Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - transsmit - 28-02-2016 20:22 Panda bardzo mnie irytujesz i jednocześnie motywujesz tymi zarobkami;P Ja też zaczynam, ale chwilowo pomysł się załamał. Obmyślam nowy plan i szukam miejsca dla siebie. Mam nadzieję, że śledząc Twój dziennik będę łapał natchnienie. Powodzenia RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 28-02-2016 23:11 Jak obiecałem aktualizacja + dodatek @UP@ Dlaczego irytuje ? Nie mam tego na celu... #Dodatek# Dzisiaj leci Capcha Sniper 4.5 wersja FULL Download RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - transsmit - 28-02-2016 23:26 W pozytywnym tego słowa znaczeniu Zazdroszczę i mierzę do najlepszych. Mi się też uda! Pozdro RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - kellylentz9 - 29-02-2016 19:04 pustą ofertę wykorzystujesz? RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - wojtek113 - 29-02-2016 20:05 Gratulacje i oby tak dalej! Patrząc jak w sygnaturce rośnie Ci kwota, to ładna dniówka się zapowiada Będę obserwować. Powodzenia! RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 29-02-2016 23:21 Dzisiejszy dzień trochę się postarałem Efekty są takie, że pobiłem kilka rekordów, ale to za chwilę Dzisiejszy dzień uważam za naprawdę fajny Nie tylko pod względem zarobkowym, ale i rozwiązania kilku spraw w życiu prywatnym ^^ Przetestowałem nowe miejsca z ciekawym efektem więc jest git! Magia roku "przestępczego" jednak istnieje ^^ #Dodatek# Dzisiaj leci iMacro 10 http://speedy.sh/kxXFr/iMacros-10.0.2-Enterprise.zip RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - erykziele12 - 01-03-2016 02:36 Pieknie lecisz z tematem, ja nie moglem pogodzic szkoly i PPA, a Ty robisz takie dniowki dzialajac na kilku serwisach i prowadzac jednoczesnie sklep... Szacunek i przebicia tysiaka z dniowki na PPA życzę RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 01-03-2016 14:58 STOP Aktualnie jestem na etapie pracy nad czymś innym, testuję kilka rzeczy w związku z czym STOP z Subami. Wymaga to ode mnie za dużo pracy, możliwe że od czasu do czasu coś podziałam jednak na tę chwilę raczej nie mam zbytnio na to głowy. Co zyskałem podczas przygody z subami: - Multum materiałów w tym Aplikację do FB (dzisiaj właśnie wpadła) z public_actions od iSiS ^^ - Sposób jak dostać 5 tyś zaproszen do znajomych z automatu (ach te iSiS) - Sposoby jak skrzętnie maskować linki (nie tylko w social media) - Nowe miejsca i możliwości do promowania - Nowe, fajnie prosperujące znajomości Pokazałem niektórym, że można Podsumowując, wiedza z forum + zdolność nieschematowego myślenia pozwala pracować na subskrypcjach z całkiem dobrym wynikiem. Tak więc w ciągu 7 dniu: - 4 119,20 PLN - 582 leady - 20 169 UV RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - paweuq - 01-03-2016 15:53 Czemu zawsze, jak ktoś zaczyna zarabiać duzę kwoty, to przestaje prowadzic dziennik? RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 01-03-2016 15:56 Ja nie powiedzialem, ze przestaje prowadzic dziennik, a jedynie ze rezygnuje z SUB SMS |