![]() |
Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich (/Temat-Gold-Lead-Nowa-Siec-Znakomitych-Programow-Partnerskich-135973) |
RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - maniek250 - 22-07-2016 00:03 Początek na forum wypadł jakoś kiepsko ![]() ![]() ![]() RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Urias - 22-07-2016 09:29 Zróbcie coś ciekawego z CS-em. Na tym polu można sie jeszcze porządnie popisać więc możecie zabłysnąć ![]() RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Matixio - 22-07-2016 10:45 Gold Media napisałem do Was pw i czekam na odpowiedź ![]() RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Gold Media - 22-07-2016 11:08 Witam, Nowe programy pojawią się na dniach. Na pewno każdego zainteresują, jeśli macie jakieś propozycje na nowe programy które lubicie wystarczy do mnie napisać a ja postaram się je zrealizować w jak najszybszym czasie. Co do waszych danych są bardzo dobrze chronione w naszym serwisie i na pewno nie będzie żadnych niespodzianek więc bez obaw. RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Noozer - 22-07-2016 11:09 Zróbcie program z pokemonami , to napewno przyciągnie trochę osób ![]() RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Gold Media - 22-07-2016 11:12 Program z Pokemonami jest właśnie robiony ![]() RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Karewer - 22-07-2016 13:21 Edit. Już wiem ![]() RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - nykkusek - 22-07-2016 13:52 Eh Osama, nawet nie wiesz co zrobiłeś.. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - korkowy - 22-07-2016 13:54 Radzę uważać na serwis. W supporcie jest osoba (Osama), która oszukiwała ludzi kradnąc im aplikacje fb. Więc dobrze radze - uważajcie gdzie dajecie dane do wypłaty ![]() ps. Osama, dalej Cie policja szuka? ps. 2 dlaczego zbanowałeś mnie za pisanie prawdy na czacie? Kiedy oddasz moje pieniądze? RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Gold Media - 22-07-2016 14:02 Nasz support nie ma nic wspólnego z serwisem oprócz tego że pomaga użytkownikom w czym radzi sobie doskonale, i z tego co wiem większość osób co z nim współpracowała nie miała żadnych problemów. |