Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Subskrybcje sms, opłacalność - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Subskrybcje sms, opłacalność (/Temat-Subskrybcje-sms-oplacalnosc-118117)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Shadow271 - 25-07-2015 18:35

(25-07-2015 18:19)oski121 napisał(a):  A ja zaś uważam że osoby które wysyłają smsy na te premium to totalne bezmózgi, Dlaczego ? Ja sam zacząłem dopiero co przygodę z tymi całymi subami, ale doszedłem już do wniosku że to w Mt jest potencjał zarobków a nie w Mo , Dlaczego tak myślę ? No sory ktoś ci wciska jakiś konkurs przypuśćmy Dobra nie ma sprawy wchodzisz sprawdzasz coś tam patrzy Haaa trzeba wysłać smsa... Pewnie jakieś lewe interesy i mi hajs pobierze a takie mt ? Wchodzi ktoś na stronę konkursu wypełnia ankietę imie nazwisko email no i numer... Do kiedy nie zacząłem się interesować tym smsowym biznesem na spokojnie podał bym numer na swoją komórkę i podał pin. Kwestia jest tego jakie są treści tych smsów MT czy nie ma np. że się za to płaci . Ktoś to ogarnia ?

na 100% jest jak dezaktywować, musi być

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - fercypia - 25-07-2015 21:36

(25-07-2015 18:35)Shadow271 napisał(a):  
(25-07-2015 18:19)oski121 napisał(a):  A ja zaś uważam że osoby które wysyłają smsy na te premium to totalne bezmózgi, Dlaczego ? Ja sam zacząłem dopiero co przygodę z tymi całymi subami, ale doszedłem już do wniosku że to w Mt jest potencjał zarobków a nie w Mo , Dlaczego tak myślę ? No sory ktoś ci wciska jakiś konkurs przypuśćmy Dobra nie ma sprawy wchodzisz sprawdzasz coś tam patrzy Haaa trzeba wysłać smsa... Pewnie jakieś lewe interesy i mi hajs pobierze a takie mt ? Wchodzi ktoś na stronę konkursu wypełnia ankietę imie nazwisko email no i numer... Do kiedy nie zacząłem się interesować tym smsowym biznesem na spokojnie podał bym numer na swoją komórkę i podał pin. Kwestia jest tego jakie są treści tych smsów MT czy nie ma np. że się za to płaci . Ktoś to ogarnia ?

na 100% jest jak dezaktywować, musi być

Bez opcji dezaktywowania wgl nie mogłoby to praktycznie istnieć Tongue

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - oski121 - 25-07-2015 23:47

No oczywiscie ze mozna to z dezaktywowac ale po pierwszym sms z pinem i zaakcepotwanie pinu odrazu chyba zostaje pobrana oplata pierwsza ? Pozatym chciałem tylko pokazać wam że według moich przemyśleń nasze ofiary prędzej podaja numer telefonu niż wysyłaja sms.

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - minion2 - 26-07-2015 10:23

To nie jest prawda. Wszystko zależy od programu który oferujemy.
Doładowanie - chyba ktoś prędzej wpisze numer niż wyślę smsa prawda? Bo pomyśli, że wpisuje numer i doładowanie wpada.
Konkursy - Prędzej ktoś wyśle smsa. Dlaczego? Otóz w telewizji, w radiu itp jest od cholery konkursów gdzie trzeba wysyłać smsa, więc prędzej ktoś wyśle smsa.
Pliki - według mnie również Premium sms ze względu takiego, że ktoś wysyła smsa - dostaje coś czym jest zainteresowany (real content mam na myśli)

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Expert2000 - 26-07-2015 14:03

Mam pytanie. Jakich ofert należy unikać. Wiem, że nie można pisać że coś jest za darmo. A mogę np. kłamać że rząd chce zdelegalizowac wode smakową?

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - light - 26-07-2015 14:09

Owszem możesz lecz robisz to na własną odpowiedzialność, w sensie pustą ofertę wykorzystujesz i musi być widoczny w iframe regulamin tej oferty, a Co robisz na Swojej stronie to już jest tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Pozdrawiam.

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Expert2000 - 26-07-2015 14:27

Mam na myśli to czy mogą być z tego jakieś problemy jak z pisaniem o darmowych filmach do pobrania.
Regulamin na mojej stronie jest widoczny.

Subskrybcje sms, opłacalność - Mikey - 26-07-2015 14:28

Tak mozesz mieć problemy jesli piszesz ze cos jest darmowe a tak naprawde ktoś musi za to zapłacić...

Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Expert2000 - 26-07-2015 14:34

A poza tymi "darmowymi płatnymi" rzeczami nie ma powodów żeby mieć problemy?