WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! (/Temat-WIELKI-KONKURS-HOTCASH-PL-Wygraj-Quada-i-inne-odjazdowe-nagrody-120414) |
RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - inviolatos - 15-09-2015 20:17 Witam, Ja chętnie wezmę udział. Jestem świeży w HotCash, natomiast zajmuję się reklamą w internecie na nieco innej stronie. Bardzo zachęciła mnie strona HotCash, i nagrałem filmik nawet nie wiedząc o tym konkursie, tylko po prostu warto było zareklamować tą stronę. Mam nadzieję, że i ja niedługo będę miał fajne zarobki! Czasem i nowym się udaję. Spróbować zawsze można. Link do filmu na yt: https://www.youtube.com/watch?v=XxNS6zAIGFg Jeżeli filmik się podoba, zostaw łapkę w górę, jak i również możesz za subskrybować kanał. Dzięki wielkie! Serdeczne pozdrowienia, Mariusz "Inviolatos" RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - ScroX - 15-09-2015 21:03 Bardzo przyjemny głos ! Widziałbym Cię jako nagrywającego poradniki lub osobe robiącego filmiki z gier, na prawdę miło się słucha RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - inviolatos - 15-09-2015 22:05 (15-09-2015 21:03)ScroX napisał(a): Bardzo przyjemny głos ! Dąże do tego, niestety mój komputer nie pozwala mi na nagrywanie let's play'ów a bardzo bym chciał. Jak się uzbiera na komputer to jak najbardziej tak też zrobię! Jeden z moich celów w sumie. Dzięki za miłe słowa, pozdrawiam! RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Leaders - 17-09-2015 01:21 Z HotCashem się na pewno uda RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Martin676 - 17-09-2015 19:39 Gdzie można "zakupić" t-shirt z logiem HC? Widzialem zdjęcie w galerii. Na HC zarabiam, top earnerem jeszcze nie jestem żeby nie było off-topu, @inviolatos - świetny głos do nagrywania czegokolwiek słyszałbym Cię w roli Knapika RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Pocket - 17-09-2015 22:34 No to ja dodam od siebie filmik konkursowy =D RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - pietreczka - 17-09-2015 23:04 Hahah, nie wierzę Co do tej 'wielkiej klubowej imprezy' to się nie zgadzam bo prawie wszyscy przyszli do mnie na rozpoczęcie wakacji, a w brodku była lipa Ale świat jest mały ;d RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Pocket - 18-09-2015 06:07 Parkiet był zapełniony, więc o to mi chodziło ;P, ale wiadomo u Was wszyscy szli całymi chmarami =D Szkoda, że ten dron nie działał :/ RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - Liromir - 20-09-2015 20:22 RE: WIELKI KONKURS HOTCASH.PL - Wygraj Quada i inne odjazdowe nagrody! - pietreczka - 22-09-2015 00:10 Mega film, graty Nie wie czy słusznie, ale jakoś skojarzyło mi się, że znasz ddww. Znasz? ;d Bo wisi mi kase i chciałby, ją odzyskać tak odstępująć od tematu |