![]() |
|
[Get Paid] Mentoring Gier i Portali Randkowych - ZARABIAJ z pomocą 63 poradników! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Get Paid] Mentoring Gier i Portali Randkowych - ZARABIAJ z pomocą 63 poradników! (/Temat-Get-Paid-Mentoring-Gier-i-Portali-Randkowych-ZARABIAJ-z-pomoca-63-poradnikow-135141) |
RE: ⚠✩ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy ✩⚠ - mysc - 30-11-2016 Wypłaty w listopadzie (za wrzesień) - tutaj można się niestety spotkać z takimi opóźnieniami. Łącznie jest to 744,80zł (już po odciągnięciu podatku przez portmmo). Zamazałem swoje dane, bo nie chcę żeby screeny z banku krążyły po internecie - jeśli ktoś wątpi w autentyczność, oczywiście mogę na PW podesłać "mniej ukryte" dowody wypłat ![]() Oczywiście całość jest zarobiona TYLKO przy użyciu metod opisanych w poradniku : ![]() Przypominam, że w związku z jutrzejszą zmianą cen poradników dot. skracania i sub/premium sms - wzrośnie również cena kompletu - więc dzisiaj jest ostatni dzień z ceną 428zł za wszystkie trzy poradniki. Pozdrawiam mysc RE: ⚠✩ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy ✩⚠ - GroszDoGrosza - 18-01-2017 Czy pochwali się ktoś z kupujących swoimi zarobkami? RE: ⚠✩ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy ✩⚠ - mysc - 18-01-2017 (18-01-2017, 18:25)GroszDoGrosza napisał(a): Czy pochwali się ktoś z kupujących swoimi zarobkami? Sam jestem ciekaw, ale jeśli chodzi o mnie to bez zmian, nie odnotowałem spadków, nic się nie zmieniło - wszystko jest tak samo aktualne jak w pierwszym poście. Teraz sprzedałem sporą część zaplecza żeby przenieść siły na mini-strony (stawiam na pasywność!). W związku z tym niedługo pojawi się aktualizacja dot. tej metody - wraz z przykładami moich stron Jak poradnik przestanie być aktualny, na pewno nie będę go sprzedawał - a w razie gdyby stracił aktualność w ciągu 30 dni od zakupu, oddam pieniądze. Uprzedzam jednak, że taka sytuacja jest bardzo mało prawdopodobna, wręcz niemożliwa
RE: ⚠✩ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy ✩⚠ - GroszDoGrosza - 18-01-2017 Pytam z ciekawości, a na zakup jestem przekonany ww 99%
RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠ - mysc - 09-03-2017 Informuję, że od 1 kwietnia cena Kompleskowego Poradnika Sub/Premium SMS wzrośnie z 84zł do 99zł. W związku z tym zmieni się również cena zestawu oraz kompletu (w skład których wchodzi również ten poradnik dot. promowania gier). Chciałem tą informację połączyć z nowym screenem wypłaty z portmmo (metody cały czas się nie zmieniły), ale - jeszcze nie dotarła. Ma być wysłana do końca tygodnia, jak tylko dojdzie - wkleję tutaj screen'a. . RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠ - mysc - 25-03-2017 Na dzień dzisiejszy, uważam że popełniłem błąd podwyższając cenę do 399zł. Przeliczyłem się. Chociaż taka cena jest adekwatna do moźliwości, to jednak stanowi za duży jednorazowy wydatek dla większości zainteresowanych - którzy po prostu rezygnują dowiadując się o braku możliwości negocjacji. W związku z powyższym obecna cena jest już niższa, aktualna znajduje się w pierwszym poście. . RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠ - rekki - 26-03-2017 Duży wkład pieniężny potrzebny będzie do wejścia w metody zawarte w poradnikach (suby i gry)? RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠ - mysc - 26-03-2017 Cześć! Moim zdaniem - do zapewnienia sobie kontroli nad zapleczem i linkami - potrzebne jest tylko konto hostingowe z obsługą php (koszt około 50zł/rok). Jedyna płatna forma reklamy jaką opisuję to FB ADS - wszystkie pozostałe są całkowicie darmowe ![]() Oczywiście, można inwestować i np. kupować FP zamiast tworzyć od zera - ale opisuję dokładnie darmowe metody tworzenia ich samodzielnie, więc inwestowanie nie jest konieczne Obecnie przeważnie polecam inwestować czas głównie w "mini-strony", a FP traktować jako dodatek - kiedyś było odwrotnie ![]() Podsumowując : jeśli masz już swój hosting, nie ma żadnych dodatkowych kosztów
RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠ - mysc - 01-04-2017 + Potwierdzam pełną aktualność oferty, poradnika, opisanych metod i możliwości zarabiania + Zgodnie z zapowiedzią, zmieniłem cenę kompletu w pierwszym poście (to nie jest żart związany z 1 kwietnia) RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Promowania Gier - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠ - mysc - 11-04-2017 Nowa wypłata : 1039zł z PORTMMO (100% pasywnie!) ![]()
|