Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] (/Temat-Dziennik-AvB-PremiumSms-Real-Content-117329) |
RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - kolo33 - 28-07-2015 23:28 Mógłbyś powiedzieć jaka to kategoria tego "poradnika"? Chodzi mi o całkowicie ogólną, nie nisze, może by mnie to nakierowało do czegoś podobnego. Polecam Ci zrobienie do tego strony + listy mailingowej, ale przed tym poczytanie o tym. Myślę że zbijał byś na tym jeszcze więcej. Powodzenia życzę RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - Armin Van Buuren - 28-07-2015 23:57 w tym wypadku nie ma czegos takiego jak ogolna kategoria... jak powiem wiecej to zdradze swoją nisze generalnie, wrzucam artykul a ludzie go kupują, po prostu tematyka jest na tyle ciekawa ze są skłonni zaplacic tego smsa za niego cała filozofia 28 LIPIEC
Co robiłem ? Dziś zarobek ładny jednak skuteczność nieco niższa, ostatni tydzień ożywiałem drugi fanpage (4.5k) o podobnej tematyce i dziś wrzucilem 2 posty kierujące do artykulow, 160 zł zarobione Dziś zarobiłem 160.00.- -------------------------------------------------------------- W tym miesiącu zarobiłem 1662.00.- Premium SMS RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - Zarobiony_Koles - 29-07-2015 05:16 (28-07-2015 23:57)Armin Van Buuren napisał(a): w tym wypadku nie ma czegos takiego jak ogolna kategoria... jak powiem wiecej to zdradze swoją nisze generalnie, wrzucam artykul a ludzie go kupują, po prostu tematyka jest na tyle ciekawa ze są skłonni zaplacic tego smsa za niego cała filozofia Graty, ty piszesz o kosztach pobrania czy nie RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - nasgaroth - 29-07-2015 10:20 A koszty "wytworzenia" towaru? Bo mówisz, że za każdym razem ten artykuł jest inny, więc rozumiem, że zarobek na hotcash to nie jest czysty zarobek? Jaki masz zwrot z inwestycji? RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - Armin Van Buuren - 29-07-2015 10:52 (29-07-2015 10:20)nasgaroth napisał(a): A koszty "wytworzenia" towaru? Bo mówisz, że za każdym razem ten artykuł jest inny, więc rozumiem, że zarobek na hotcash to nie jest czysty zarobek? Jaki masz zwrot z inwestycji?koszty wytworzenia towaru są zerowe, gdyż ja go pisze, natomiast wspomagam się czasem dostępnymi materiałami w internecie , gdy brakuje mi weny, jednak zazwyczaj wszystko robie sam, pisze artykuł na 300 słów około i wrzucam w program. RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - JustinTime - 29-07-2015 13:47 Nie myślałeś o tworzeniu większej ilości artykułów co się wiąże z większymi zyskami? RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - Armin Van Buuren - 29-07-2015 14:53 (29-07-2015 13:47)JustinTime napisał(a): Nie myślałeś o tworzeniu większej ilości artykułów co się wiąże z większymi zyskami? Myślałem, jest mi do tego potrzebna strona internetowa odpowiednio zintegrowana z programem artykuly w hotcashu. Sam tego nie potrafie ogarnac, moze ktoś pomoze ? RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - JustinTime - 29-07-2015 16:44 Akurat na tym forum dużo jest osób, złóż ofertę w dziale kupie. PS: Czemu nie odpisałeś mi na pw? RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - nasgaroth - 29-07-2015 16:45 (29-07-2015 14:53)Armin Van Buuren napisał(a):(29-07-2015 13:47)JustinTime napisał(a): Nie myślałeś o tworzeniu większej ilości artykułów co się wiąże z większymi zyskami? Pisz pw, postaram sie pomóc. RE: Dziennik AvB. PremiumSms [Real Content] - Bidbar96 - 29-07-2015 17:48 Można wiedziec jaka tematyka FP? Ile masz tam like? |