![]() |
Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM (/Temat-Wezwanie-na-policje-za-SUB-SMS-SMS-PREMIUM-115951) |
RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - rachman - 27-06-2015 12:51 Cytat:Gdyby było jak mówisz to by już dawno wszystkich za dupe chwycili i nikt by nie zarabiał na subSMS. A jak jest każdy widzi...Ty poważny jesteś? Jakby miało na tym świecie a tym bardziej w PL być tak jak powinno być to wszyscy politycy by prawie za coś siedzieli, przestępców by nie było a sądy byłyby puste. To że prawo coś mówi to nie jest jednoznaczne że jest na tyle odpowiednich służb czy sił materialnych by każden jeden przepis egzekwować ![]() Kto ma Cię za dupę chycić??? Ja? Policja? Zenek spod kiosku? Takie coś to trzeba wpierw zgłosić jakbyś nie wiedział. Takie coś z urzędu nie leci że ktoś coś tam gdzieś przeczytał że kogoś oszukali na smseach więc trzeba panowie się z tym rozprawić: bierma kałachy i idymy jebać earnerów... no weź serio wersja ala dziki zachód tu nie ma zastosowania ![]() Konkretna osoba musi zgłosić konkretny czyn. Wtedy rusza albo i nie maszyna. Jak nie rusza to można samemu j uruchomić ale to cięższa sprawa. Trzeba trochę kasy wydać i mieć dużo nerw by dorwać earnera ale da się. Mało komu się chce w to bawić ale znam takie sprawy (nie o sms) że sądy po kilkadziesiąt lat ciągną sprawy o wartość majtków nastu złotych! Da się? Da się, tylko trzeba by mieć nasrane w głowie albo się naprawdę wkur...ć by chcieć tracić czas, pieniądze i nerwy walcząc nie tyle o te parę złotych a chyba o sam fakt/prawdę/zemstę itd. RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - badi1992 - 30-06-2015 16:05 hmm tak z ciekawości zapytam co jeżeli napisze, że... Trzymajcie - Słoń na łańcuchu super extra, sam z niego korzystam link: slon_na_lancuchu.dupadupa.pl No i pod tym linkiem nic nie będzie albo ewentualnie zdjęcie wyżej wspomnianego słonia lub małpki? ![]() Albo: Tutaj ostatnio oglądałem Szybkich i Wściekłych 10 [zdjęcie okładki] Świetny film! ![]() link: szybcyiwsciekli.blabla.pl no a pod linkiem już sami wiecie ze filmu nie ma. Jak to ma się do prawa ? ![]() Nie wyzywajcie mnie tylko od idiotów. Wolę się upewnić Ps. w pierwszym przypadku nie napisalem nigdzie ze pdo tym linkiem jest ten wlasnie slon wiec czy link moze byc pusty? RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - selfie - 30-06-2015 16:14 (30-06-2015 16:05)badi1992 napisał(a): hmm tak z ciekawości zapytam co jeżeli napisze, że... To nic nie mogą Ci zrobić bo nie wspomniałeś że pod tym linkiem może być ten słoń, równie dobrze możesz dać link do PP z jakiegoś Sub Serwisu i napisać że wygrałeś i tak samo nic Ci nie mogą zrobić ![]() RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - Haxite - 30-06-2015 16:16 (30-06-2015 16:05)badi1992 napisał(a): hmm tak z ciekawości zapytam co jeżeli napisze, że... ![]() (30-06-2015 16:05)badi1992 napisał(a): Tutaj ostatnio oglądałem Szybkich i Wściekłych 10 [zdjęcie okładki] Świetny film!To jest w porządku. Oglądałeś film, pochwaliłeś się, spoko i tyle. Nie wskazujesz dobitnie, ze film znajdą pod tym linkiem co podałeś. Tylko wrzuciłeś nazwijmy to "dziki link" ![]() edit; Selfie, nie ładnie wyprzedzać Haxiora :< RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - badi1992 - 01-07-2015 09:17 dzieki ![]() RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - CRUZA - 01-07-2015 09:49 Gorzej jak powiążą Twój wpis z Twoim kontem z subskrypcjami ![]() ![]() RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - badi1992 - 01-07-2015 11:24 a jak maja niby powiazać i co im to da? zreszta ja i tak nie daje pustych linkow, daje albo pliki do pobrania albo odnosniki do stron na ktorych mozna to cos pobrac ![]() RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - DeI - 09-07-2015 12:27 Chyba tylko wtedy powiążą zwykli ludzie jeśli jakiś geniusz będzie miał tę samą nazwę w nicku do spamowania co na subie. Niby w pojedynkę zgłosić nie ma sensu, ale jeśli załóżmy 10 osób kliknie w link i się da oszukać nie dostając tego czego obiecywano w regulaminie przekraczając kwotę oszustwa które jest karalne to w przypadku pozwu zbiorowego może zaboleć RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - daniel42na - 09-07-2015 12:45 Przecież wystarczy, że poproszą serwis o ujawnienie informacji o właścicielu konkretnego linku. RE: Wezwanie na policje za SUB SMS/SMS PREMIUM - matek697 - 13-01-2016 13:08 Dostałem takiego maila ![]() |