![]() |
HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow (/Temat-HASHOCEAN-Kopalnia-bitcoinow-132813) |
RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - MalyJohn - 12-06-2016 14:32 Program ciągle płaci aż miło. Teraz cena BTC rośnie, i dopóki będzie rosła program będzie wypłacał. RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - zet - 17-06-2016 08:51 Bardzo dobra wiadomosc dla milosnikow bitcoinów. Domena Hashocean.com jest zarejestrowana do 18 stycznia 2025 roku. Takze mozemy byc spokojni o te kopalnie. Info to otrzymalem wczoraj podczas meczu a dzis zrobilem juz przelew z Payzy na blokchain aby dokupic mocy. BTC rosnie, wyplaty z HO przychodza regulalarnie , bez problemow, takze HO jest u mnie kolejnym pewniakiem. Jesli ktos potrzebuje pomocy, jak kupic moc, jak ustawic HO odsylam do 1 postu lub poprostu zapraszam do kontaktu ![]() RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - dark33b - 23-06-2016 14:25 Słuchajcie, jak wycofać swój wkład ? RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - MalyJohn - 23-06-2016 15:37 Spróbuj zajrzeć do FAQ. Podobno trzeba napisać do supportu, ale nie robiłem tego nigdy więc nie wiem. Ale teraz chcesz wycofać wkład, jak BTC stoi wysoko? RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - DorszGaming - 23-06-2016 15:49 Domena jest zarejestrowana na długi czas, ale czy ludzie będą do tego czasu inwestować? HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - tak_to_ja - 23-06-2016 15:58 A wie ktoś dokładnie od kiedy jest zarejestrowana ta domena? RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - zet - 23-06-2016 16:18 HO istnieje od ponad 3 lat , wiec w tym czasie byla rejestrowana domena, przedluzona zostala w styczniu ubieglego roku o 10 lat. Created: 2015-01-18 Expires: 2025-01-18 Czy ludzie beda jeszcze 10 lat kupowac moc ? Trudno powiedziec. Ja np kupilem tyle mocy, ze z dziennego zarobku (wydobycia) jestem zadowolony i poki co narazie nie dokupuje. Na poczatku sierpnia wydobycie btc (blokow) zmniejszy sie o polowe, bedzie wiec trudniej kopac, ale cena btc powinna wedlug przewidywan/analiz znacznie wzrosnac. Byc moze wtedy wzrosnie i cena za KH/s, ale trudno wyrokowac. RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - dark33b - 24-06-2016 07:03 Tak, chcę teraz wycofać swoje BTC. Wyjeżdżam i nie będę miał możliwości sprawdzania czy strona istnieje i jej rokowań. RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - Wspierak - 26-06-2016 13:56 Brak dostępu do strony ? Czyżby to był koniec ? Dziś rano jeszcze wypłata była a po powrocie z pracy okazuje sie ze juz nie chodzi ![]() Oby to była tylko chwilowa awaria RE: HASHOCEAN Kopalnia bitcoinow - MisieQ88 - 26-06-2016 14:30 (26-06-2016 14:18)Snaggy napisał(a): Na FP jacyś goście piszą, że przerwa techniczna. Także czekamy. W innym temacie HO tu na forum taką informację podał jeden z użytkowników |