Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D (/Temat-Len-po-dlugiej-przerwie-bierze-sie-do-roboty-D-124112) |
RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 13-12-2015 11:43 (13-12-2015 11:05)Corleone napisał(a): Mozesz polecic jakis dobry hosting ? Ja ogolnie od dlugiego czasu korzystam z usług http://laohost.pl . Nie mialem nigdy problemow, takze mysle, ze moge polecic. RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - Corleone - 13-12-2015 12:45 Sprawdzilem oferte szkoda jedynie ze maja ograniczony transfer w miesiacu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 13-12-2015 18:10 Mały bonus Dni 24, 25 Co zrobiłem? - wyszukałem dwie nisze, które mają już po 2-3 miesiące, ale myślę, że na dniach może być na nie popyt, więc zaryzykowałem,
- zrobiłem do nich hacki w Visual Basic, napisałem posty i umieściłem je na stronie, - zaindeksowalem linki z postami w Google Webmaster Tools, - spingowałem posty na massping.org, - dodałem backlinki na reddicie tradycyjnie w postaci postów tekstowych, - spingowalem redditowe backlinki także na massping.org, ale pod innymi keywordami Wejścia na stronę (zaktualizowane): Zarobki (zakutalizowane) : Mimo, że mamy niedzielę postanowiłem, że bonusowo w tym tygodniu dodam w nią posta. Z powodu, że dostałem lekkiej weny, to wrzuciłem też od razu niszę za jutro, co da mi WOLNY poniedziałek (ouuuu yeah ). Wczoraj dodatkowo wpadły 2 leady, które zasiliły konto o $0,70. Dzisiaj natomiast wpadł lead za $3,05, który mimo że jest jeden, to i tak mnie satysfakcjonuje. Jutro zaktualizuję post, dodając poniedziałkowe i niedzielne ss'y zarobków oraz wejść na stronę. Tymczasem zostawiam was z tym postem i do następnego!
@edit Zaktualizowałem ss'y RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - kazik0o - 13-12-2015 20:31 coraz lepsze leady 11$ to francja? RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 13-12-2015 20:37 Tak, ale Francja wpadla w piatek, a to jest z wczoraj RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 16-12-2015 18:39 Dni 26, 27 Co zrobiłem? - znalazłem dwie nisze, obie mają trochę czasu, ale jedna z nich praktycznie w ogóle nie ma konkurencji, a na drugą ostatnio wzrosło zainteresowanie,
- stworzyłem do nich hacki w Visual Basic, napisałem posty i wrzuciłem je na stronke, - zaindeksowalem linki z postami w webmasterze Google, - spingowałem dodane posty na massping.org, - dodałem backlinki na reddicie jako posty tekstowe, - spingowalem backlinki z reddita również na massping.org, ale jak zawsze pod innymi keywordami Wejścia na stronę (stan na godzinę 19): Zarobki (stan na godzinę 19): Co tu dużo mówić. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Wejścia na stronę trzymają się na wysokim poziomie, kliknięcia tak samo, zarobki też rosną. Odwiecznym problemem jest tylko konwersja, ale myślę, że i na nią przyjdzie czas. Do następnego!
RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - kazik0o - 16-12-2015 19:19 W końcu, ileż można czekac Hacki robisz tylko z wyglądu potem ss i do posta czy nagrywasz jak działa? RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 16-12-2015 19:28 (16-12-2015 19:19)kazik0o napisał(a): W końcu, ileż można czekac Hacki robisz tylko z wyglądu potem ss i do posta czy nagrywasz jak działa? Nie wiedziałem, ze ktos jest az tak zainteresowany tym tematem W poscie mam i ss, i nagranie "dzialania". RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - kukuspl - 16-12-2015 19:58 Ja również jestem zainteresowany, zawsze mnie interesują dzienniki PPA, pewnie dlatego że sam zarabiam w ten sposób mam podobne dniówki do Ciebie tylko mniej wejść na bloga, ale za to lepszą konwersje Dużych zarobków życzę, będę obserwował RE: Leń po długiej przerwie bierze się do roboty! :D - adek112233 - 16-12-2015 20:51 (16-12-2015 19:58)kukuspl napisał(a): Ja również jestem zainteresowany, zawsze mnie interesują dzienniki PPA, pewnie dlatego że sam zarabiam w ten sposób mam podobne dniówki do Ciebie tylko mniej wejść na bloga, ale za to lepszą konwersje Dużych zarobków życzę, będę obserwował Dzięki i rowniez powodzenia! ;D |