[Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat (/Temat-Poradnik-Dobre-zarobki-dlugotrwaly-automat-114690) |
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - eciver - 30-05-2015 18:50 Wyczyść skrzynkę. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Tyrkijt - 30-05-2015 20:36 Napisałem na pw. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - rozekrr - 30-05-2015 20:40 @[.::Nicko::.] korzystałeś z serwisów z poradnika czy swoich? Bo te z poradnika są już przesączone. Autorze poradnika, ile sztuk jeszcze zamierzasz sprzedać, bo nie określiłeś tego w 1 poście RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - ScroX - 30-05-2015 20:48 Same moje pobrania to około 3, z powodu sprawdzania czy wszystko działa Pewnie ktoś kilka razy pobierał bo mógł mieć problem, trzymam ręke na pulsie jeżeli chodzi o sprzedasz ilościową . Z tego co wiem Nicko korzysta z tych z poradnika i poza nich, wiadomo że nie można ograniczać się do " standardowych " Miejsc. Co do ilości to jasno ją kontroluje tak aby nie przekroczyła pewnego stopnia, żebyście byli w stanie zarobić. Osoby które chcą zarezerwować lub chcieli się ze mną skontaktować a nie było takiej możliwości z powodu zapchanej skrzynki, już mogą pisać. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Tyrkijt - 30-05-2015 20:50 " Co do ilości to jasno ją kontroluje tak aby nie przekroczyła pewnego stopnia, żebyście byli w stanie zarobić." Napisz konkretnie jaka to jest ilość Bo "aby nie przekroczyła pewnego stopnia" mi nic nie mówi. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - ScroX - 30-05-2015 20:51 (30-05-2015 20:50)Tyrkijt napisał(a): " Co do ilości to jasno ją kontroluje tak aby nie przekroczyła pewnego stopnia, żebyście byli w stanie zarobić." Myślę że 10 sztuk to będzie max jakie sprzedam. Więc zostało dosłownie kilka w sprzedaży. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Mercz - 30-05-2015 21:01 Zakupiłem, dam znać jutro z zarobkami, czy coś przez noc wpadło. Co do ilości, sugeruje gdzieś tak 8-10 sztuk, bo inaczej może być ciężko później, mimo ilości miejsc (te wymienione są najlepsze, reszta jest "mała") RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Scientist. - 30-05-2015 21:42 (30-05-2015 20:51)ScroX napisał(a):(30-05-2015 20:50)Tyrkijt napisał(a): " Co do ilości to jasno ją kontroluje tak aby nie przekroczyła pewnego stopnia, żebyście byli w stanie zarobić." 10 to trochę dużo. Myślę że 8 było by ok. Ile już osób otrzymało poradnik. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - ScroX - 30-05-2015 21:51 Na tą chwilę jest to bodajże 7-8 osób Spokojnie 10 sztuk będzie okej RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Scientist. - 30-05-2015 22:19 To to mam nadzieje ze jeszcze max 2 sprzedasz. |