![]() |
użytkownik surfbar - próba oszustwa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: użytkownik surfbar - próba oszustwa (/Temat-uzytkownik-surfbar-proba-oszustwa-133986) |
RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Majka - 18-06-2016 11:55 (18-06-2016 10:53)MickeyHuntr napisał(a): @[Majka] surfbar zlewa temat i myśli, że mu to wszystko ujdzie płazem. Był dostępny 4 dni temu, a 8 dni temu zarzekał się, że przelew już wysłany i będzie w poniedziałek. Zalecałbym też zobaczyć jakie konta założono na jego IP, bo mogę się założyć, że już kolejne wałki kręci na innym koncie Z jego IP nie zostało założone inne konto. Chyba, że ma zmienne, proxy itp. Czekam, aż będzie dostępny. RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - MickeyHuntr - 18-06-2016 17:34 @[Majka] No ok, ale nie oczekiwałbym jakiegoś wielkiego powrotu. Czekam aż wróci i powie, że zapomniał wysłać kasy, albo że jakieś wakacje lub sprawa rodzinna ![]() ![]() RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - twardy - 18-06-2016 17:41 Poszedl w tany za kase za lapka ![]() RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Captain - 18-06-2016 17:59 (18-06-2016 10:53)MickeyHuntr napisał(a): @[Majka] surfbar zlewa temat i myśli, że mu to wszystko ujdzie płazem. Był dostępny 4 dni temu, a 8 dni temu zarzekał się, że przelew już wysłany i będzie w poniedziałek. Zalecałbym też zobaczyć jakie konta założono na jego IP, bo mogę się założyć, że już kolejne wałki kręci na innym koncie Nie ujdzie mu płazem, bo ma u mnie pożyczkę do oddania i też olewa temat. Nie odpowiada na moje wiadomość i coś czuje, że nie zamierza jej oddać, zwłaszcza gdy patrzę na ten temat... RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - MickeyHuntr - 18-06-2016 18:08 (18-06-2016 17:59)Captain napisał(a):Oj grubo, a jaka suma? Masz jego dane w razie czego?(18-06-2016 10:53)MickeyHuntr napisał(a): @[Majka] surfbar zlewa temat i myśli, że mu to wszystko ujdzie płazem. Był dostępny 4 dni temu, a 8 dni temu zarzekał się, że przelew już wysłany i będzie w poniedziałek. Zalecałbym też zobaczyć jakie konta założono na jego IP, bo mogę się założyć, że już kolejne wałki kręci na innym koncie RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Captain - 18-06-2016 18:21 Suma niby nieduża, chociaż jeżeli on wam nawet 13zł żałuje, to wątpię aby oddał... RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Majka - 18-06-2016 18:51 Widzę, że już mamy dwie "ofiary" mogę na tej podstawie banować ale nie sądzę, że Wam pomoże w rozwoju sprawy. Ban jest równoznaczny, że kasy nie odzyskacie. Dla mnie jest to śmieszne, że niby stabilny forumowicz za kilka zł daje du... RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - Captain - 18-06-2016 18:54 Poczekaj jeszcze z tydzień, ban nie ucieknie. Jeśli się nie zaloguje do tego czasu, lub nie odpowie na nasze wiadomosci wtedy można banować. A póki co można dodać mu w profili to ,,Uwaga na transakcje z tym użytkownikiem''. RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - MickeyHuntr - 18-06-2016 18:59 Btw @[Majka] Będziesz miał(a) coś przeciwko udostępnieniu mi i @[Captain]owi jego numeru IP? ![]() ![]() RE: użytkownik surfbar - próba oszustwa - DzejkobPL - 18-06-2016 19:05 (18-06-2016 18:59)MickeyHuntr napisał(a): Btw @[Majka] Będziesz miał(a) coś przeciwko udostępnieniu mi i @[Captain]owi jego numeru IP?Nikt Ci nie udostępni jego IP... Jedyne co możesz, to iść na Policję. DDoSy są nielegalne, tak tylko przypominam. |