie muliło z phona, a na początku nie chciała się strona włączyć. Jak wszedłem z komórki około 01:50, to były dostępne tylko tapety. Jedna chciałem chociaż zamówić, ale się nie udało, ponieważ po pierwsze z komórki się nie dało wybrać Poland, po drugie nie dało się wybrać state PL, a po trzecie jak już to nawet obszedłem, to po kliknięciu w Redeem now przeniosło mnie do wyboru pomiędzy BRANDS WE LOVE, a ELECTRONICS pomimo tego, że były jeszcze nadal dostępne tapetki! Ciekawe czy by mi się udało zamówić coś, jak bym nie musiał wyłączyć kompa tuż przed restockiem... ![]() GZ dla motorniczegotramwaju bo on zwykle coś zamawia - nie ważne, że prawie wszystkim się lagowało (patrzę się na wypowiedzi innych) i wyświetlały się białe tła, więc nic nie zamówili, motorniczy zawsze da radę ![]() ![]() ... A w planach był jakiś PayPal ... |