Typy by zonu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Typy by zonu! (/Temat-Typy-by-zonu-120796) |
RE: Typy by zonu! - Damkofr - 16-09-2015 23:28 Podaj link do twojej strony jak się nie mylę linki można chyba podawać. RE: Typy by zonu! - zon - 17-09-2015 11:07 (16-09-2015 23:28)Damkofr napisał(a): Podaj link do twojej strony jak się nie mylę linki można chyba podawać. Link do bloga jest w mojej sygnaturce http://warriorbets.blogspot.com/ A więc jedziemy z typami. Borussia, Fenerbahce i Victoria są moim zdaniem o klasę lepsi od swoich rywali. Fenerbahce w tym okienku transferowym dokonało kilka ciekawych wzmocnień, z myślą o walce w właśnie europejskich pucharach. Borussia i Victoria są ostatnio w dobrej formie, wątpię aby przeciwnicy mogli im w jakikolwiek sposób zaszkodzić, tym bardziej że wszystkie trzy wytypowane przeze mnie drużyny grają na własnym terenie. Data: 17/09/2015 Godzina: 19:00 Liga: EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa Spotkanie: Borussia - Krasnodar Typ: Borussia Kurs: 1.22 Wynik: 2 - 1 -------------------- Data: 17/09/2015 Godzina: 19:00 Liga: EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa Spotkanie: Fenerbahce - Molde Typ: Fenerbahce Kurs: 1.36 Wynik: 1 - 3 -------------------- Data: 17/09/2015 Godzina: 19:00 Liga: EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa Spotkanie: Victoria Pilzno - Dynamo Mińsk Typ: Victoria Pilzno Kurs: 1.45 Wynik: 2 - 0 Kurs ako: 2.37 ---------------------------------------- Polskie drużyny zagrają dziś mimo niezbyt dobrej formy zarówno fizycznej jak i psychicznej. Legia będzie musiała stawić czoła mistrzom Danii bez kilku swoich podstawowych zawodników (Ondreja Dudy, Tomasza Jodłowca i Michała Pazdana, do dyspozycji sztabu szkoleniowego wciąż nie są także Ivica Vrdoljak, Michał Żyro i Michał Masłowski). Władze Lecha natomiast, po kolejnym kompromitującym meczu ligowym zamroziły premie zawodnikom i głównym celem klubu i zawodników jest teraz powrót na czub tabeli w ekstraklasie, puchary schodzą na drugi plan: "Ekstraklasa wychodzi na pierwszy plan i jest w tym momencie ważniejsza niż europejskie puchary. Dlatego optymalna, najsilniejsza jedenastka ma być wystawiona w niedzielę na wyjeździe z Jagiellonią Białystok. A starcie z Portugalczykami w tej sytuacji schodzi na dalszy plan i sztab szkoleniowy może sobie pozwolić na eksperymenty, czy też pozwolenie na odpoczynek części kluczowych graczy." Tak więc żadna z polskich drużyn nie jest dziś faworytem. Myślę, że dwa remisy będą dziś dobrym wynikiem. Data: 17/09/2015 Godzina: 19:00 Liga: EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa Spotkanie: Midtjylland - Legia Typ: Midtjylland lub remis Kurs: 1.33 Wynik: 1 - 0 -------------------- Data: 17/09/2015 Godzina: 21:05 Liga: EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa Spotkanie: Lech - Belenenses Typ: Belenenses lub remis Kurs: 1.95 Wynik: 0 - 0 Kurs ako: 2.59 ---------------------------------------- Ostatnia z moich propozycji, gra na kartki. Zarówno