![]() |
NawiedzonyDom - oszust!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: NawiedzonyDom - oszust!! (/Temat-NawiedzonyDom-oszust-115331) |
RE: NawiedzonyDom - oszust!! - Adriano42 - 06-06-2015 19:15 (06-06-2015 19:13)NawiedzonyDom napisał(a):(06-06-2015 19:11)ScroX napisał(a): Każdy tutaj na forum pracuje nad swoją opinią, Jeżeli ktoś zachowuje się w taki sposób jak on zasługuje na właśnie na taką opinie bo na moment obecny jest hmm oszustem ? tak oszustem bo przecież nadal kupujący jest z niczym. Jak to.. A kod PSC znikł? RE: NawiedzonyDom - oszust!! - ScroX - 06-06-2015 19:51 Zapewne żadnego kodu nie było ![]() ![]() RE: NawiedzonyDom - oszust!! - NawiedzonyDom - 06-06-2015 20:03 dostał kod co potwierdził , a co do danych zostały zmienione . RE: NawiedzonyDom - oszust!! - ScroX - 06-06-2015 20:20 (06-06-2015 20:03)NawiedzonyDom napisał(a): dostał kod co potwierdził , a co do danych zostały zmienione . Dostał kod niedziałający.. faktycznie to prawie to samo co działający ![]() RE: NawiedzonyDom - oszust!! - Gremquen - 06-06-2015 20:29 @[NawiedzonyDom] Daj mu ten kod, działający, spór zakończycie i kasę dostaniesz (odblokują konto). A jeśli kupujący dostanie ten kod i zacznie coś mieszać, żeby odzyskać jeszcze kasę z pp to wtedy ty idziesz z nim na policję, a nie on z tobą. I prędzej czy później kasę dostaniesz. RE: NawiedzonyDom - oszust!! - NawiedzonyDom - 06-06-2015 20:35 (06-06-2015 20:29)Gremquen napisał(a): @[NawiedzonyDom] Daj mu ten kod, działający, spór zakończycie i kasę dostaniesz (odblokują konto). Nie mogę mu dac kodu do póki nie bede miał pieniedzy na koncie . Jeżeli kto z administracji zechce kod nie ma sprawy podam pierwszy i bedzoe mogl go wykożystać , nie chce zamieszania z policją , raz już zgłaszałem dostałem zwort kasy po 7 miesiacach ale ten co mnie oszukal dostał tylko pouczenie i po co mi to ? PS : nawet jak ktos z administracji zechce sprawdzic czy mam kod podam i bedzie mogl wklepac ile jest srodkow na podanym pinie . Wyjdzie ze 100 Euro . RE: NawiedzonyDom - oszust!! - Mercz - 06-06-2015 20:42 Pisałeś, że zostałeś z niczym, coś sie gubisz, bo co z PSC? Powinieneś dokonać zwrotu kasy w trybie natychmiastowym. ShuQi nie musi podawać nawet przyczyny, zablokowałeś PSC jako pierwszy, pisałeś, że konto jest potwierdzony - co jest zupełnym kłamstwem, a czemu masz takie imie i nazwisko na PP? Ile ono ma? 1h specjalnie pod tą transakcję? Jakby nie patrzeć, oboje jesteście sobie winni, ale Ty to rozpocząłeś kłamstwami. RE: NawiedzonyDom - oszust!! - NawiedzonyDom - 06-06-2015 20:44 (06-06-2015 20:42)Mercz napisał(a): Pisałeś, że zostałeś z niczym, coś sie gubisz, bo co z PSC? przeczytaj wczesniejsze posty . Jak tylko dostane pieniadze on dostaie kod , jak ja dostane pieniadze on dostanie kod . Ten kod w tym momencie moge podać komuś z administracji zeby sprawdzić wiarygodnosc czy go mam . RE: NawiedzonyDom - oszust!! - Gremquen - 06-06-2015 20:47 (06-06-2015 20:44)NawiedzonyDom napisał(a): przeczytaj wczesniejsze posty . Jak tylko dostane pieniadze on dostaie kod , jak ja dostane pieniadze on dostanie kod . Ten kod w tym momencie moge podać komuś z administracji zeby sprawdzić wiarygodnosc czy go mam .Ale nie dociera do Ciebie, że on może się rozmyślił już? Jeśli oddasz mu kasę i nie wyślesz mu tego kodu, to ty kod nadal bedziesz miał i możesz zrobić z nim co będziesz chciał (np. sprzedać komuś innemu). Jeśli tak Ci bardzo zależy na tym, bo się "umówiliście", to umowę sam złamałeś pisząc, że masz zweryfikowane konto. RE: NawiedzonyDom - oszust!! - NawiedzonyDom - 06-06-2015 20:59 (06-06-2015 20:47)Gremquen napisał(a):(06-06-2015 20:44)NawiedzonyDom napisał(a): przeczytaj wczesniejsze posty . Jak tylko dostane pieniadze on dostaie kod , jak ja dostane pieniadze on dostanie kod . Ten kod w tym momencie moge podać komuś z administracji zeby sprawdzić wiarygodnosc czy go mam .Ale nie dociera do Ciebie, że on może się rozmyślił już? pieniadze mogę zwrócić na konto , ale odzyska kase z pp też i zniknie z forum ja zostane z kodem i -300zl |