[S]Poradnik Sub SMS/PPA! ŁATWA KASA! OSTATNIA SZTUKA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [S]Poradnik Sub SMS/PPA! ŁATWA KASA! OSTATNIA SZTUKA! (/Temat-S-Poradnik-Sub-SMS-PPA-LATWA-KASA-OSTATNIA-SZTUKA-114615) |
RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - szeldo123 - 28-05-2015 06:24 wczoraj zaczalem dzialac na dwoch metodach, z jednej wpadl dzis lead. a to dopiero poczatek, zobaczymy w weekend jak bedzie wiecej czasu. RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 28-05-2015 12:34 Daj znac jak wyniki powodzenia! Pozostaly 4 sztuki! Cena 200zl! RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - allegrowicz7699 - 28-05-2015 14:25 Ja również wczoraj promowałem 3 metody przez godzinkę, dzisiaj wpadł 1 lead. Muszę się wbić w tempo i będzie ok! RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - szeldo123 - 28-05-2015 14:53 dzisiaj od rana nic, promowalem tylko jedna metoda, poniewaz wczoraj promowalem tez jedna (pierwsza) i nic nie wpadlo z niej, a sie wysililem konkretnie. jak narazie tylko ten 1 lead, ale rownie ostro jak wczoraj walcze. jutro bede testowal kolejna metode;p niestety bez lp jest niemozliwe korzystac z 2 metod ;p takze ciezka sprawa RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 28-05-2015 15:18 To ja nie wiem jak wy to robicie, i na jakim serwisie. Popracujcie nad treścią.. Większość ze sposobów próbowałem przed napisaniem poradnika i leady wpadały normalnie. RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - surfer0700 - 28-05-2015 16:48 (28-05-2015 14:53)szeldo123 napisał(a): dzisiaj od rana nic, promowalem tylko jedna metoda, poniewaz wczoraj promowalem tez jedna (pierwsza) i nic nie wpadlo z niej, a sie wysililem konkretnie. jak narazie tylko ten 1 lead, ale rownie ostro jak wczoraj walcze. jutro bede testowal kolejna metode;p niestety bez lp jest niemozliwe korzystac z 2 metod ;p takze ciezka sprawa Ja przy samym testowaniu poradnika podczas recenzji zarobiłem przeszło 100 PLN, co zarobiłem później to nawet nie będę pisał... Jak robisz to na odpierdziel to nie dziw się że efektów brak. Bo nie wierze że super się starasz a ludzie się nie nabierają, nie ma takiej opcji. RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - szeldo123 - 28-05-2015 17:05 No to uwierz. Na 66 osob jedna sie nabrala jak to okresliles. Metoda jak dobrze pamietam 5. najpierw delikatnie zwodze ofiare a potem dopiero atakuje i dupa. Musze ogarnac jakiegos koleszke od lp. Zeby nie bylo to wiem ze to moj sposob promocji jest kiepski. Pomysly sa ok. Ale trzeba rozkminic sposoby promocji. a i co do metody 3 to nie mozna na niej zarabiac w najlepszym miejscu jak surfer lub Tyrk bedziecie ciekawi to wam napisze czemu;p RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - surfer0700 - 28-05-2015 17:42 A może sam jakoś głowy użyj? Masz tyle propozycji i nie pomyślałeś żeby jakoś to przerobić? Przekombinować? Co do LP to nie sprzedam, nie są doskonałe i są tylko na mój użytek. Gdybym chciał sprzedawać sposób którym zarabiam to wystawiłbym go na forum, ale jaki sens zarabiać mniej? Ile mi za to zapłacisz 100 złotych? Co mi po stówie jak moje zarobki zmniejszą się o połowę, więc nie pisz do mnie więcej PW czy sprzedam, proszę. Ode mnie już starczy, bo zaraz ludzie pokroju aero będą pisali że biorę prowizję za pozytywną opinię albo BUK wie co jeszcze. BEZ ODBIORU! RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 28-05-2015 20:06 Szeldo123, ja Ci napisałem kto Ci może pomóc z LP. Pisałeś do Daniela? Jak piszesz jakiś tekst, na który by sie nawet przedszkolak nie nabrał to już nie moja wina. Podeślij na priv co im piszesz, to Ci postaram się coś pomóc. POZOSTAŁY 4 SZTUKI!! PROMOCYJNA CENA 190zł dla pierwszej osoby, która napisze!!! RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 30-05-2015 12:09 POZOSTAŁY 4 SZTUKI!
DLA PIERWSZEJ OSOBY, KTÓRA ZAKUPI PORADNIK CENA WYNOSI - 170ZŁ! ZAPRASZAM!! |