Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. (/Temat-Sprzedaz-zakonczona-do-usuniecia-114095) |
RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - EpicBlank - 03-06-2015 20:30 Kilka osób prosiła mnie bym po zakupie poradnika wystawił krótką recenzje. Tak więc do dzieła ^^ Poradnik jest skierowany zarówno dla tych początkujących jak i tych bardziej obeznanych w temacie. Osobiście działałem dość dużo na facebooku a jednak o samym sposobie działania słyszę pierwszy raz ^^ Z czystym sumieniem mogę polecić zakup tego poradnika, myślę że 200 zł przy tym ile można z tego zarobić to grosze Sam poradnik jest głównie dla osób które mają troszkę czasu i chcą pracować, ponieważ by zacząć wyciągać jakieś poważniejsze pieniądze wpierw trzeba zainwestować swój czas ^^. Tak czy owak, jak najbardziej polecam. Branzolek, co do samej niszy, myślę że będzie się ona utrzymywała, co nie zmienia faktu że liczba sprzedanych poradników w jakimś stopniu może zacząć wypalać nisze RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - fusek - 03-06-2015 22:31 Branzolek a to jest skierowane na jeden typ programu? Czemu wszyscy wrzucaja screeny z leadmore? RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Branzolek - 04-06-2015 11:53 (03-06-2015 22:31)fusek napisał(a): Branzolek a to jest skierowane na jeden typ programu? Czemu wszyscy wrzucaja screeny z leadmore? Można wykorzystać dowolny program. RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - gieniek93 - 04-06-2015 11:56 Poradnik zakupiony w sumie kręciłem się w okół podobnych sposobów ale nigdy konkretnie w taki jak tu opisany, myslę, że konkurencja nie będzie miała dużego znaczenia jeśli poradnik zostanie sprzedany +/- 10 osobom. Zarobić można dużo, od jutra zaczynam pracować a po tygodniu dodam zdjęcie zarobków RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - prololex - 04-06-2015 16:16 Duża ilość fp może zwiększyć i przyśpieszyć zarobek? RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - stoki - 04-06-2015 16:34 (04-06-2015 16:16)prololex napisał(a): Duża ilość fp może zwiększyć i przyśpieszyć zarobek? jasne że może RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Pitek236 - 04-06-2015 16:44 Też zakupiłem Poradnik, ok. 2 dni temu. Bardzo fajna metoda, myślę że jak popracuje kilka dni to potem będe ładne $$ kosic RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - saq714 - 04-06-2015 21:07 Pytanie do tych którzy kupili poradnik: jak wyglądają efekty? RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - ostryy111 - 04-06-2015 21:45 Zakupiłem dzisiaj poradnik. Jak na razie tylko przeczytałem bo nie miałem czasu na działania, a co do zarobków, najpewniej po tygodniu lub dwóch dodam.. . Myślę, że na poradniku można bardzo sporo zarobić, jest to zależne od nas. O niszy wiedziałem, jednak nie miałem pojęcia, że można na niej tyle wyciągnąć, ale to dobrze, życie potrafi zaskoczyć Mam nadzieję, że poradnik zwróci mi się z nadwyżką RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - twnt22 - 04-06-2015 22:19 Kupiłem poradnik. Sprzedawca super, bardzo szybki kontakt, bezproblemowy. Mam nadzieję na dobry zysk |