Co dalej ? - obwieszczenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: FireGifts.pl (/Forum-FireGifts-pl-350) +---- Wątek: Co dalej ? - obwieszczenie (/Temat-Co-dalej-obwieszczenie-128216) |
RE: Co dalej ? - obwieszczenie - zuhsm.pl - 16-02-2016 18:26 Witajcie, kupiłem już wszystko, w tym tygodniu zamykam temat. RE: Co dalej ? - obwieszczenie - hanysek - 16-02-2016 23:26 (16-02-2016 18:26)zuhsm.pl napisał(a): Witajcie, kupiłem już wszystko, w tym tygodniu zamykam temat. witam co z moim zestawem kosmetyków napisałem Tobie na maila ale nie odpisujesz ? Zostanie on wysłany czy jak wygrałem go na restock pisaliśmy o tym na gg oraz przez maila RE: Co dalej ? - obwieszczenie - delirium - 18-02-2016 15:02 czy kupno fire premium już działa jak należy? RE: Co dalej ? - obwieszczenie - zuhsm.pl - 18-02-2016 19:41 Witajcie, wysyłka nagród ma się tak. Poduszki, słuchawki do gier, pendrive, statyw, etui do kart, toster, skarbona, patelnie, lornetka, worek bokserski, kostka rubika, expres do kawy, dysk, monopoly, powerbank, kubek mieszający - lecą do Was bezpośrednio z allegro, nie będzie naklejek firegifts W sprawie kosmetyków napisałem PW. Jutro nadaję ok 50 przesyłek na poczcie, oraz wysyłam 5 kurierów. PSC i doładowania też przekażę jutro, wyślę do Was na maila. Nie wiem co z firepremium, zbieracie już punkty u nowego właściciela ? RE: Co dalej ? - obwieszczenie - Matheo249 - 18-02-2016 21:56 Tak, nowy admin rozdał FP. RE: Co dalej ? - obwieszczenie - Yoji - 19-02-2016 01:38 mam pytanie to za ile sprzedałeś serwer ? jak to nie tajemnica ? i czy nowy admin ogarnie to .... podoła wyzwaniu ? czy może już odpuścić z z zbieraniu FG ? zuhsm.pl wydaje mi sie ze to nie o czas chodzi . kto sprzedaje kurę która znosi złote jajka no nikt wiec moim zdaniem jest kilka opcji dlaczego oddałeś ten serwer 1 - mały zarobek 2 - dużo bieganiny 3 - duża odpowiedzialność 4 - trzeba duzo poświecić temu czas RE: Co dalej ? - obwieszczenie - zuhsm.pl - 19-02-2016 11:30 yoji jedynym powodem jest brak czasu, na serwisie można dobrze zarobić gdybym nie miał pracy i zarabiał rzeczywiście tylko w sieci to życiu bym serwisu nie sprzedał. Jest na prawdę dużo tego wszystkiego, po prostu nie podołałem a nie chcę spalić serwisu i zawieść użytkowników z którymi kontaktuję się już ponad 2,5roku i tak już nie raz zawiodłem, więc to jest jedyny powód sprzedaży. RE: Co dalej ? - obwieszczenie - framek421 - 19-02-2016 12:06 @[zuhsm.pl] co z nagrodami z konkursu SMS? RE: Co dalej ? - obwieszczenie - Yoji - 19-02-2016 20:40 zuhsm.pl zostaw robotę zarabiaj przez serwer xD kto jest ZA niech da Kciuka RE: Co dalej ? - obwieszczenie - speed055 - 19-02-2016 22:44 No ciekaw ciekawe |