GetPrizes.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GetPrizes.pl (/Temat-GetPrizes-pl-120527) |
RE: GetPrizes.pl - GetPrizes.pl - 14-09-2015 18:01 Punkty za zadania zostały podniesione. RE: GetPrizes.pl - Matheo249 - 14-09-2015 19:07 Takie zadania jak "shorte" powinny być codziennie i dobrze by było, gdyby znikały one jak się je wykona. Poza tym należałoby dodać punkty za logowanie, bo ciężko uzbierać chociażby na wypłatę PP. RE: GetPrizes.pl - GetPrizes.pl - 14-09-2015 19:11 Niedługo taka funkcjonalność zostanie wprowadzona. Zadania nie znikają od razu, ponieważ ich akceptacja odbywa się dopiero po północy. Postaramy się, aby zadania były dodawane codziennie. RE: GetPrizes.pl - GetPrizes.pl - 15-09-2015 12:45 Bardziej spostrzegawczy pewnie już wiedzą... Właśnie została wprowadzona ranga Elite, a wraz z nią 25 punktów za codzienne zalogowanie, 1.5 raza więcej pkt za zadania oraz dostęp do lepszych nagród na restocku! RE: GetPrizes.pl - Zaperr44 - 15-09-2015 12:53 Te prezenty dają w ogóle jakieś punkty? Bo 5 raz otwieram i nic nie ma RE: GetPrizes.pl - GetPrizes.pl - 15-09-2015 12:55 Tak to jest, że musi dopisać szczęście aby trafić któryś z tych właściwych. Na pewno w końcu Ci się uda. RE: GetPrizes.pl - GetPrizes.pl - 16-09-2015 14:29 Dodaliśmy podział nagród dla kont Normal oraz Elite. To zakończyło naszą pracę nad tymi dwoma typami kont. Tak plasuje się aktualnie tabela (oczywiście niektóre z tych rzeczy zostaną rozdane w liczbie kilku sztuk):
RE: GetPrizes.pl - GetPrizes.pl - 17-09-2015 20:43 Ranga Elite uprawnia do: - otrzymania 25pkt za codzienne logowanie się, - 1,5x więcej punktów za zadania, - dostęp do cenniejszych nagród; Wprowadziliśmy również punkty logowania dla użytkowników Normal, w wysokości 10pkt. Powodzenia w zbieraniu cennych punktów! Będą przydatne już niedługo! RE: GetPrizes.pl - Kryspin - 20-09-2015 07:30 nie wiem kto kupi range Elite wyda 20zł na sms a na restocku nie będzie miał nawet punktów na PP 20żł miałem kupić ale policzyłem z rangą Elite nawet na PP 10zł nie uzbieram więc kupiłem nowe konto na innym portalu tam mnie stać na nagrody ogarnijcie się może dacie rade wtedy serwis pociągnąć PS wczoraj nie szło się zalogować na serwisie zresztą dziś też nie porażka RE: GetPrizes.pl - GetPrizes.pl - 20-09-2015 21:18 Serdecznie witam, Strona była przenoszona na nowy serwer stąd chwilowe problemy. W tej chwili wszystko powinno już działać dobrze. Chciałbym również poinformować, że zmienił się właściciel strony i będziemy teraz jeszcze raz dokładniej przyglądać się wszelkim opcjom, sugestiom. W związku z powyższym prosimy o odrobinę cierpliwości i wyrozumiałości. Ponownie zachęcamy także do wyrażania swoich opinii na temat serwisu. Sukces naszych użytkowników będzie naszym sukcesem. Pozdrawiamy, Zespół GetPrizes.pl |