mecz Liverpoolu (którego jestem fanem od lat) i Tottenhamu będą moim zdaniem pełne walki, a co za tym idzie kartki mogą się posypać. Data: 17/09/2015 Godzina: 19:00 Liga: EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa Spotkanie: Bordeaux - Liverpool FC Typ: Powyżej 4.0 kartek (azjan, 4 kartki=zwrot) Kurs: 1.70 Wynik: 2 kartki -------------------- Data: 17/09/2015 Godzina: 21:05 Liga: EUROPA: Liga Europejska - Runda grupowa Spotkanie: Tottenham - Qarabag Typ: Powyżej 3.5 kartek Kurs: 1.66 Wynik: 4 kartki Kurs ako: 2.83 ---------------------------------------- Trzeba wziąć pod uwagę to, że nie koniecznie muszą wejść te 3 kupony. Analiza analizą, ale wiadomo że w sporcie lubią przypałętać się niespodzianki w najmniej oczekiwanym momencie. Fajnie by było, gdyby chociaż 2 z 3 tych kuponów weszły. Życzę wszystkim powodzenia w dniu dzisiejszym! RE: Typy by zonu! - sebens - 17-09-2015 19:28 Fenerbahce - Molde RE: Typy by zonu! - zon - 17-09-2015 19:41 Strasznie to póki co wygląda... jedyne co moge to chyba przeprosić wszystkich RE: Typy by zonu! - sebens - 17-09-2015 19:59 Kartki niestety też nie siadły, ja dałem jeden kupon, 6 meczy, Legie na czystą 1. Niestety lipa RE: Typy by zonu! - oleks94 - 17-09-2015 20:11 Borusia tez dzis przyszalala. W 85 min zamknałem zaklad , strzelili 90+3 -.- RE: Typy by zonu! - mamrocik - 17-09-2015 22:34 Nic dodać,nic ująć , albo dodać jednak, tyle : koksik z Ciebie . Oby takich więcej analiz, trza dążyć do 2 tysięcy miesięcznie i będzie jak talala . RE: Typy by zonu! - zon - 18-09-2015 09:24 Oj ile ja bym dał, żeby mieć 2 tysiaki miesięcznie Dwa pierwsze mecze wydają mi się wyrównane i jakoś intuicja mi mówi, że tu i tu będą remisy w przynajmniej jednej z połów. Co do Innsbrucka, są liderem, bardzo dobrze radzą sobie na wyjazdach (4 mecze, 4 wygrane). Gospodarze natomiast na 2 mecze u siebie odnieśli po 2 zwycięstwa i 2 porażki. W najgorszym wypadku widzę tu remis Nie są to mega pewne typy, więc nie polecam grać za dużą stawkę. Data: 18/09/2015 Godzina: 20:30 Liga: NIEMCY: Bundesliga Spotkanie: Mainz - Hoffenheim Typ: Wynik do przerwy lub koniec meczu X/X Kurs: 1.72 Wynik: 1 - 1 do przerwy -------------------- Data: 18/09/2015 Godzina: 20:30 Liga: HISZPANIA: Primera Division Spotkanie: Getafe - Malaga Typ: Wynik do przerwy lub koniec meczu X/X Kurs: 1.57 Wynik: 1 - 0 -------------------- Data: 18/09/2015 Godzina: 20:30 Liga: AUSTRIA: Erste Liga Spotkanie: Kapfenberg - Innsbruck Typ: Innsbruck lub remis Kurs: 1.41 Wynik: 1 - 4 Kurs ako: 3.81 Kursy na godzinę 10:00 + ehh słabo to idzie ostatnio RE: Typy by zonu! - zon - 18-09-2015 21:31 Wszędzie zawalił 1 mecz... straszny dzień, wczoraj wybrałem 120zł, zostawiłem do obstawiania 100 i wszytko dziś przegrane. W podanych tu przeze mnie typach również zawalił 1 mecz... Jedyne co weszło dziś to płatny @mamrocik mój błąd, już poprawione RE: Typy by zonu! - mamrocik - 18-09-2015 21:34 @[zon] dlaczego zakresliles na czerwono skoro typ wszedl , sprawdz i przeczytaj dokladniej |