![]() |
"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" (/Temat-Piniondze-to-nie-fszysko-ale-fszysko-bez-piniendzy-to-h-132641) |
RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - yolo89 - 22-05-2016 19:56 nieźle wpada w tym clixsense , mieszkasz w polsce ? RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 22-05-2016 20:21 Tak, mieszkam w Polsce ![]() ![]() ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 23-05-2016 00:39 Dzień 22 Clixsense $1.07/$2.50 A więc weekend na Clixsense mogę uznać za całkiem znośny ![]() MXRevShare +2 adpacki 49/100 100 reklam obejrzanych oraz 3 zewnętrzne RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 24-05-2016 00:14 Dzień 23 Clixsense $2.51/$2.50 Doszła wypłata $35.88. Zgodnie z polityką finansową "firmy" pieniądze z Clixsense idą na dalsze inwestycje, aktualnie jest to MX. Aczkolwiek możliwe że po tej wypłacie chwilowo zawieszę dalsze inwestycje. MXRevShare +2 adpacki 51/100 100 reklam obejrzanych oraz 3 zewnętrzne RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 24-05-2016 23:58 Dzień 24 Clixsense $4.13/$2.50 Chciałem dzisiaj dobić do $8 żeby mogły już czekać w pending i tylko na bieżąco dodawać, niestety nie udało się, ale co się odwlecze to nie uciecze więc zrobię to jutro ![]() MXRevShare -8 adpacków 43/100 +1 milionaire adpack Bonusy Zrezygnowałem całkowicie z DollarClix oraz instaGC ponieważ pochłaniają dużo czasu w stosunku do zysku, który w zasadzie jest znikomy. Czekam jak się rozwinie sytuacja z PokeBits, aktualnie strona nadal ma problemy techniczne ale wierzę że w końcu się z nimi uporają ![]() Pojawiły się nowe maile na SDTadvertising jednak już zapomniałem o tym programie i spisałem go na straty. Napisze jeszcze ticketa co z moją wypłatą i ewentualnie w zależności od odpowiedzi zobacze czy warto jeszcze o tym programie choćby wspominać ![]() Na GlobalTestMarket i SWPanel wszystko idzie dobrze, za niedługo będę mógł zlecać swoją pierwszą wypłatę na GTM ![]() Pojawił się nowy ciekawy program Baymack a w sumie aplikacja dzięki której zarabiamy poprzez oglądanie filmików. Aplikacja jest nowa więc ciągle się coś zmienia, po za tym aplikacje takie mają to do siebie że szybko padają, mam jednak nadzieję, że chociaż jedną wypłatę u nich upoluję ![]() Aktualnie moim najlepszym dodatkowym programem jest LikePlus RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Groem - 25-05-2016 08:18 Clixsense zaczyna przynosić dochody powoli. Wczoraj ankieta + taski + reklamy = ~1$ MXRS 0,5$ Baymack zlecona wypłata 2.5$ na PP (w 1 dzień!) Muszę przyznać, że taktyką, którą przyjąłeś można zarobić. Powodzenia i czekamy na rezultaty. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 25-05-2016 08:59 Życzę Tobie i sobie coraz większych zarobków ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 26-05-2016 00:32 Dzień 25 Clixsense $2.55/$2.50 Zlecona kolejna wypłata, a więc 9.12 trafiło do pending i na bieżąco będę dodawał. MXRevShare +2 adpacki 45/100 100 reklam obejrzanych oraz 3 zewnętrzne Wróciła strona PokeBits, co prawda są jeszcze jakieś niedociągnięcia ale strona już wróciła i działa...To znaczy działa wszystkim po za mną ![]() ![]() ![]() https://www.pokebits.com/?ref=1421 RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Server - 26-05-2016 02:27 Jak Ty na ClixSense zarabiasz tyle kasy? Poleceni, taski? RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 26-05-2016 11:12 Tylko i wyłącznie taski ![]() ![]() ![]() |