Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Stonoga vs HotCash - sprawa oszusta zarabiającego na SMS Premium (/Temat-Stonoga-vs-HotCash-sprawa-oszusta-zarabiajacego-na-SMS-Premium-126019) |
RE: Stonoga vs HotCash :D - PremAccHack - 22-12-2015 10:44 Haha brawo Karcz dane sobie udostępnia i rączki umyte Sub SMS i wszystko jasne RE: Stonoga vs HotCash :D - steel123 - 22-12-2015 10:48 (22-12-2015 10:44)PremAccHack napisał(a): Haha brawo Karcz dane sobie udostępnia i rączki umyte Sub SMS i wszystko jasne "Rączki umyte" słowo nie na miejscu zrobił to co zrobiłby każdy właściciel na jego miejscu. Zresztą to co pojawiło się u Stonogi na profilu i tak więcej go kosztowało niż 10cio krotność sumy więc podanie danych tutaj to najmniejszy pikuś... RE: Stonoga vs HotCash :D - selfie - 22-12-2015 10:49 (22-12-2015 10:44)PremAccHack napisał(a): Haha brawo Karcz dane sobie udostępnia i rączki umyte Sub SMS i wszystko jasne Jakie sub SMS i wszystko jasne, jak na HC były wtedy tylko premki? RE: Stonoga vs HotCash :D - mietek1596 - 22-12-2015 11:05 Ciekawe czy bedzie w wydarzeniach o tym RE: Stonoga vs HotCash :D - CzarnyKon - 22-12-2015 11:13 Mam nadzieje ze Karczu wyciągnie wnioski i wprowadzi w koncu jakies ograniczenia wiekowe.A tego cymbała co wyłudzał kase to bym posłał na łóżko za tego Kamila...Jaka ku**ą trzeba być, żeby żerować na takim nieszczęściu gdzie nie wiadomo czy ten chłopak dożyje końca roku..i mam nadzieje że od rodziców dostanie porządny wpie**ol No i jak najbardziej jestem za tym aby oddał hajs x 10 ale nie zarobiony z tych dennych sms tylko ogólny, wtedy mu sie odechce wymyślać dennych tematów. RE: Stonoga vs HotCash :D - mateusz2045 - 22-12-2015 11:23 O kurde ale lipa. Teraz pewnie dosra się do wszystkich serwisów... RE: Stonoga vs HotCash :D - damko123 - 22-12-2015 11:25 (22-12-2015 11:23)mateusz2045 napisał(a): O kurde ale lipa. Teraz pewnie dosra się do wszystkich serwisów... Kto się dosra? I co mają inne serwisy do tej sprawy ? RE: Stonoga vs HotCash :D - Dunno - 22-12-2015 11:30 @[Pirat] Najpierw edukacja, później pisanie postów. I błagam, poświęć te dwie sekundy więcej i sprawdź swoje posty zanim je wstawisz. Co do całej akcji to jak najbardziej dla mnie na plus. "Dzieciarnia" (nie mam na myśli bezpośrednio wieku, a inteligencję) będzie nareszcie bała się niszczyć tej metody zarobku coraz to bardziej żałosnymi i desperackimi próbami zdobycia tych 50zł do wypłaty. Jak już ktoś tutaj wspominał, Stonoga sobie pokrzyczy, zbierze oklaski i zajmie się zoofilami w Niemczech czy inną dewiacją byleby o nim mówiono. Mam nadzieje, że dla wspomnianego usera skończy się to jak najgorzej~ RE: Stonoga vs HotCash :D - Leaders - 22-12-2015 11:36 Krótkie oświadczenie od nas dla Użytkowników Zarabiam.com: Cytat:Ostatniej nocy na profilach Pana Zbigniewa Stonogi pojawiła się publikacja, że HotCash.pl oraz jego właściciel odpowiadają za naciąganie ludzi pod pretekstem pomocy potrzebującym. Chodzi tutaj o wybryk jednego z naszych Użytkowników, który to podszywając się pod Pana Zbigniewa Stonogę nakłaniał Użytkowników do wysyłania SMS na cele dobroczynne. Pieniądze nie tylko nie były przekazywane na te cele, ale także była przy nich podana błędna cena - 50 groszy netto zamiast 25 zł. RE: Stonoga vs HotCash :D - matek697 - 22-12-2015 11:41 (22-12-2015 11:05)mietek1596 napisał(a): Ciekawe czy bedzie w wydarzeniach o tym Wątpie.. sprawę rozpoczął późnym wieczorem a teraz już jest po ptokach, wątpie czy ktoś nazbierał materiału na "Wydarzenia" |