![]() |
Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring (/Temat-Dziennik-inwestora-RevShare-Hyip-Mentoring-127918) |
RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Veres - 14-06-2016 16:32 Każdy szanujący się użytkownik Zarabiam.com powinien mieć kilka odnóg finansowych ![]() ![]() ![]() Dzięki za miłe słowa. EDIT: 210 paczek w TSG już siedzi ![]() ![]() RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Veres - 19-06-2016 17:38 Dzisiaj postanowiłem trochę pobawić się w analityka i przewidzieć co może zdarzyć się w niedługiej przyszłości w TSG. Zacznijmy może od przedstawienia statystyk serwisu: ![]() Jak widać mamy już znaczną tendencje do wypłat co robi się powoli niepokojące. Zastanawiam się co może być powodem zważywszy, że minął dzisiaj 2 tydzień do rozpoczęcia działania serwisy, czyżby ludzie zaczęli martwić się o swoje pieniądze po tak dużej liczbie scamów w ostatnim czasie. Możliwe. Przekroczono 20.000 userów co jest zadowalające. Około 1,5mln$ depozytu + suby co daje wynik około 1,7mln$, program pociągnie jeszcze trochę. ![]() Tak obecnie prezentuje się mój główny portfel inwestycyjny, posiadam prawie 400$ do wypłaty i od jutra zaczynam codziennie wypłacać należyty mi zwrot, gdy wyciągnę wkład pomyślę, co dalej ale myślę, że nie warto pchać się dalej, nie wiadomo co z uczciwością admina, a każda próba chciwości wiemy jak się kończy ![]() Obecnie siedzi 90(3$) i 120(7$) paczek co daje łącznie 210 adpacków a na czysto w tygodniu mam 40$ co jest zadowalające, gdyby program pociągnął jeszcze 3 tygodnie to wyciągnąłbym obecnie 200% czyli coś koło 1000$. Miejmy nadzieję, że tak się stanie ![]() Poza tym nic ciekawego więcej się nie stało, wszystko leci powolutku. Ostatnio wrzawa nt. Revshare na forum i masa znawców się odzywa cóż, poniektórzy mają trochę racji a niektórzy wychodzą na totalnych jeleni, trudno taki świat ![]() RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Veres - 23-07-2016 10:14 Dzisiaj reaktywacja dziennika (Widzę, że czystki na forum to wolę odświeżyć) (post zaktualizuje później ![]() RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - kaczor89 - 23-07-2016 11:04 No w końcu. ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - full2000 - 23-07-2016 19:49 (14-06-2016 16:32)Veres napisał(a): Każdy szanujący się użytkownik Zarabiam.com powinien mieć kilka odnóg finansowych Zgadzam się z tym w 100% ! ![]() Widzę też że coraz lepiej Ci idzie tak trzymać, powodzenia ! ![]() RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Veres - 23-07-2016 20:05 Nie inaczej, cały czas do przodu. Powoli ale stabilnie ![]() ![]() RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Veres - 24-07-2016 11:43 Cześć wszystkim, tym co do mnie zaglądają w miarę regularnie, ale również tych co czytają o mnie dopiero od niedawna. Wiele ostatnio tu się nie działo a to z wielu powodów. Głównie chodziło o mały przestój w moim inwestowaniu i zmianach w życiu prywatnym, gdzie musiałem na chwilę odstąpić od pracy w internecie. Na szczęście już wszystko za mną i mogę spokojnie wrócić na stare śmieci i co najważniejsze rozwijać się i aktualizować dziennik na bieżąco, starając się, aby wpisy stawały się z dnia na dzień coraz ciekawsze o nowszy content. Mam nadzieję, że nikt nie obraził się o to, że dawno nic nie było zamieszczane, ale tak poprawię się ![]() ![]() Reasumując w TSG wyszedłem na + z kontem 650$ a depozyt 500$, więc 150$ do przodu, 5-ioma stówkami na pewno nie pogardzę. 1:0dla Veresa
![]() ![]() ![]() *DOSTĘPNY PROGRAM LOJALNOŚCIOWY, zgarniaj bonusy i zarabiaj! http://zarabiam.com/attachment.php?aid=3779 ![]() RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - gix2evr - 30-07-2016 12:26 I jak tam wyglądają zarobki ? RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Veres - 30-07-2016 21:57 Jutro wpadnie aktualizacja, postanowiłem robić wpis w każdą niedziele, aby były przynajmniej 4 w miesiącu, nie za dużo i nie za mało ![]() RE: Dziennik inwestora - RevShare - Hyip - Mentoring - Veres - 31-07-2016 19:59 - 31.07.2016 -
Kończymy miesiąc LIPIEC tym postem. Od ostatniego wpisu minął dokładnie tydzień, więc postaram się skrócić co od tego czasu się wydarzyło, a stało się niewiele. ![]() Tak na dzień dzisiejszy prezentuje się mój panel w serwisie MXRevShare, paczki powoli rosną z tego względu, że nie posiadam dodatkowego źródła finansowania czyli poleconych, chodź współpraca z Kaczor89 jest bardzo dobra. Ostatnio 25$ z prowizji na jaką się umówiliśmy wpłynęło na moje konto bankowe z czego jestem bardzo zadowolony. Ostatnie wymiany serwerów dały się we znaki i serwis był nieczynny przez parę dni, teraz wszystko działa płynniej i szybciej niż poprzednio. Oczywiście na +. W My24HourIncome nie działam aktywnie, ze względu na brak czasu, do startu pozostało jednak trochę czasu i mam nadzieję, że uda mi się tam zainwestować pewną kwotę, którą będę systematycznie pomnażał. Chyba każdy słyszał o upadającym TM i sekcie, która zmierza do MXRevshare, niestety nasz ulubiony program też to czeka. Nie ma to jak naganiać do TM a następnego dnia zmieniać poglądy i pchać swoje łapska do MX, cóż każdy ma do tego prawo. Ostatnio udało mi się wygrać w pewnym konkursie 200 FG, z czego się bardzo cieszyłem, mam nadzieję, że wydam go rozsądnie ![]() W planach: doinwestować w MX, wejść do serwisu M24HI i go promować.
|