[Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje (/Temat-Zamkniety-Forumowy-Kubek-Informacje-12920) |
RE: Forumowy Kubek - Informacje - Grabowkers - 06-09-2010 15:20 Kiedyś był też pomysł aby kubki zastąpić koszulkami. Może z nimi byłoby mniej kłopotu i taniej by wyszło. To tylko moja luźna sugestia, jak ktoś się na tym zna to niech powie czy ma to sens EDIT: Popieram również smycze, jak to ktoś u dołu napisał RE: Forumowy Kubek - Informacje - Corleone - 06-09-2010 16:42 Moje pomysły na nagrody czy też jak wcześniej ktoś to nazwał "pamiątką z forum" są: - Długopisy - Smycze na szyje - Bransoletki silikonowe - Kody doładowujące do telefonu chociażby 5zł nie jednego by uszczęśliwiło Tyle z mojej strony oczywiście konta premium na serwisy powinny zostać xD RE: Forumowy Kubek - Informacje - Bolt - 06-09-2010 16:43 double? Poprawiam Smyczki może i fajny pomysł zarówno jak i doładowania lecz długopisy to już przesada RE: Forumowy Kubek - Informacje - Corleone - 06-09-2010 17:57 Oczywiście ale wtedy można było by zrobić zestawik Smyczka + Długopis xD RE: Forumowy Kubek - Informacje - Admin - 06-09-2010 18:33 (06-09-2010 16:42)Corleone napisał(a): ... Jesli je nam zasponsorujesz i bedziesz do wszystkich rozsylal to nie ma problemu - dogadamy sie jesli chcesz placic za wysylke 2x wiecej niz wart jest produkt to gratuluje pomyslu @Topic co do tematu - to wciaz czekam na propozycje pracy jako iz od kilku dni jej nie ma, to moze ja Wam cos podsune : co sadzicie o kubku jednokolorowym z wygrawerowany logiem? oto przyklad : http://grawerowanielaserem.netmark.pl/galerie/k/kubek-porcelitowy-grawer_838.jpg mysle ze z takim projektem nie bylo by duzego problemu i mozna by bylo zalatwic sprawe szybciej - oczywiscie wszystko zalezy od Was RE: Forumowy Kubek - Informacje - Grabowkers - 06-09-2010 18:50 Myślę, że kubek samym logiem też mógłby być @Admin: Co sądzisz o koszulkach? RE: Forumowy Kubek - Informacje - DDK - 06-09-2010 18:57 banan, dobry pomysł jest Kubki z napisem i jedziesz RE: Forumowy Kubek - Informacje - Admin - 06-09-2010 19:14 ciekawe jestem co bolt/kreatywny i reszta uzytkownikow powie, sadze ze kubek o jednym kolorze moglby miec obrazek o normalnej wielkosci jako projekt - tego wkrotce sie dowiem. RE: Forumowy Kubek - Informacje - Bolt - 06-09-2010 19:16 Mi pasuje RE: Forumowy Kubek - Informacje - Corleone - 06-09-2010 19:23 (06-09-2010 18:33)Admin napisał(a):(06-09-2010 16:42)Corleone napisał(a): ... 2x więcej niż wart jest produkt ? Przesyłka poleconym kosztuje 5zł to chyba nie dużo co ? A jeśli miałbyś wysyłać kubek to jaką przesyłką ? To samo by Cię to wyszło... Dlaczego miałbym sponsorować ? Kubki ktoś sponsoruje ? Przeznaczasz pieniądze z kubków na inną rzecz i już ... jakoś ja w tym nie widzę problemu ... Zwłaszcza że przy hurtowej ilości są rabaty ... kompletnie nie rozumiem twojej wypowiedzi ... |