![]() |
Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? (/Temat-Spotkanie-forum-gdzies-w-Warszawie-Wykonalne-115757) |
RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Admin - 14-06-2015 10:03 (14-06-2015 09:26)xRevolution napisał(a): Ciekawe pomysły macie, ale co z kosztami? Rozwiń pytanie, koszty to przecież drobniaki, wydatek rzędu kina z colą i popcornem za dzień, więc za bardzo nie rozumiem o czym chcesz dyskutować. RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - unforgivable - 14-06-2015 13:53 Koszt noclegu z łazienką to 30 zł plus wyżywienie na cały dzień drugie tyle, zakładając że 2 noce (weekend) to masz 120 zł bez dojazdu i kosztów dodatków typu kiełbasa na grilla, alkohol bądź inne przyjemności. Przecież chwalicie się takimi dniowkami na forum a tu nawet nie wychodzi połowa zarobku z takiego dnia na weekend w gronie ludzi z zc ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - MaLiN - 14-06-2015 16:10 (14-06-2015 13:53)unforgivable napisał(a): Koszt noclegu z łazienką to 30 zł plus wyżywienie na cały dzień drugie tyle, zakładając że 2 noce (weekend) to masz 120 zł bez dojazdu i kosztów dodatków typu kiełbasa na grilla, alkohol bądź inne przyjemności. Przecież chwalicie się takimi dniowkami na forum a tu nawet nie wychodzi połowa zarobku z takiego dnia na weekend w gronie ludzi z zc Oczywiście nie mas zna myśli Warszawy oraz innych większych miejscowości ![]() ![]() ![]() RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - unforgivable - 14-06-2015 16:22 (14-06-2015 16:10)MLN napisał(a):Podałem takie koszty przy drugim linku który dałem kilka postów wcześniej ;-)(14-06-2015 13:53)unforgivable napisał(a): Koszt noclegu z łazienką to 30 zł plus wyżywienie na cały dzień drugie tyle, zakładając że 2 noce (weekend) to masz 120 zł bez dojazdu i kosztów dodatków typu kiełbasa na grilla, alkohol bądź inne przyjemności. Przecież chwalicie się takimi dniowkami na forum a tu nawet nie wychodzi połowa zarobku z takiego dnia na weekend w gronie ludzi z zc Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Kacpersky12 - 14-06-2015 17:22 Witajcie. Wiele osób chciałoby aby to było w centrum Polski, nad jeziorkiem z grillem i piwkiem. Otóż wszystkie kryteria spełnia moja rodzinna miejscowość, czyli Sieciechów koło Kozienic. Mała, spokojna wieś, nieoblegana przez turystów, jeziorko Czaple drugie pod względem czystości w całym powiecie oraz duży zasób ryb (coś dla wędkarzy ![]() Jestem skory do dalszego dialogu, pozdrawiam, Kacper RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Critical - 14-06-2015 17:45 Kozienice znana mi miejscowość, mam tam brata więc w sumie mógłbym się wybrać RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Adriano42 - 14-06-2015 17:50 (14-06-2015 17:22)Kacpersky12 napisał(a): Witajcie. Wiele osób chciałoby aby to było w centrum Polski, nad jeziorkiem z grillem i piwkiem. Otóż wszystkie kryteria spełnia moja rodzinna miejscowość, czyli Sieciechów koło Kozienic. Mała, spokojna wieś, nieoblegana przez turystów, jeziorko Czaple drugie pod względem czystości w całym powiecie oraz duży zasób ryb (coś dla wędkarzy I ja bym miał blisko ![]() ![]() RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - MaLiN - 14-06-2015 21:45 (14-06-2015 17:50)Adriano42 napisał(a): I ja bym miał blisko Piechotą to Ty będziesz wracał, ale bez butów ![]() RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - ShuQi - 15-06-2015 09:25 Myślę że i ja chętnie bym się wybrał ![]() ![]() Piwo i kawkę mogę wypić u siebie, a do kina mam kilka km ![]() Dobrze by było jakieś atrakcje typu paintball o których ktoś wspominał, czy wybrać się w góry etc. Moim zdaniem stolica jest przereklamowana, a tu chodzi o integrację :3 No chyba że ktoś z was udostępni na weekend swój dom, to inna sprawa :3 RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Uzumaki92 - 15-06-2015 10:26 (14-06-2015 17:22)Kacpersky12 napisał(a): Witajcie. Wiele osób chciałoby aby to było w centrum Polski, nad jeziorkiem z grillem i piwkiem. Otóż wszystkie kryteria spełnia moja rodzinna miejscowość, czyli Sieciechów koło Kozienic. Mała, spokojna wieś, nieoblegana przez turystów, jeziorko Czaple drugie pod względem czystości w całym powiecie oraz duży zasób ryb (coś dla wędkarzy Bardzo ciekawy pomysł ![]() |