![]() |
Zarabianie ciekawych pieniędzy przy maksymalnie 10 minutach dziennie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie ciekawych pieniędzy przy maksymalnie 10 minutach dziennie? (/Temat-Zarabianie-ciekawych-pieniedzy-przy-maksymalnie-10-minutach-dziennie-119791) |
RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - jeneralsky - 05-01-2016 12:57 jedziesz malina ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 11-01-2016 15:50 (05-01-2016 12:57)jeneralsky napisał(a): jedziesz malina Dzięki ![]() W TrafficMonsoon 36 paczuszek ![]() ![]() W MyPayingAds dalej czekamy na Paypala... Stan paczek bez zmian ![]() Ostatnio zdecydowałem się na wejście do programu TrafficGoals Program podobny do MPA, przeszedł już weryfikacje paypal. Zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie program ma się dobrze. Mam dopiero 50 paczek ale myślę, że niedługo będzie ich znacznie więcej ![]() ![]() Jak ktoś ma jakieś pytania proszę śmiało pisać! RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 25-01-2016 20:14 Witam wszystkich po długiej przerwie w tym dzienniku! ![]() W TrafficMonsoon zaczynam zlecać wypłaty bo kasa potrzebna, więc liczba paczek będzie spadać. ![]() W TrafficGoals mam 91 paczek. Ciągle reinwestuje, może wrzucę coś więcej w program jak tylko kasa będzie ![]() Szczerze polecam ten program ![]() ![]() W MyPayingAds czekamy dalej na informację co z programem. Niby wszystko idzie w dobrym kierunku i mam taką nadzieję. Odp: RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - jupp82 - 26-01-2016 03:57 (25-01-2016 20:14)osk4rr napisał(a): W MyPayingAds czekamy dalej na informację co z programem. Niby wszystko idzie w dobrym kierunku i mam taką nadzieję. Przymierzasz sie do zalozenia sporu? Jaki czas zamierzasz czekac? Tapnięte.... RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 28-02-2016 19:29 Hejka! Trochę mnie nie było ale cóż ![]() Jak chyba każdy wie w obecnym momencie w TM i MPA zarabiam łącznie 0$ dziennie, ponieważ wszystkie moje paczki były kupowane przez paypala ![]() Program startuje 1 marca. Założyli go Ravi i Hassan których kojarzę właśnie z MPA (admin i promotor). Dlatego też biorąc pod uwagę, że MPA trwało długo i być może jeszcze powstanie na nowo - zdecydowałem się wejść w ten program bo myślę, że warto i da zarobić ![]() Narazie jest faza prelaunch ale w programie jest aż 2473 użytkowników i już 1 marca startujemy! ![]() Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia! Mój nr GG 6913447 - pomagam wszystkim bez wyjątku, wystarczy napisać do mnie ![]() RE: Zarabianie w RevShare/HYIP - osk4rr - 01-03-2016 17:42 Dzisiaj o 16 wystartował nowy program TrafficHubb. Wrzuciłem dzisiaj 150$, w najbliższych dniach wpłacę trochę więcej ![]() Mój stan adpaków na dzień dzisiejszy to 153 adpaki po 1$ ![]() Myślę, że program ma potencjał, jest w nim sporo osób jak na pierwszy dzień i widzę na grupie fb ludzie wpłacają naprawdę nie małe kwoty. Program prowadzą osoby powiązane z MPA które działało naprawdę długo i gdyby nie paypal to pewnie działałoby i do dzisiaj. (w najblizszym czasie MPA ma wrocic) Według mnie każdy kto wejdzie na początku tego programu powinien zarobić. Jeśli chcesz zacząć zarabiać to pisz śmiało do mnie na GG 6913447 - pomagam każdemu bez wyjątku ![]() RE: Zarabianie w RevShare/HYIP - osk4rr - 02-03-2016 22:12 Hej! Dzisiaj dorzuciłem trochę kaski do programu i lecimy ![]() ![]() Do programu codziennie dołącza sporo osób. Program ma naprawdę potencjał ![]() Chcesz zacząć zarabiać? Pisz śmiało GG 6913447 lub priv a pomogę każdemu. RE: Zarabianie w RevShare/HYIP - osk4rr - 07-03-2016 17:09 Witam wszystkich! Minęły 4 dni a ja przez ten czas dokupiłem paczki za 165$ ![]() Dziennie mam 40$ naliczeń także myślę, że ładnie jak na sam początek ![]() ![]() Program ma duży potencjał i zapraszam do zapoznania się z nim! Proszę pisać priv lub GG 6913447 chętnie pomogę ![]() RE: Zarabianie w RevShare/HYIP - AleksandraN - 07-03-2016 17:30 (28-02-2016 19:29)osk4rr napisał(a): Hejka! Nawet gdybyś przez payzę kupował, to i tak byłyby w stanie pending ![]() RE: Zarabianie w RevShare/HYIP - osk4rr - 12-03-2016 17:01 (07-03-2016 17:30)AleksandraN napisał(a):(28-02-2016 19:29)osk4rr napisał(a): Hejka! O dziwo kupiłem jedną paczkę przez payza i ta paczka mi pracuje, czyli mam całego 1$ dziennie ![]() A oto mój stan paczek w TrafficHubb ![]() Z obliczeń kalkulatora którego używam wynika, że aktualnie mogę wypłacać już po 13$ dziennie bez utraty paczek ![]() Jeśli ktoś zastanawia się czy wejść do programu to mogę śmiało go polecić. Zapraszam wszystkich zarówno tych którzy znają się na tych programach jak i tych którzy się nie znają ![]() Ze swojej strony oferuje pomoc i dodatkowe 10% na start dla każdego. Pisać śmiało tutaj priv lub GG 6913447 |