Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348)
+--- Wątek: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane (/Temat-Caribbeanbridge-podroze-na-Dominikane-116893)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - Serkownik - 15-01-2016 00:11

czyli wystarczy ze kupie voucher i juz zarabiam 1$ na dzien ?
w kazdej chwili moge go odsprzedac?

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 15-01-2016 00:45

Tak kazdy voucher zarabia 1$ dziennie przez 365 dni czyli rok bonusu pasywnego za reklame .
Masz z niego wiec przez rok 365$.
Odsprzedać nie możesz , możesz go poczawszy od 3 miesiaca zarabiania do 12 miesiaca wykorzystac na pobyt w hotelu na Dominikanie all inclusive dla 2 osób ale jak już go wykorzystasz nie zarabiasz bonusu za reklame.
Tzn. jeszcze mała poprawka odsprzedać w sensie wycofać się z firmy nie możesz ale możesz go odsprzedać np. po 11 miesiacach innej osobie która by chciała jechac na wakacje , bo voucher mozna cedować na inną osobę jeśli sie jeszcze nie zabukowało terminu pobytu w hotelu.

Czyli przykład: masz 1 voucher zarabiasz przez 11 miesiecy pasywnie czyli 1 $ x 335 dni = 335$ a ostatniego miesiaca mozesz go wykorzystac na wakacyjny pobyt w hotelu np. ze swoją dziewczyną Smile

To jest normalna oferta firmy, a do soboty jesli zdecydujesz sie zarejestrować i wykupisz vouchery to zarobisz dodatkowo 16% wiecej z vouchera czyli wiecej o 24$ Smile
Jak coś to zapraszam jutro na priv lub gg to odpowiem na wszystkie szczegółowe pytania Smile

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - kernst - 18-01-2016 16:21

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na dzisiejszy webinar, na którym się wszystkiego dowiedzie. Start godzina 20 Smile Serdecznie zapraszam.

Zarezerwować miejsca można tutaj www.webinar.caribbean4u.info

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 19-01-2016 18:01

A ja zleciłem wypłatę w niedziele na btc a dzisiaj już jest na blockchain.
Warto było zaufać firmie od niemal początku, na obecną chwilę jestem bardzo zadowolony i polecam także zainteresować się tym projektem mimo iż okres promocyjny dobiegł końca ale wysokość zarobków w stosunku do ryzyka jakie za sobą niesie sprawia że jak najbardziej warto tutaj zainwestować nawet większe pieniądze.

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 21-01-2016 13:30

Zapraszam na dzisiejszy webinar możliwości biznesowych z firmą Caribbean Bridge, start godzina 20 -sta .
Zarezerwować miejsca można tutaj:

http://webinar.caribbean4u.info/?cid=rafi213

Huh

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - bartus2278 - 28-01-2016 20:27

Poda ktoś jakieś nowe info odnośnie firmy ? nikt nie inwestuje tutaj ? Big Grin
Bo się troszkę zastanawiam nad wejściem do tego programu, ze względu na dywersyfikację ryzyka Smile

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 28-01-2016 21:24

@bartus2278 nic się nie zmieniło w żadnej kwestii, ( nie ma tylko już tego bonusu 16% ponieważ był on ja pisałem do 16-tego stycznia dawany przez firmę )Ostatnie informacje były podawane tydzień temu więc chyba nie tak aż dawno, temat mimo tego że to obecnie jedna z mniej ryzykownych inwestycji nie cieszy się pewnie tutaj tak dużym zainteresowaniem z racji tego że min. wejścia to 210$, ale uwierz mi średnio osoby inwestują tutaj od 1k $ do 2 k $ , a na FB widzę że kilka osób weszło na grubo ponad 10 k $, jak chcesz możesz pisać do mnie na priv lub na gg, skype, odpowiem tobie na ewentualne pytania jakie jeszcze nie zostało tutaj opisane.

A i chyba najważniejsze info: wypłaty zlecone w weekend na btc są już na rachunku we wtorek. Teraz zlecam właśnie kolejną wypłatę i umieszczę ją w galerii Smile

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 05-02-2016 01:20

Jako ciekawostkę wrzucam screena back office jednego z liderów CB - co ciekawe zapisał on osobiście tylko 17 osób, a jego struktura liczy już 2627 opłaconych kont ( nie opłaconych kont nie pokazuje system) - macie klasyczny przykład jak bardzo liczy się szybki start w danym projekcie, a CB praktycznie dopiero raczkuje - oficjalny start na cały świat na evencie w drugi weekend marca.

[Obrazek: f0rig1.jpg]

Niebawem zamieszczę mój kolejny dowód wypłaty

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 07-02-2016 15:34

A tak wygląda moja struktura na głównym koncie na dzień dzisiejszy:

[Obrazek: j6ub7m.jpg]

A tutaj taki zarobek tylko z jednego dnia:

[Obrazek: 25a22ch.jpg]

Zapraszam do współpracy Smile

RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - maszhajs - 07-02-2016 17:06

o co chodzi z tym left i right ? i na drugim obrazku gdzie masz zarobek ?