Typy by Kiepasa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy by Kiepasa (/Temat-Typy-by-Kiepasa-125583) |
RE: Typy by Kiepasa - kiepasa - 27-12-2015 15:36 Ostatni typ na dziś, tym razem ode mnie. Fenerbache Kobiety - Hatay BSB Kobiety Typ: Powyżej 125.5 Pkt Kurs: 1.83 50 zł Koszykówka Turcja. Edit: Oczywiście już jeden z użytkowników zaczyna trollować. Proszę ignorować wiadomości od Fox_40. Zaspamował mi połowę skrzynki dodatkowo po zablokowaniu piszę do innych użytkowników prosząc o typy. Żałosne... RE: Typy by Kiepasa - FOX_40 - 27-12-2015 15:49 Kiepasa to ty zaczynasz trollowac! sam nie umiesz obstawiac tylko bierzesz typy od innych! jezeli zarabiasz takie pieniadze na bukmacherce jak na zalaczonych zdjeciach np: wyslane za 9000 tys a wygrales 17000 to ja bym sie nie prosil o marne 150 zl za grupe! a chcialem zebys mnie dolaczyl do grupy "na chwile" chcac zobaczyc jak ci idzie to sie boisz i kto tu trolluje i ma cos na sumieniu!! a i jeszcze jedno to jest jego konto na blogabet dzis rano usunal avatar na inny zobaczcie jak typuje! http://handballinsider.blogabet.com/ a przed chwila usunal konto na facebooku jako Bartosz Wojciechowski z Kętrzyna ! Ludzie to jest oszust nei dajcie sie oszukac! RE: Typy by Kiepasa - kiepasa - 27-12-2015 16:37 (27-12-2015 15:36)kiepasa napisał(a): Ostatni typ na dziś, tym razem ode mnie. Bardzo słaby mecz, zabrakło sporo. Rozliczam od razu bo jadę do znajomych. + 630 zł. Co do Trolla to jeśli masz problem z osobowością to idź do lekarza, jeśli z nadmiarem wolnego czasu to idź do pracy. W portfel mi nie zaglądaj, co do grupy Ty na niej nie skorzystasz na pewno. Dzięki za dziś i do jutra. Edit: Konto na facebooku mam jedno i to samo od lat a za rozpowszechnianie danych osobowych zgłoszę się do Admina o kontakt. Nie rozumiesz chyba o co chodzi w tym wątku kompletny idioto. Jeśli nie zaprzestaniesz ludzie stracą dobre źródło. A co do typowania zobacz jaki mam yield Ty przeidioto. RE: Typy by Kiepasa - FOX_40 - 27-12-2015 16:43 Jesli masz odwage to napisz do kogo pisalem o typy? I znowu klamiesz bo do nikogo nie pisalem! A co do Trolla to poprosze zobacz do slownika jezyka polskiego a pozniej pisz na innych! TAK?! to ja ci sprawe zaloze ze mnie od trolla wyzywasz! Typy by Kiepasa - surfer0700 - 27-12-2015 21:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |