Dzienniczek prawdziwego lenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dzienniczek prawdziwego lenia (/Temat-Dzienniczek-prawdziwego-lenia-115807) |
RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - GelO - 29-06-2015 22:37 Pracochłonna, ale dużo osób chciałoby taką dniówkę, a nawet tygodniówkę! Bardzo fajnie lecisz, możesz zdradzić czy fb czy coś innego? RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - fracek8 - 29-06-2015 23:17 (29-06-2015 22:37)GelO napisał(a): Pracochłonna, ale dużo osób chciałoby taką dniówkę, a nawet tygodniówkę! Bardzo fajnie lecisz, możesz zdradzić czy fb czy coś innego?Wyżej pisałem, nic związanego z facebookiem. Niestety nie mogę zdradzić szczegółów RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - fracek8 - 30-06-2015 22:56 Jestem mega zadowolony z dzisiejszego dnia ;] Rekordzik.. Dzisiaj w miarę mało czasu poświęciłem przy zarabianiu, z 2h rano, troszkę po południu, i z 2h wieczorkiem ;] Cieszę się strasznie, że mam już takie dniówki. Przyszedłem na te forum z zerową wiedzą. Nic nie wiedziałem, zacząłem myśleć. Nawet głupie pomysły które mi przychodziły do głowy realizowałem, i w końcu się natknąłem na coś porządnego. Pozdrawiam ;] P.S Zagląda ktoś tu? RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - GelO - 30-06-2015 23:10 Jasne, że zagląda! Ładnie poleciałeś, teraz codziennie nowy rekordzik i jazda Powodzenia RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - SKYller - 30-06-2015 23:30 Lecisz elegancko, aż miło patrzeć. Pozdrawiam i życzę jeszcze większych sukcesów ! RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - fracek8 - 30-06-2015 23:33 ^ Dzięki chłopaki. RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - fracek8 - 02-07-2015 23:58 1-szego Lipca Hotcash - 472,50zł Tutaj się pozytywnie zdziwiłem, ponieważ ok. 380 zł wpadło z automatu. Jak? Sam nie wiem.. XD Przez cały dzień nie było mnie w domu, więc pod wieczór do 472 zł dobiłem. 2 Lipca Hotcash - 96,50zł Dzisiaj nic nie robiłem. Postanowiłem sobie dać dzień wolny, ok 70 zł z automatu. Pod wieczór postanowiłem troszkę pozarabiać, teraz nie wiem czy moja nisza się wypala, czy ja się wypaliłem . Muszę zrobić sobie trochę wolnego, nie będę na siłę zarabiał, więc od teraz zarabiam tylko jak będzie mi się chciało XD Muszę poszukać kolejnej niszy do zarobku. Podsumowanie tygodnia. RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - Crausher - 03-07-2015 11:36 Elegancko idziesz prawie 2500 zł w tydzień ! :O RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - toupeks - 03-07-2015 11:43 Niezła kasa RE: Dzienniczek prawdziwego lenia - boss_ag - 03-07-2015 12:23 Kolego, czy kiedy całkowicie zrezygnujesz z tej niszy mógłbyś mi napisać na PW co to było ? Nie chodzi mi tu o wypalony pomysł a jedynie o trop, w którą stronę myśleć Wcześniej zajmowałem się czymś innym i ciężko mi się przestawić i być kreatywnym w subach |