Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237)
+--- Wątek: Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia (/Temat-Mbank-I-Allegro-mega-promocja-500-zl-do-zdobycia-118186)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia - twardy - 18-08-2015 21:14

Na liscie transakcji taka operacja pojawia sie jako mTransfer czy mTransfer mobilny? Jestem pewien, ze placilem przez aplikacje mbanku na fonie.

@edit 20 sierpnia

Dzisiaj dostalem smsa, ze kasa za mokazje z allegro (100zl) bedzie w terminie do 60 dni.

RE: Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia - nitram - 28-08-2015 20:43

Za platnosci kartą, terminowo wpadają mi kolejne zwroty w wysokości 20 zł, wczoraj dokonałem pierwszego zakupu na allegro zobaczymy jaki bedzie czas czekania na zwrot, według pierwszego zapisu w regulaminie miało to byc 5 dni, ale chyba cos zmienili.
@[twardy] coś w tym temacie wiecej napiszesz czy 60 dni nad wyrost napisali w sms i pieniadze juz otrzymałeś ?

RE: Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia - twardy - 28-08-2015 20:56

Po tygodniu od transakcji 100zl wplynelo. 20zl natomiast 2 dni po. Ktos sie orientuje czy jak wyplace 100zl przy kasie w sklepie to zostanie to uznane jako transkacja bezgotowkowa i mokazja zostanie uznana? Ktos probowal?

RE: Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia - nitram - 28-08-2015 21:41

Nie probowalem, ale na 99% to nie zostanie zaliczone.
To super info że mniej niz 60 dni, czekam w takim razie na zwrot 100 zł za zakup na allegro.

RE: Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia - Alis - 15-09-2015 13:10

Nie ma opcji, żeby bank Ci to zaliczył.

RE: Mbank I Allegro mega promocja 500 zł do zdobycia - nitram - 22-09-2015 21:25

A jednak bank zaliczył, bo wszystko zgodnie z regulaminem
100 zł za dowolny zakup na allegro.
Plus za każde wydane 100 zł
20 zł zwrotu.

Mega promocja była
Zamieszczam potwierdzenia wpłat na moje konto promocyjnych bonusów z mOkazji.

POTWIERDZENIA WYPŁAT BONUSÓW MOKAZJI

Kod:
https://www.dropbox.com/sh/qnztagrgagg3ay7/AADhB3Zu_8jqH9otjrS2mkV4a?dl=0

No i chyba temat do zamknięcia będzie.
P.S. Reklama: wszystkich zainteresowanych podobnymi promocjami bankowymi i nie tylko zapraszam na www.jakzarobic100zl.pl