#Light - chyba przesadziłeś co? ;D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D (/Temat-Light-chyba-przesadziles-co-D-132379) |
RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - Lanserek - 25-04-2016 16:58 Panowie a ja mam pytanie z innej beczki... Skoro wyciekła taka super nisza.... A ja mieszkam we Francji... To miałbym o co się martwić? 2 RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - twardy - 25-04-2016 16:58 @Fsociety dzisiaj jakiegos kolesia skazali za zabicie dziecka siekiera... rozumiem, ze zakazu produkowania siekier mozemy sie spodziewac w najblizszym czasie? RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - Fsociety - 25-04-2016 16:58 (25-04-2016 16:57)daniel42na napisał(a): Dajcie spokój, nie zatruwajcie jeszcze wy ludziom życia, nie ma sensu tu dodatkowo zakładanie takiego tematu, dość już jest strażników teksasu na wykopach i innego typu "zaufanych stronach".Mógłby ale nie robi, albo robi tylko potrafi się zakamuflować (25-04-2016 16:58)twardy napisał(a): @Fsociety dzisiaj jakiegos kolesia skazali za zabicie dziecka siekiera... rozumiem, ze zakazu produkowania siekier mozemy sie spodziewac w najblizszym czasie?Chodzi mi o szemrane serwisy jak HotCash, a nie ogl Sub SMSy. RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - JOK3R - 25-04-2016 17:00 Czytając artykuł można łatwo znaleźć link do strony (regulamin, treść, numer) --> http://wpisujetu.pl/A1/fefe273db0/ RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - daniel42na - 25-04-2016 17:10 (25-04-2016 16:58)Fsociety napisał(a):Taa... potrafi zakamuflować.(25-04-2016 16:57)daniel42na napisał(a): Dajcie spokój, nie zatruwajcie jeszcze wy ludziom życia, nie ma sensu tu dodatkowo zakładanie takiego tematu, dość już jest strażników teksasu na wykopach i innego typu "zaufanych stronach".Mógłby ale nie robi, albo robi tylko potrafi się zakamuflować To raczej kwestia tego kto się takiemu strażnikowi teksasu nawinie a nie kto potrafi się zakamuflować, bo większość nie tylko nie potrafi ale nawet nie próbuje. Zresztą taka osoba i tak gówno zdziała, bo zdziałać mogą wyłącznie organy ścigania a im wystarczy info z firmy hostingowej. Bierz pod uwagę fakt, że niemal wszyscy hostują swoje stronki w polskich firmach, możesz to łatwo sprawdzić, wiec ich rzekome ukrywanie to fikcja. RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - Fsociety - 25-04-2016 17:15 (25-04-2016 17:10)daniel42na napisał(a):Bo to po prostu nie myślące osoby. Robisz szemrane interesy na swoje dane, lecz ukrywasz je w WHOIS i myślisz, że jesteś bezpieczny. Kupujesz hosting w polskiej firmie, bo przecież rodak rodaka nie wyda. Łączysz się z internetem po przez kartę prepaid ze swojego telefonu i myślisz, że teraz gówno Ci zrobią. Po prostu masakra ile ludzi jest tak naiwnymi albo co gorsza po prostu debilami...(25-04-2016 16:58)Fsociety napisał(a):Taa... potrafi zakamuflować.(25-04-2016 16:57)daniel42na napisał(a): Dajcie spokój, nie zatruwajcie jeszcze wy ludziom życia, nie ma sensu tu dodatkowo zakładanie takiego tematu, dość już jest strażników teksasu na wykopach i innego typu "zaufanych stronach".Mógłby ale nie robi, albo robi tylko potrafi się zakamuflować RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - mahuzz - 25-04-2016 17:28 Light twój jedyny problem jest taki że na 99% zaufana cie zgłosiła na pały, mimo to że kijany nie wydadzą twoich danych, to cie namierzą po twoim IP czy hostingu, twój konkurs nie mógł być legalny musiałbyś mieć firme i komisje, organizacja konkursów przez osoby fizyczne jest niemożliwa, nawet jak się nie dokurwią o oszustwo to się kurwią by się dokurwić bo zaufana zgłosiła ~cassh23 firesub.pl Tak, wlasnie prowadzimy konwersacje na czacie firesub z Lightem. Jeśli ma ktoś jeszcze coś do powiedzenia, wiecie co robić RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - daniel42na - 25-04-2016 17:49 Fsociety, hostować może i na marsie, jeśli zarabia w polskim serwisie to niewiele mu to da, bo taki serwis nie działa ponad prawem. Wypłacić pieniążki przecież na jakieś dane koniec końców musi. Bitcoinów nikt nie podepnie, bo z tego co wiem nawet nie może. RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - Fsociety - 25-04-2016 17:53 (25-04-2016 17:49)daniel42na napisał(a): Fsociety, hostować może i na marsie, jeśli zarabia w polskim serwisie to niewiele mu to da, bo taki serwis nie działa ponad prawem. Wypłacić pieniążki przecież na jakieś dane koniec końców musi. Bitcoinów nikt nie podepnie, bo z tego co wiem nawet nie może.Przecież tak trudno stworzyć konto na np.: PP nie na swoje dane i proszę Cię nie mów mi, że PP zablokuje takie konto albo i tak wyśledzi gdzie dalej pieniądze poszły, bo dobrze wiem, że jest sposób by takie płatności zanonimować. RE: #Light - chyba przesadziłeś co? ;D - Kiljan - 25-04-2016 17:55 Ale po co ktoś kto robi najzwyklejszy w świecie konkurs ma się ukrywać? Jeśli ktoś łamie prawo to wtedy się ukrywa i wtedy ma to sens. |