Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - wojtek113 - 29-02-2016 20:05

Gratulacje i oby tak dalej! Wink Patrząc jak w sygnaturce rośnie Ci kwota, to ładna dniówka się zapowiada Big Grin
Będę obserwować. Powodzenia! Smile

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 29-02-2016 23:21

Dzisiejszy dzień trochę się postarałem Smile

Efekty są takie, że pobiłem kilka rekordów, ale to za chwilę Smile

Dzisiejszy dzień uważam za naprawdę fajny Smile
Nie tylko pod względem zarobkowym, ale i rozwiązania kilku spraw w życiu prywatnym ^^
Przetestowałem nowe miejsca z ciekawym efektem więc jest git!
Magia roku "przestępczego" jednak istnieje ^^

#Dodatek#
Dzisiaj leci iMacro 10 Smile
http://speedy.sh/kxXFr/iMacros-10.0.2-Enterprise.zip

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - erykziele12 - 01-03-2016 02:36

Pieknie lecisz z tematem, ja nie moglem pogodzic szkoly i PPA, a Ty robisz takie dniowki dzialajac na kilku serwisach i prowadzac jednoczesnie sklep... Szacunek i przebicia tysiaka z dniowki na PPA życzę Wink

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 01-03-2016 14:58

STOP

Aktualnie jestem na etapie pracy nad czymś innym, testuję kilka rzeczy w związku z czym STOP z Subami.
Wymaga to ode mnie za dużo pracy, możliwe że od czasu do czasu coś podziałam jednak na tę chwilę raczej nie mam zbytnio na to głowy.

Co zyskałem podczas przygody z subami:
- Multum materiałów w tym Aplikację do FB (dzisiaj właśnie wpadła) z public_actions od iSiS ^^
- Sposób jak dostać 5 tyś zaproszen do znajomych z automatu (ach te iSiS)
- Sposoby jak skrzętnie maskować linki (nie tylko w social media)
- Nowe miejsca i możliwości do promowania
- Nowe, fajnie prosperujące znajomości

Pokazałem niektórym, że można Smile

Podsumowując, wiedza z forum + zdolność nieschematowego myślenia pozwala pracować na subskrypcjach z całkiem dobrym wynikiem.

Tak więc w ciągu 7 dniu:
- 4 119,20 PLN
- 582 leady
- 20 169 UV

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - paweuq - 01-03-2016 15:53

Czemu zawsze, jak ktoś zaczyna zarabiać duzę kwoty, to przestaje prowadzic dziennik?

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 01-03-2016 15:56

Ja nie powiedzialem, ze przestaje prowadzic dziennik, a jedynie ze rezygnuje z SUB SMS Smile

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - paweuq - 01-03-2016 16:17

Na jedno wychodzi Tongue

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Mikey - 01-03-2016 17:03

Rezygnacja z SUB SMS przy takich wynikach... Sad
Będziesz tego żałował, jeśli nie wykorzystasz dobrze tego czasu, powodzenia Wink

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - fusek - 01-03-2016 17:13

Ta ale mu pewnie wleci z automatuSmile Panda podziel sie nisza za procent z zarobkow - dam 75%Smile

RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Workis - 01-03-2016 17:33

Pisales o autoclickerze i buxach - dzialasz tez w tym nadal czy odpusciles calkowicie?

pozdrawiam serdecznie Wink