Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
użytkownik surfbar - próba oszustwa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (https://zarabiam.com/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: użytkownik surfbar - próba oszustwa (/Temat-uzytkownik-surfbar-proba-oszustwa-133986)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Majka - 18-06-2016

(18-06-2016, 11:53)MickeyHuntr napisał(a): @[Majka] surfbar zlewa temat i myśli, że mu to wszystko ujdzie płazem. Był dostępny 4 dni temu, a 8 dni temu zarzekał się, że przelew już wysłany i będzie w poniedziałek. Zalecałbym też zobaczyć jakie konta założono na jego IP, bo mogę się założyć, że już kolejne wałki kręci na innym koncie

Z jego IP nie zostało założone inne konto. Chyba, że ma zmienne, proxy itp.
Czekam, aż będzie dostępny.

RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - MickeyHuntr - 18-06-2016

@[Majka] No ok, ale nie oczekiwałbym jakiegoś wielkiego powrotu. Czekam aż wróci i powie, że zapomniał wysłać kasy, albo że jakieś wakacje lub sprawa rodzinna Lolbeka

RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - twardy - 18-06-2016

Poszedl w tany za kase za lapka Lol

RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Captain - 18-06-2016

(18-06-2016, 11:53)MickeyHuntr napisał(a): @[Majka] surfbar zlewa temat i myśli, że mu to wszystko ujdzie płazem. Był dostępny 4 dni temu, a 8 dni temu zarzekał się, że przelew już wysłany i będzie w poniedziałek. Zalecałbym też zobaczyć jakie konta założono na jego IP, bo mogę się założyć, że już kolejne wałki kręci na innym koncie

Nie ujdzie mu płazem, bo ma u mnie pożyczkę do oddania i też olewa temat. Nie odpowiada na moje wiadomość i coś czuje, że nie zamierza jej oddać, zwłaszcza gdy patrzę na ten temat...

(18-06-2016, 18:59)Captain napisał(a):

Nie ujdzie mu płazem, bo ma u mnie pożyczkę do oddania i też olewa temat. Nie odpowiada na moje wiadomość i coś czuje, że nie zamierza jej oddać, zwłaszcza gdy patrzę na ten temat...
Oj grubo, a jaka suma? Masz jego dane w razie czego?

Suma niby nieduża, chociaż jeżeli on wam nawet 13zł żałuje, to wątpię aby oddał...

RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Majka - 18-06-2016

Widzę, że już mamy dwie "ofiary" mogę na tej podstawie banować ale nie sądzę, że Wam pomoże w rozwoju sprawy. Ban jest równoznaczny, że kasy nie odzyskacie.
Dla mnie jest to śmieszne, że niby stabilny forumowicz za kilka zł daje du...

Poczekaj jeszcze z tydzień, ban nie ucieknie. Jeśli się nie zaloguje do tego czasu, lub nie odpowie na nasze wiadomosci wtedy można banować.

A póki co można dodać mu w profili to ,,Uwaga na transakcje z tym użytkownikiem''.

Btw @[Majka] Będziesz miał(a) coś przeciwko udostępnieniu mi i @[Captain]owi jego numeru IP? Smile Znam kilka ciekawych usług, które chłopakowi życiu utrudnią, tak jak np. ddos, który wyłączy mu neta na dobry tydzień :p

RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - DzejkobPL - 18-06-2016

(18-06-2016, 19:59)MickeyHuntr napisał(a): Btw @[Majka] Będziesz miał(a) coś przeciwko udostępnieniu mi i @[Captain]owi jego numeru IP? Smile Znam kilka ciekawych usług, które chłopakowi życiu utrudnią, tak jak np. ddos, który wyłączy mu neta na dobry tydzień [emoji14]
Nikt Ci nie udostępni jego IP... Jedyne co możesz, to iść na Policję. DDoSy są nielegalne, tak tylko przypominam.