Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej (/Temat-Zweryfikowane-konta-facebook-Najtaniej-129944) |
RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - aggin23 - 12-03-2016 21:34 Kiedy można się spodziewać kont ? RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - spaltooln - 13-03-2016 19:40 Juz odpisuję na wszystkie wiadomości, to co dziś dzieje się z moim internetem to masakra... RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - SKOR514 - 14-03-2016 00:16 Piękna sprawa. O takich kontach marzyłem, o takich ludzi prosiłem w modlitwach. Szybko, sprawnie, tanio, ale najważniejsze...MEGA SOLIDNIE. Będę tutaj wracał jak bumerang (czy jak to się pisze). RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - spaltooln - 14-03-2016 13:33 Edytowałem pierwszy post: Kod: Z powodu coraz większego zainteresowania, oraz stale zmniejszającego sie "wolnego" czasu jestem zmuszony wprowadzić drobne zmiany. Od teraz minimalna ilość kont do zamówienia wynosi 5 szt. Znacząco ułatwi mi to pracę. Muszę podnieść także cenę konta zagranicznego, ponieważ zrobienie ów konta zajmuje nawet 3-4 razy więcej czasu niż konta polskiego, jest także więcej "kombinowania". Myślę, że cena 1.7zł za zagraniczne konta będzie uczciwa. Cały czas też w miarę możliwości staram się dodawać gratisy. Zapraszam. Smile Zapraszam kolejne osoby. RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - aggin23 - 14-03-2016 22:28 Polecam, były małe opóźnienia, ale wszystko OK ! RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - ciasnywiesiek93 - 16-03-2016 00:27 Witam, napisałem na PW. RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - spaltooln - 17-03-2016 15:25 Po raz kolejny miałem problemy z łączem, jestem w trakcie zmiany dostawcy internetu. Dzis wszyscy otrzymają zamówiony towar i gratisy. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienia. RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - SKOR514 - 17-03-2016 23:35 Brachu nie zapomnij o mnie, bo czekam od poniedziałku, a trochę mi potrzebne te konta. RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - Dany_02 - 18-03-2016 08:39 Ja również już czekam i czekam więc o mnie też nie zapomnij bo konta mocno potrzebne aż tak długiej realizacji to się nie spodziewałem RE: Zweryfikowane konta facebook, Najtaniej - spaltooln - 18-03-2016 16:31 Juz odpisalem na wszystkie PW. Pozdrawiam |