Miedziany! Powrót do SUB SMS'ów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Miedziany! Powrót do SUB SMS'ów! (/Temat-Miedziany-Powrot-do-SUB-SMS-ow-128274) |
RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 12-02-2016 22:35 Cześć!
Wczoraj nic nie robiłem Wyczerpany po pracy ale kilka centów wpadło, dodam to do dzisiejszego dnia Założyłem bloga teraz muszę dodawać do niego posty, na razie jest ich aż 0 Dzisiaj zarobiłem 1.98$ Jutro czuję że będzie w miarę ładna dniówka (12-02-2016 09:00)ScroX napisał(a): Pozycjonujesz swojego bloga ? czy po prostu go tylko promujesz na YT ? ;> Pierw muszę ogarnąć jednego do końca tak jak chcę, potem poczytam coś o pozycjonowaniu i chciałbym żeby był chociaż w Top5 Ogólnie w PPI zarobiłem: 12.33$ Jeśli też chcesz zarabiać na PPI to polecam serwis Cinstaller: Reff-Link Jeśli macie pytania to walcie! [/quote] RE: Miedziany- PPI - Grubykesz - 12-02-2016 22:49 Jaki masz dokładnie sposób zarobku? Zauważyłem, że dopiero stworzyłeś bloga i masz zamiar zamieszczać na nim posty. Wrzucasz filmiki na youtube, czy bardziej jakiś spam? RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 12-02-2016 23:31 (12-02-2016 09:00)ScroX napisał(a): Pozycjonujesz swojego bloga ? czy po prostu go tylko promujesz na YT ? ;> (12-02-2016 22:49)Grubykesz napisał(a): Jaki masz dokładnie sposób zarobku? Zauważyłem, że dopiero stworzyłeś bloga i masz zamiar zamieszczać na nim posty. Wrzucasz filmiki na youtube, czy bardziej jakiś spam? Różne fora głównie ;d Fb tak sporadycznie Główny cel to postawienie kilku blogów na razie darmowych i w miarę je wypozycjonować a potem swoje stronki robić z jakimiś dobrymi niszami RE: Miedziany- PPI - Grubykesz - 13-02-2016 08:11 (12-02-2016 23:31)Miedziany napisał(a):(12-02-2016 09:00)ScroX napisał(a): Pozycjonujesz swojego bloga ? czy po prostu go tylko promujesz na YT ? ;> Rozumiem... Ja działam póki co w PerinstallBucks, ale dzisiaj zleciłem swoją ostatnią wypłatę i zmieniam program, też spróbuję wejść do Cinstaller. Głównie działam na blogu i czasami wrzucam filmiki na youtube, ale praktycznie wszystko parę minut po wrzuceniu kasuje youtube, ale czemu to nie wiem - filmiki nagrywam sam, więc nie mam pojęcia czemu to kasują. RE: Miedziany- PPI - xcube2 - 13-02-2016 09:50 Pamiętasz mnie ? #nick #świeta Podaj kontakt ziomeczkiu jakis #gg RE: Miedziany- PPI - Miedziany - 13-02-2016 23:51 Cześć!
Dzisiaj myślałem że wpadnie trochę więcej hajsów niż dotychczas... Wejść było mega dużo a instalacji mało Taki wku*wiony jestem że... Jak więcej przysiedzę przy PPI to wpada czasem mniej niż jak nic nie robię przez cały dzień, więc chwilę temu wziąłem się za ogarnianie bloga, dodałem 5 postów, dodam jeszcze z 15 i idę spać Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w promowaniu, pozycjonowaniu go to byłbym mega wdzięczny bo na pozycjonowaniu kompletnie nic się nie znam Dzisiaj zarobiłem: 1.8$ Ogólnie w PPI zarobiłem: 14.13$ Cel: 5/50 Postów na blogu Jutro trochę popromuję linki z PPI i zajmę się blogiem, może dzięki niemu dniówki podskoczą w końcu Jeśli też chcesz zacząć zarabiać na PPI to polecam serwis Cinstaller: Reff-Link Jeśli macie pytania to piszcie RE: Miedziany- PPI - Czaq - 14-02-2016 10:23 Pamiętaj, że zamiast 5 słabych wpisów lepiej dodać 1 ale wartościowy pod seo i dla ludzi. RE: Miedziany- PPI - paweuq - 14-02-2016 10:41 @[Czaq] Z tego co mi wiadomo to tak się nie da Albo pod seo albo pod ludzi! Nie wiem jaki target ale jeśli chodzi o faperów to rób po seo, jeśli bardziej pod ogarnięty target to rób pod ludzi a późneij podbijesz pozycje BL-ami na potrzebne Ci keywordy i już. Ale to tylko moja opinia! RE: Miedziany- PPI - full2000 - 14-02-2016 11:06 Cytat: Jak więcej przysiedzę przy PPI to wpada czasem mniej niż jak nic nie robię przez cały dzień, więc chwilę temu wziąłem się za ogarnianie bloga, dodałem 5 postów, dodam jeszcze z 15 i idę spać To są uroki tej metody - takie jest pay per install ! Z czasem pokochasz naturę zarabiania na ppi i sukcesywne budowanie zaplecza ... Cytat:Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w promowaniu, pozycjonowaniu go to byłbym mega wdzięczny bo na pozycjonowaniu kompletnie nic się nie znam Wysłałem Ci na pw porady dot. pozycjonowania seo, będziesz chciał to skorzystasz RE: Miedziany- PPI - ScroX - 14-02-2016 11:12 Z tego co wiem to treści posta nie mogą być kopiowane, musisz je najlepiej sam pisać tak aby były unikalne |