PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! (/Temat-PlayWins-net-Grasz-Wygrywasz-114067) |
RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Kryspin - 07-06-2015 23:00 pierwszy pomysł był super drugi....bez komentarza no szkoda RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Szrejter - 07-06-2015 23:23 Witam, jako właściciel informuję, iż serwis wystartuję. Pewnie dziwicie się dlaczego nie wystartowaliśmy jak pisaliśmy wcześniej 3-4 czerwca? Otóż cały problem polega na tym, że firma nas wystawiła. Mieli nam oddać gotowy, skończony projekt w tych dniach a jak się okazało to ta firma to "krzak"... Zero kontaktu dosłownie nic... Dlatego start odbędzie się z opóźnieniem, ale jedno co Wam obiecam to serwis/y na pewno zobaczycie! Pozdrawiam RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Kryspin - 08-06-2015 00:08 (07-06-2015 23:23)Szrejter napisał(a): Witam, jako właściciel informuję, iż serwis wystartuję. Pewnie dziwicie się dlaczego nie wystartowaliśmy jak pisaliśmy wcześniej 3-4 czerwca? Otóż cały problem polega na tym, że firma nas wystawiła. Mieli nam oddać gotowy, skończony projekt w tych dniach a jak się okazało to ta firma to "krzak"... Zero kontaktu dosłownie nic... Dlatego start odbędzie się z opóźnieniem, ale jedno co Wam obiecam to serwis/y na pewno zobaczycie! tylko serwis obiecywał nam aukcje i restocki z nagrodami RZECZOWYMI a nie jakieś LoLe i inne "bajery" RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Szrejter - 08-06-2015 00:20 @Kryspin tak wiemy o tym. Dlatego będą to dwa oddzielne serwisy. Jeden nagrody rzeczowe a drugi opierał się będzie na grach RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Styler - 08-06-2015 00:37 Ostrzegałem przed odejściem sporej części użytkowników. Jestem za to całkowicie przekonany, że wielu z was jednak zajrzy mimo wszystko tylko nie chce się o tym wypowiadać. RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Kryspin - 08-06-2015 01:02 (07-06-2015 15:48)GetGifts napisał(a): @[Szrejter] to jaki serwis będzie? bo ja się pogubiłem już RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Szrejter - 08-06-2015 01:04 Powstaną dwa: -GetGifts.pl -PlayWins.net Pierwszy będzie dotyczył nagród rzeczowych a drugi nagród do gier, np. skiny do cs:go RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Styler - 08-06-2015 01:05 Na pewno ten, w którym za wykonywanie zadań będziesz mógł otrzymać bonusy do gier RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - Kryspin - 08-06-2015 01:30 oby @[GetGift] był pierwszy RE: PlayWins.net - Grasz, Wygrywasz ! - banipunz - 08-06-2015 07:16 Hehe, mi oba pasuja, mam nadzieje, ze troche pociagna |