Konta Fb 1 za sztuke zweryfikowane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konta Fb 1 za sztuke zweryfikowane (/Temat-Konta-Fb-1-za-sztuke-zweryfikowane-121939) |
RE: Konta Fb 1 za sztuke zweryfikowane - jaremo098 - 01-12-2015 15:28 Poszło pw RE: Konta Fb 1 za sztuke zweryfikowane - Pysik-89 - 02-12-2015 11:04 (01-12-2015 08:49)jaremo098 napisał(a):(30-11-2015 19:01)krojek napisał(a): Chyba opinię za szybko wystawiłem Działanie na FB niestety już nie jest takie samo jak kiedyś. W ostatnim czasie ekipa FB sporo robi aby utrudnić życie spamerom i tym podobne, wprowadzając szereg zabezpieczeń i usprawnień. Czasy w których na jednym koncie można było spamować kilka dni już dawno się skończyły (lecz nie twierdzę, że osoby obeznane w temacie, potrafią z takiego konta wycisnąć jak najwięcej) FB blokuje ostatnio wszystko jak leci, nawet konta świeże z dłuższą nieaktywnością... Więc nie ma się co ciskać, że padły Ci konta po dwóch dniach, skoro ostatnio nawet stażowe padają jak muchy po muchozolu. Ps. Jeśli ktoś kupuje konta i chce na nich działać xx czasu to według mnie podstawą jest zmiana numeru tel na swój. Wtedy nie ma problemu z ponowną weryfikacją.(dla mnie nie ma to sensu dla nowych kont, ewentualnie stażowych) Konta Fb 1 za sztuke zweryfikowane - piotrekprorok - 02-12-2015 13:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |