![]() |
Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki (/Temat-Dziennik-telemarketera-wyzwolenie-z-lancuchow-sluchawki-117698) |
RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 21-07-2015 20:08 Mam gościa, szybki update: 50 wykonanych telefonów 30 odebranych 2 zamówień z późniejszą płatnością 299 zł 199 zł 2 kurierem na jutro 399 zł, 299 zł Zarobek - weszło z wczoraj 469 zł RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - averegen - 21-07-2015 20:27 Zebys nie zmajstrowal jakiegos dzieciaka czasem xD RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - theatixs - 21-07-2015 21:29 XD hahaha RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Koja - 21-07-2015 21:48 Spokojnie, tylko z ostatniego tygodnia starczy mu na 2400 gumek ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 22-07-2015 16:35 Hmm dzisiejszy bilans słaby, bo zero sprzedanych, ale za to wczorajsze ładnie powchodziły i dodatkowo jedna awizowana z zeszłego tygodnia również dojechała ![]() W sumie do kieszeni wpadło dzisiaj 1044 zł No i dalej czekam na poradnik od kolegi #grubyst Jutro ostatni dzień tygodnia dla mnie, chciałbym powtórzyć sukces z zeszłego czwartku. Może uda się dobić do 3000 zł tygodniówki? ![]() ![]() Wiele osób pytało mnie o materiały. Najbardziej wartościowy kanał na youtubie jeżeli chodzi o "te" tematy, to jak dla mnie "Julien Blanc" szczególnie filmiki z 2011-2012 roku. A tu pokaz jak to mniej więcej wygląda w realu. Jak dobrze poszukacie, to znajdziecie spolszczenia do ważniejszych filmików RSD . Bawiłem się w wychodzenie na miasto i polecam (nawet w tym celu przeprowadziłem się blisko klubów nocnych), ale najwięcej dziewczyn do seksu poznałem mimo wszystko przez internet. RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 22-07-2015 17:45 (22-07-2015 17:05)Pink134lol napisał(a): @[Darqus] Czyli w sumie "bierzesz" kobiety do łóżka, które przed tobą były z kilkoma innymi facetami w łóżku oraz nie wiadomo co robiły i tak wygląda twoje życie towarzyskie? Nie brzydzisz się tym trochę? Te kobiety w większości są puste, a pamiętaj, że to, z kim się spotykamy, odzwierciedla nas samych. Bez urazy, piszę, co myślę, może kiedyś wspomnisz. Spotykam się z różnymi kobietami, zdarzały się też dziewice (xD -> najstarsza miała 24 lata, dwa magistry zrobione, zaczynała doktorat, biegała w maratonach, mega inteligentna, wygadana dziewczyna z ładny ciałem i miseczkami C(mmmm)). Statystycznie większość miała kilka przygód i jeden związek za sobą (głównie młode dziewczyny po 20 lat). Wolę bardziej doświadczone, są bardziej otwarte w łóżku, fajnie się ruszają i pojękują, prawie zawsze dochodzą. A niedoświadczone/ dziewice, to jest tak - "ał, ałć, ałaa, nie chce już", oczywiście nie zawsze, ale większość tak. Przed spotkaniem musisz jeszcze pogadać. Jak laska mnie wkurza i nie wykazuje się mądrością, to się nie spotykam bo bym się zanudził ;p. Oceniając kobiety w taki sposób i określając kogokolwiek słowem pustak wykazujesz się cechami, które dla kobiet nie są atrakcyjne. RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - whoami - 22-07-2015 18:17 Świetnie się czyta ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Darqus - 23-07-2015 11:35 Zamieszczam dowód wpłaty za zeszły tydzień ![]() Jedziemy dalej z koksem, dzwonię do 17, a później jadę wysłać paczki, a koło 19 randka. Nie wiem jeszcze z kim, bo się z trzema różnymi umówiłem i będę musiał dwóm odmówić D: ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Zawadson - 23-07-2015 13:04 Taki to se pożyje! ![]() RE: Dziennik telemarketera // wyzwolenie z łańcuchów słuchawki - Nexudus - 23-07-2015 14:33 I porucha! ![]() |